Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidičky, prosím o konzultaci, hledal jsem ale nějak se nedokážu dopátrat jestli se nemýlím , zasadil jsem 5ks regular semen white widow od nirvany a připadá mi že z nich mám 5 samic...to se mi nezdá, že by se to povedlo. Přepnuto 12/12 19 dní. Poradíte prosím? Jinak jsou to takový chcípáci ze kterých chci vyloučit samce a udělat si matku takže tohle už jsou řezi z těch 5ti semen proto jsou tak malinký kdyby se někdo divil ... děkuji
tak děkuji...hledal jsem tam kulky ale už jsem byl tak zblbnutý že jsem nevěřil, jinak tedy hrozná náhoda, z 10ti semínek jsem 5 zasadil, 5 se jich chytlo a 5 holek?? loool