Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuz .. hele byl sem tedka nak kontrolovat kytky co mam na chate na mýtině a dějou se snima divný věci, vim že počasí bylo ted dost na h*vno, padali tam kroupy atd, ale ty kytky se jako vyvracej ze země, začínaj klesat k zemi atd, nekerejm se teda daří ale někerý vypadaj ze brzy odejdou, nevíte někdo co stim ? v patek sem je poupravil, ty co se jakoby vylamovaly tak sem vic zasypal a dyz sem tam byl vcera tak to vypadalo zase dost podobne, pritom o vikendu tam nepršelo ani nefoukal zadnej velkej vítr, tak nevim jestli to dělaj krtci nebo náká jiná chamrad, pravda je ze lesního hmyzu je tam dost ale třeba slimáka sem tam jeste nepotkal ... taky teda nevim jestli sem to nezasypal moc, a nebo to neni tim ze sem se snazil pestovat spis takovy keriky ze sou kytky na sebe na mackany a vyvracej jedna druhou, ale i kytky co sem mel jednotlive byli takhle vyvracený ... stalo se to někomu z vás taky někdy ? díky PS - fotky nemam :-D
Mam zasazeny seminka, co jsem si v zime dovezla z Kolumbie. Takze nejakej Bogota NoName. Je to ganja, kterou tam pestujou docela vysoko v horach, tak je dost odolna i na ty nase podminky. Kyticky jsou pres mesic venku, prezily tri tejdny veder, predtim malem zmrzly... Uz se fakt tesim, az budu na podzim schovana za kourovym dymem vzpominat na to, jak jsme stejnej model kourili na druhy strane ty nasi planety.
cau groweri! mam druhym rokem kyticky na hnojisti a je to nejluxusnejsi misto, jak jsem kdy videl jeste ted kourime v moooc lidech lonskou urodu ale letos mam jeden problem... Nebo snad mamE?
Nezda se vam, ze je docela velke sucho nebo spis horko a malo srazek, aspon v poslednich nekolika tydnech a diky tomu kyti nerostou jak maji? Ja mam totiz v zemi asi dva tydny devet klonu-jejich stari neznam a 4 asi sest tydnu stare kytky ze semen, ktere byly predpestovany v pareniku a mam pocit, ze od doby, co jsou v zemi vubec nevyrostly... Podle me za to muze prave sucho, nebo nedostatek zivin(ale jak jsem rikal, je to temer na hnojisti) a nebo se to proste jeste nevzpamatovalo z soku po presazeni(dvy tydny jsou uz ale na povazenou). Co si o tom myslite? A co si myslite dat tomu v tehle fazi aspon polovicni davku Phyt-aminu postrikem??? Diky za odpovedi!!
to ja letos rozperu tyto model$:
Blue Mystic x Citral
Blue Mystic x Chronic
Super Skunk
Earli mysti x NN
a nejake NN modeli sou to ovocnaky fakt mazec modilky konec hlasení
PeAcE iN GrOw$
Zdravím ...
Mám takový problém na jedné i více kytkách se mi vyskytují v části stonku kde jsou listy a nové postraní stonky na místě květů dvě hnědé tyčinky/chloupky(blizničky?) /něco ....Zaráží mě to protože jsem si myslel že blizny mají být bílé a že mají zhnědnout až v květu...
Kytka je stará asi měsíc a půl...
Světla moc nemají i když jsou na jižní traně protože jsou schované za slunečními kolektory..
Zrafim, tak tie foto su stare 2 tyzdne a najblizsie tam idem zajtra, zak som zvedavy co ma tam prekvapi. A ta zem je velmi kvalitna . Som tam kupoval 3 x zahradnicky substrat po 80l. Daval som tam aj piesok. takze makacka to tam nanosit. A este sa tam chystam assi na buduce doniest daaku zem a slepacince. Inac zem tam bola na povrchu tak 15 cm ok a potom to boli skoro same skaly, a ilovita poda na spodku jamy..........SUPER . Som zvedavy na zajtra.