Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to: ragnarok999 ahoj ten alobal tam klidně nechej vliv to určitě má já osobně to mám odzkoušeno a ten alobal zlepšuje to že rostlina se tolik netáhne za světlem roste rovněji a rovnoměrněji myslím že tím určo nic nepokazíš. ať to roste.
Taky přispěju svým windoorem. Hlína: Substrát pro pelargonie Hnojivo: Kristalon Start/Jahoda (Počítám s 3 týdenním flushingem) Model: Noname
Trocha historie + současnost kytky: Kytka byla naklíčena někdy začátkem dubna ještě s dvouma noname semínkama. Za oknem jsem je měl cca. 3 týdny, pak šly kytky ven. První týden venku se jim dařilo dobře a bez problému se adaptovaly na nové prostředí. Jenže druhým týdnem se vše změnilo, kytky začaly usychat a ožrali je slimáci, i hned jsem je tedy obsypal vanishem, zalil a doufal. Za 2 dny jsem pole o5 navštívil a šok, dvě kytky suché jak kdyby byly měsíc bez vody, ta třetí byla tak nemocná, že jsem ji nedával naději, vzal jsem si ji teda dom na ozdravovací kúru. Šupl jsem ji doma za okno do květináče, zalil a zase jen doufal, protože jiné semínka jsem už neměl a sehnat je bylo tady skoro nemožné. Ale nakonec jsem měl trochu štěstí a kytka se uzdravila a rostla dál, sice s menší vadou (jedno-cýpe listy), ale rostla si. Veděl jsem, že z kytky bude sotva na sklo, ale měl jsem radost, že je aspoň něco zachráněno. Jak plynul čas, kytka sílila a já nechtěl zůstat u jednoho mrzáčka a uštípl jsem vršek, který jsem píchl do rockwool kostky, nechal zakořenět a děda si ten řízek vzal do své péče do foliovníku (dnes je to 1,7m vysoký a 1m široký křak vzrostlé slečny). Zatmívám ji od 13.6 a mám z ni radost, je to taková má kámoška v pokojíku xD
Cau kvasimodo tak tvoj tread s pestovanim na okne se mi velice libi ja taky zacal pestovat a taky za oknem zatim se mi zda ze je to vpoho ale taky nic neocekavam snad na pristi rok budu mit nejake ty nevejsi zkusenosti a bude lepsi...Ale podle toho co si dokazal ty se mi zda ze je to fajn pestovat si i za oknem kdyz nemas podminky na skrin nebo na out. Jinak k+ a at se ti dari..........
a než začala poslední samička nasazovat na květ,tak jsem narychlo udělal rozhodnutí,že dám na okno letos 3 experimentální sadbu a udělal jsem znova 6 řízků - to jsem zvědavý co z toho bude.Tyto řízky mám přes den pouze na okně,k večeru je dám na stůl k PC pod halogen 50W a svítím cca do 23.00 , počítám že pokud se chtnou řízky tak je nechám za měsí na okně pouze na přírodním světle.
Táákže, po delší odmlčce nastíním situaci okolo mého windooru. Sklízel jsem někdy okolo 55. dne květu (+ 2 dny tmy) plánoval jsem ji nechat dýl, jenže od spodu nějak hnila a zesychaly ji lístky, tak jsem neriskoval a ukončil její život Na poměrně malou kytku a prostředí, kde žila se mi odvděčila celkem pěknou úrodičkou, naplnil jsem s tím celou sklenici od nescafé a 1 a půl sklenic od přesnídávky. Chuť je dobrá, taková se skunkovým nádechem, občas zaškrábe, ale nic hrozného. Zhulenost je taková mírná, sedativní, ale žádný zabiják. Spíš takové kouření k filmu, poslechu hudbě. No byl/jsem spokojený, zítra postnu fotku nějaké té paličky, co zbyla, už toho moc není. Nicméně, windoor má své kouzlo a určitě se někdy k němu vrátím. Tak ať vám to roste!