Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pestovanie na okne - jednoducho a lacno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 34 35 36 37 38 »
Autor
Téma 
ragnarok999
Nový Člen

Karma uživatele ragnarok999 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 561

dufam ze je to O.K.

Old Post 19-06-2009 v 10:45 AM
ragnarok999 je offline   Profil uživatele ragnarok999   Find more posts by ragnarok999   Foto galerie člena ragnarok999   Click here to Send ragnarok999 a Private Message   Add ragnarok999 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 562

dajte si do youtube melisko a potom cibula alebo mravce alebo ine vsetko je dobre ) potom dajte vediet kto si to popocuval )

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 27-06-2009 v 04:56 AM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andree99
Stálý Člen

Karma uživatele andree99 - 81% PěstitelskáKarma uživatele andree99 - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 563

to: ragnarok999 ahoj ten alobal tam klidně nechej vliv to určitě má já osobně to mám odzkoušeno a ten alobal zlepšuje to že rostlina se tolik netáhne za světlem roste rovněji a rovnoměrněji myslím že tím určo nic nepokazíš. ať to roste.

prodávám semena

Old Post 27-06-2009 v 08:13 AM
andree99 je offline   Profil uživatele andree99   Find more posts by andree99   Foto galerie člena andree99   Click here to Send andree99 a Private Message   Add andree99 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele andree99! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnarok999
Nový Člen

Karma uživatele ragnarok999 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 564

To kvasimodo. Tak to je iný CHECHT Už som to počul.
Daj Meliskousko

Naposledy upravil ragnarok999 01-07-2009 v 15:08 PM

Old Post 29-06-2009 v 08:13 AM
ragnarok999 je offline   Profil uživatele ragnarok999   Find more posts by ragnarok999   Foto galerie člena ragnarok999   Click here to Send ragnarok999 a Private Message   Add ragnarok999 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meso
Stálý Člen

Karma uživatele meso - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 565

to má 6 rokov kamoško minimálne

Old Post 01-07-2009 v 14:51 PM
meso je offline   Profil uživatele meso   Find more posts by meso   Foto galerie člena meso   Click here to Send meso a Private Message   Add meso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 566

Tady přidávám dnešní fota. 2x Chronic

http://img40.imageshack.us/img40/5956/1004761s.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/9907/1004765o.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/6794/1004764.jpg

Na jak dlouho to ještě vidíte s kvetením ?

Old Post 08-07-2009 v 08:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 567

Taky přispěju svým windoorem.
Hlína: Substrát pro pelargonie
Hnojivo: Kristalon Start/Jahoda (Počítám s 3 týdenním flushingem)
Model: Noname

Trocha historie + současnost kytky: Kytka byla naklíčena někdy začátkem dubna ještě s dvouma noname semínkama. Za oknem jsem je měl cca. 3 týdny, pak šly kytky ven. První týden venku se jim dařilo dobře a bez problému se adaptovaly na nové prostředí. Jenže druhým týdnem se vše změnilo, kytky začaly usychat a ožrali je slimáci, i hned jsem je tedy obsypal vanishem, zalil a doufal. Za 2 dny jsem pole o5 navštívil a šok, dvě kytky suché jak kdyby byly měsíc bez vody, ta třetí byla tak nemocná, že jsem ji nedával naději, vzal jsem si ji teda dom na ozdravovací kúru. Šupl jsem ji doma za okno do květináče, zalil a zase jen doufal, protože jiné semínka jsem už neměl a sehnat je bylo tady skoro nemožné. Ale nakonec jsem měl trochu štěstí a kytka se uzdravila a rostla dál, sice s menší vadou (jedno-cýpe listy), ale rostla si. Veděl jsem, že z kytky bude sotva na sklo, ale měl jsem radost, že je aspoň něco zachráněno. Jak plynul čas, kytka sílila a já nechtěl zůstat u jednoho mrzáčka a uštípl jsem vršek, který jsem píchl do rockwool kostky, nechal zakořenět a děda si ten řízek vzal do své péče do foliovníku (dnes je to 1,7m vysoký a 1m široký křak vzrostlé slečny). Zatmívám ji od 13.6 a mám z ni radost, je to taková má kámoška v pokojíku xD

Naposledy upravil 12-07-2009 v 11:38 AM

Old Post 11-07-2009 v 20:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 568

Zdravim,letos mám venku 4x jack flash,ale napadlo mne,že zkusím pěstovat za oknem.Tak jsem si tedy obstaral semínka a nechal naklíčit.

Proč si dávám kytku za okno,když už venku mám ?..

Chci na kytce provádět různé experimenty,jaký to bude mít vliv na květiny atd. a kdyžtak si něco osvojit. Ale také doufám,že něco málo vyroste.

Old Post 18-07-2009 v 19:36 PM
trávníkář
Stálý Člen

Karma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 569

STANKAR-mno co koukám na tvé kytky tak teprve kvést začli-vydím to tak na 2 měsíce ještě...

Old Post 21-07-2009 v 12:29 PM
trávníkář je offline   Profil uživatele trávníkář   Find more posts by trávníkář   Foto galerie člena trávníkář   Click here to Send trávníkář a Private Message   Add trávníkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Namer017
Stálý Člen

Karma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Namer017 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 570

Cau kvasimodo tak tvoj tread s pestovanim na okne se mi velice libi ja taky zacal pestovat a taky za oknem zatim se mi zda ze je to vpoho ale taky nic neocekavam snad na pristi rok budu mit nejake ty nevejsi zkusenosti a bude lepsi...Ale podle toho co si dokazal ty se mi zda ze je to fajn pestovat si i za oknem kdyz nemas podminky na skrin nebo na out. Jinak k+ a at se ti dari..........

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=44050

Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ

Out 2010( lowkiller, noname)

Windoor 09(noname)

1. kolo-600w we sklepě...(ak48)

2.kolo-1000w ve sklepě...(Train wreck, mataro blue, great white shark)

3. kolo-1000w we sklepě...(Mataro blue, great whiteshark, white widow x chronic x ak-47, white widow x black domina)

4. kolo-1600w we sklepě...(A.M.S., White Rhino, The Ultimate)

5. kolo-1600w we sklepě...(Jack Herrer, White Rhino)

Old Post 22-07-2009 v 08:40 AM
Namer017 je offline   Profil uživatele Namer017   Find more posts by Namer017   Foto galerie člena Namer017   Click here to Send Namer017 a Private Message   Add Namer017 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Namer017! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RASTAMAN_zBB
Nový Člen

Karma uživatele RASTAMAN_zBB - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTAMAN_zBB - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 571

ALL mam na was všetkych otazku.. Mysliťe že je možne niečo vypestovať za okno ked dam teraz kličiť ?? ma to zmysel??...dik za odpovede

Old Post 30-07-2009 v 20:36 PM
RASTAMAN_zBB je offline   Profil uživatele RASTAMAN_zBB   Find more posts by RASTAMAN_zBB   Foto galerie člena RASTAMAN_zBB   Click here to Send RASTAMAN_zBB a Private Message   Add RASTAMAN_zBB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 572

Northern Light .....

Old Post 04-08-2009 v 17:47 PM
Triminka
Nový Člen

Karma uživatele Triminka - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 573

Rastaman: tak nieco ti z toho vyrastie, otazne je ci to presiahne aspon 15 centimetrov btw, z ktoreho mesta si? banska? :-O

Old Post 05-08-2009 v 10:56 AM
Triminka je offline   Profil uživatele Triminka   Find more posts by Triminka   Foto galerie člena Triminka   Click here to Send Triminka a Private Message   Add Triminka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RASTAMAN_zBB
Nový Člen

Karma uživatele RASTAMAN_zBB - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTAMAN_zBB - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 574

mno BB

Old Post 23-08-2009 v 01:38 AM
RASTAMAN_zBB je offline   Profil uživatele RASTAMAN_zBB   Find more posts by RASTAMAN_zBB   Foto galerie člena RASTAMAN_zBB   Click here to Send RASTAMAN_zBB a Private Message   Add RASTAMAN_zBB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 575

To RASTAMAN_zBB
Já zasadil na okno v dubnu první várku - mužeš se podívat tady http://grower.cz/forum/showthread.p...5&pagenumber=34

V černu jsem experimentálně zasadil 6 kousků taky na okno - http://grower.cz/forum/showthread.p...5&pagenumber=33

a než začala poslední samička nasazovat na květ,tak jsem narychlo udělal rozhodnutí,že dám na okno letos 3 experimentální sadbu a udělal jsem znova 6 řízků - to jsem zvědavý co z toho bude.Tyto řízky mám přes den pouze na okně,k večeru je dám na stůl k PC pod halogen 50W a svítím cca do 23.00 , počítám že pokud se chtnou řízky tak je nechám za měsí na okně pouze na přírodním světle.

mimacka

Old Post 23-08-2009 v 10:02 AM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 576

Táákže, po delší odmlčce nastíním situaci okolo mého windooru. Sklízel jsem někdy okolo 55. dne květu (+ 2 dny tmy) plánoval jsem ji nechat dýl, jenže od spodu nějak hnila a zesychaly ji lístky, tak jsem neriskoval a ukončil její život Na poměrně malou kytku a prostředí, kde žila se mi odvděčila celkem pěknou úrodičkou, naplnil jsem s tím celou sklenici od nescafé a 1 a půl sklenic od přesnídávky. Chuť je dobrá, taková se skunkovým nádechem, občas zaškrábe, ale nic hrozného. Zhulenost je taková mírná, sedativní, ale žádný zabiják. Spíš takové kouření k filmu, poslechu hudbě. No byl/jsem spokojený, zítra postnu fotku nějaké té paličky, co zbyla, už toho moc není. Nicméně, windoor má své kouzlo a určitě se někdy k němu vrátím. Tak ať vám to roste!

Old Post 27-08-2009 v 21:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 34 35 36 37 38 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás