Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak co se týče mě, tak mám vyzkoušeny konince nebo zvětralý kravský hnůj(několik let starý nebo kompost převážně z kravského hnoje). Když to zahrabete napodzim do země, tak jsou výsledky zaručeny. Na květ jsem ještě žádné bio nezkoušel a navalil jsem tam vždy B´cuzz a Alga bloom
Mám doma papouška ten ma pod sebou den co den tak čtvrt až půl kila hovínek žere samí mrkve a seminka a neco takýho a chci se zeptat jestli by to fachčilo stejne jako slepičince nebo jestli to můžu použít jako hnojivo dik.ješte sem to radši neskoušel tak nevim.
caw hej zacinam z pestovanim ci pouzit substrat na kaktusy AGRO Ph(6-7) a do toho to hnojivo z mlika a slepicaku,pak pridam par zizal mislite ze sou lepsi obyc zizaly nebo hnojaky?? a drcene skorapky od vajc budu pestovat indoor tak co bych mel ete pridat a kdy tam ma zacit davat ty slepicaky a skorapky?? dik peace
Původní příspěvek od kok caw hej zacinam z pestovanim ci pouzit substrat na kaktusy AGRO Ph(6-7) a do toho to hnojivo z mlika a slepicaku,pak pridam par zizal mislite ze sou lepsi obyc zizaly nebo hnojaky?? a drcene skorapky od vajc budu pestovat indoor tak co bych mel ete pridat a kdy tam ma zacit davat ty slepicaky a skorapky?? dik peace
Ak chces ist indoor, tak na slepicaky radsej zabudni. Uz len pre ten smrad. Substrat si kup poriadni, napr. KLIK , z obycajneho mozes mat prolemy s kadejakou havedou. Hnojivo napr. Plagron, ale moznosti je kopec. Podla financii.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Napadla ma taká vec, možno už niekde odznela, že keby dám do nejakého väčšieho sudu slepíčí shit, žihľavu (kopřivu) + nejaké dobré (čisto BIO, žiadne kupenské) hnojivo a zalejem to a nechám tak mesiac kvasiť na teplom, slnečnom miestečku, tak by to šlo použiť na kvet aj na rast, vlastne by tam vykvasili všetky zložky potrebné na rastovú aj na kvetovú fázu. Ale bojím sa toho, že či nespálim tými slepičími sr*čk*m* korienky nejakej mesačnej až dvojmesačnej rastlinke.
Tak mě napadlo : Co kdybych smíchal všechno tady jmenované (slepičince , kopřivy atd. atd...) do jednoho velkého sudu a nechal si to v něm po celou dobu pěstování (pruběžně přidávat vodu shity atd.) myslíte že by se to dalo použít i na kvetení i na rust ??