Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
napriklad vcera v mestskom parciku sme balili a potom fajcili brko--> a oproti nas tak 50m mestsky cajti... akurat ze sa tlacili nejakymi hambacmi, tak sme im boli asi v <>, este ze takk
pokud s tím brkem neděláte divadla a neschováváte se, nikdo nepozná ani vorla jestli to není obyč cigáro. V tomhle směru není problém si zapálit joint kdekoliv....
všude kde se dá! tak jak píše lahvan pokud s tím brkem nemáveš atd... tak nikdo nepozná jestli je to joint nebo cigáro jednou sem takhle šel po měste s jointem a otáčeli se za mnou jenom týpci co vypadají že hulí jinak si toho nikdo nevšimnul
Zdravim tak ja som naposledy hulil ubalginy, na nafukovackach na jazere. Bolo nas osem a uprostred jazera vykvas, leharo camping sme si dali tak light brka. Ten pocit si tak lezat na vode, nohy mocit a opajat sa nasladlim mariuhanovym dymom. slast pohoda a dobre Ubalginy su nadovsetko.
V pátek jsem měl odpolední předtím jsem se zpražil mel jsem prisel na udržbu a mel jsem telefonna kamos jak me viděl v kaši mi svítil do ksichtu a já se fatálne ztratil a vůbec jsem nevěděl kdo co. paradox! celá udržba čekala co se děje včetně mistra úlet jako prase:-)