Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »
Autor
Téma 
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 545

pripada me to jako prehnojeni nebot je to nejcastejsi pricina usychani listu

Old Post 17-07-2016 v 18:57 PM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Re: co se děje s listy ? Příspěvek č. 546

citace:
Původní příspěvek od jurry
Nějaké tipy co se děje ?
mám 5 kytek stejné odrudy, 2 z nich jsou v květináči a oboje takkhle blbnou ty v zemi jsou v klidu. Hnojím vsechny stejně jednou za 2 týdny BIOBIZZ GROW.
no boha co asi nejspíš ti do toho nachcal asi hektolitr vody za poslední dny

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 17-07-2016 v 20:26 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cheerio
Stálý Člen

Karma uživatele Cheerio - 16% Pěstitelská

Palec dolů Přehnojené, nebo přelité ? POMOC !!! Příspěvek č. 547

Prosím o pomoc, je přehnojeno, nebo přelito? Zalévám obden 0,4l, PH 6,0, EC 2,6 - 2,8, minulé várky dávaly 2,9 naklid. Díky

Old Post 18-07-2016 v 15:58 PM
Cheerio je offline   Profil uživatele Cheerio   Find more posts by Cheerio   Foto galerie člena Cheerio   Click here to Send Cheerio a Private Message   Add Cheerio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 548

Zdravím
Řekl bych že přehnojeno.
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 18-07-2016 v 17:16 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cheerio
Stálý Člen

Karma uživatele Cheerio - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 549

Prej americké padlí - to mi přijde jako kravina

Old Post 18-07-2016 v 18:34 PM
Cheerio je offline   Profil uživatele Cheerio   Find more posts by Cheerio   Foto galerie člena Cheerio   Click here to Send Cheerio a Private Message   Add Cheerio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 550

No padlí bys nejspíš poznal rychlým úmrtím celého listu během pár dnů. Mě se to takhle rozlézalo a list vypadal po dvou dnech jak vypražený=uschlý.

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 18-07-2016 v 19:25 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 551

1) Zkusil bych snížit trochu EC, přeci jen každá várka není stejná, kytky jinak pijou vodu a vstřebávají hnojky. Třeba kolem 2 EC bych neměl strach že by střádali na živinách.
2) Nelítá ti kolem nějaký hmyz? Takové nekrotické skvrnky jsem měl při třásněnkách. Postříkal jsem to Vermitecem a je naprostej klid.

Držím palce ať se zadaří, ať je to co je to

Old Post 18-07-2016 v 21:10 PM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 552

Čau. Já tenhle problém mám už poněkolikáté a téměř nehnojim. Jedná se dle mého o špatnou hlínu čili špatné pH. Vem nekolik vzorků hlíny a nařeď 1:1 s destilkou a pak změř pH a uvidíš...;-) jinak rostliny s timto problémem mi vždy dojely a kvalita byla téměř shodná se stejnou zdravou odrůdou, takže nevěš hlavu.

Thomas V.

Old Post 18-07-2016 v 22:36 PM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warmi
Nový Člen

Karma uživatele Warmi - 0% Pěstitelská

Zdravím Příspěvek č. 553

Zdravím pěstuji Frisian ducka a mám problém s listy. Mohli by jste mi prosím někdo říct čím to je? škůdce jsem nenašel. A ostatní rostliny jsou v pořádku, kromě této..Děkuji za rady.

Old Post 19-07-2016 v 08:05 AM
Warmi je offline   Profil uživatele Warmi   Find more posts by Warmi   Foto galerie člena Warmi   Click here to Send Warmi a Private Message   Add Warmi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 554

Na 90% zelená húsenka, včera som jednu zprovodil zo sveta

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 19-07-2016 v 08:09 AM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warmi
Nový Člen

Karma uživatele Warmi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

Prohlédl jsem kytku a nenašel nic :-( , leda že by už odcestovala ..

Old Post 19-07-2016 v 12:36 PM
Warmi je offline   Profil uživatele Warmi   Find more posts by Warmi   Foto galerie člena Warmi   Click here to Send Warmi a Private Message   Add Warmi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Re: Přehnojené, nebo přelité ? POMOC !!! Příspěvek č. 556

citace:
Původní příspěvek od Cheerio
Prosím o pomoc, je přehnojeno, nebo přelito? Zalévám obden 0,4l, PH 6,0, EC 2,6 - 2,8, minulé várky dávaly 2,9 naklid. Díky

ec 2,8 to jsi trochu prehnal

Old Post 19-07-2016 v 13:09 PM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CarlKushJohnson
Stálý Člen

Karma uživatele CarlKushJohnson - 9% Pěstitelská

Pomoc Příspěvek č. 557

Zdravím, potřebuju poradit a pomoct co s tím? Rock effect nepomáhá a přežije mi to ještě kytka? Děkuju všem za radu

Old Post 21-07-2016 v 11:16 AM
CarlKushJohnson je offline   Profil uživatele CarlKushJohnson   Find more posts by CarlKushJohnson   Foto galerie člena CarlKushJohnson   Click here to Send CarlKushJohnson a Private Message   Add CarlKushJohnson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demoneq
Stálý Člen

Karma uživatele demoneq - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 558

fotka jak blázen, vidím jeden špatnej list, dělá se to všude? nebo je to jen to spodní? jestli je to jen jeden spodní list tak je to vpohodě a nemusíš nic řešit

Prostě démon

Old Post 21-07-2016 v 11:48 AM
demoneq je offline   Profil uživatele demoneq   Find more posts by demoneq   Foto galerie člena demoneq   Click here to Send demoneq a Private Message   Add demoneq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 559

a já koukám že sou tečky nejspíš od svilušek i na těch okolo, tečky nezmizí, ale jestli tam svilušky furt běhaj, chce to řešit... kvete to? Jestli ne tak vertimec! Jestli jo tak zkus aspoň biool (ikdyž ten taky neni 100%, ale aspoň žádná chemka). Stříkej hlavně zespoda listů. Každopádně listy kde je těch hajzlů nejvíc otrhej, dej do igeliťáku a hned vyhoď.

rock effekt je spíš jen prevence než že bys je s tim zabil (píšou o zvyšování odolnosti kytky vůči parazitům... ne o tom že by parazity zabijel)

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 21-07-2016 v 12:01 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CarlKushJohnson
Stálý Člen

Karma uživatele CarlKushJohnson - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 560

Je to na menší částí listů, koupil jsem Karate, tak uvidíme no :-) Zatím to nekvete. Děkuju za radu :-)

Old Post 21-07-2016 v 14:13 PM
CarlKushJohnson je offline   Profil uživatele CarlKushJohnson   Find more posts by CarlKushJohnson   Foto galerie člena CarlKushJohnson   Click here to Send CarlKushJohnson a Private Message   Add CarlKushJohnson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás