Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Shadoow: v podstatě není problém... hydroponická hnojiva se pouze musí zcela rozpouštět ve vodě, jinak je to z principu stejný zdroj živin jako tuhá hnojiva. Naopak by to nešlo, ale hydro hnojivo do hlíny - proč ne. ...pokud se ti to tedy z nějakého záhadného důvodu vyplatí, protože hydro hnojiva jsou o dost dražší, než běžná minerální nebo organická hnojiva určená pro půdní výživu.
Včera sem si koupil hnojivo ABextrakt do zálivky a má funkci,že dodává kopletní výživu,atimulace růstu a prevence chorob...Máte něgdo s timdle hnojivem zkušenosti????
...sem se chtěla zeptat.....minulej rok mi to babička hnojila slepičincema s tim že se stará o bylinky....působilo to faaaakt doobře, ale babička umřela a já nevim jakej poměr toho s vodou...
něgo radí 1:1, něgdo zas 1:3 ................??předem dix
Pánové používám na růst hnojvo NPK , v květu nehnojim abych to nekouřil. Je to granulovaný, stačí to posypat okolo kytek a při dešti se to vskákne. Jedna dávka se rozpouští tak měsíc, takže je to průběžně přihnojovaný( rosa to taky mírně rozpouští )
A má to jedno vobrovský + !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokud se hnojvem nešetří ( 1 KG stojí asi 30 Kč ) , a rosype se na širší plochu okolo každý kytky, tak přezto nemůžou slimáci !
Co takhle hnojim, neměl sem s nima problém ani v kopřivách a ve vlku !
Maj to v každym zahradnictví, ale opravdu v každym, patří to mezi základní hnojiva. U nás to maj i v každý druhý prodejně ; ) Má to optimální zastoupení složek dusíku draslíku a fosforu, mě se zdá za tu cenu mooooc supr. Srovnejte třeba poměř npk u tohohle hnojva a u advanced hydro nebo wuxalu. Dojdete q zajímavým výsledkům ; )
čuuus
2 QTH :já sem se o tom bavil s nějakou hnojařkou a říkala ,že je v tom zastoupený taky nějaký růstový hormon, možná něco z těch mořských řas nebo guarana,to už nevim ale za půl sta tak 200ml plastová lahvinka to de,je to ono co myslíš
Slepičince jsou fajn ale nesmí se to s něma přehnat. To by se mohly taky kytičky pěkně spálit. Normálně se trochu rozmočí ve vodě a pak se "hmota" naleje ke kytkám. Ono to stějně stuhne na povrchu a tak se vlastně dalším zalíváním opět trochu rozpustí. Takže se hnojí samo.
2 kristl:hmm,myslim ze to nema byt guarana (myslim ze je to vitamin na pamet nebo prasek proti uzkosti) ale guano (tedy trus netopyru,muze se tak nazyvat i trus holubu,slepic a jinych operencu.. )
Prosim dotaz.. Hnojim v rustu bio nova soil supermix a obcas stridam s cellmax rust (super enzym).. Listy maji potrik 1x tydne phytamin a 2x tydne wuxal super (prvni dotaz je zda je wuxal super urcen pouze pro rust nebo i pro postrik v kvetu..).. Brzy budu prepinat na kvet a hodlam hnojit soil supermixem s pridavkem bio nova P-K 13-14 (vyrobci doporucuji tuhle kombinaci) A v patem tydnu kvetu bio novu vymenim za cellmax P-K 13-14..Samozrejme postrik phytaminem aspon 3x tydne.. Zajimalo by me jaky hnojivo bych mel pro ten rust jeste sehnat,zda se mi to malo.. Co by ste mi doporucili..?? A jeste posledni otazka..: Chci flushovat tak 15 dni pred sklizni,je vsak nejaky hnojivo ktery se kytce dava po flushingu a ma velmi dobre ucinky na velikost a chut a silu palek..?? Dekuji za odpoved..
to skrec: no právě, že to slovíčko "trochu" , tag sem chtěla vědět esli něgdo nevíte přesně prtze se právě bojim spálení ale dix
to yarreck: guarana je něco jako kofein, ale přírodní z rostliny, dodá ti energii, podporuje dobrý myšlení atdatd.....fakt dobrá věcička, zrovna neska po ránu mi hodně pomohla