Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cauky, mam v boxu Liberty Haze, podle seedbanky 10-15dnu do kosy. Pred týdnem jsem je proplachl a přestal hnojit,ale nevím jestli zase nezacit, jestli to nebylo předčasné.dekuju za vse nazory.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Naposledy upravil skoroduchodce 05-11-2017 v 13:27 PM
ahoj, dneska jsem dost oskubal moji cbd crew nordle ale nevim jestli uz si pro ni prijde zubata. Je to takovy samorost, nechal jsem ji volnou ruku. ted uz je asi 14dni v garazi kde je teplota kolem 15stupnu, nehnojim, jen vyjmecne zaleju.
taky teď pořizuji kapesní lupu se zvětšením 30x chci sklízet až bude 50% mléčně zbarvených. co jsem tak četl tak by to měla být dobrá doba na energizující účinky. která trvá cca 5 dní
Ahoj Groweri, dvě z holek se asi blizi do finále, listy jsou dost zezloutle a spodní padají, chloupky zcasti hnede a uz se krouti, foto zde: http://lluuccyyll.rajce.idnes.cz/5._tyden/
Blueberry Bliss tipuji ještě minimalne tyden, ale u Bluematicu si rikam, jestli uz nenadesel cas. Dle seedbanky je kvet 5-7tydnu, sklizen 8-9 od semene. Tech 9 bude pristi tyden.. Dnes jsem dala flush.. Co vy na to, budete tak hodni a juknete? :-) Diky moc :-) Lucyll
Ahoj, krátkej flush je pro hydro... jedu jen hlínu, flush 20 dní a stejně mi přijde, že občas je cítit hnojka... i listy mám zelené až do konce. Ted zkusím 30 dní flush
Ahoj ak si este niekto všimne túto temu tak prosím o radu... O 5 dni su to 2 mesiace... super lemon haze auto... dufam ze na foto nieco vidno... nechcem si to spáliť za ako dlho by ste to sekli vy?
ps. prvý grow
edit///prave som zistil že tato odroda rastie 9 týždňov od kličenia po zber.... žeby bol predomnou posledný týždeň mojho prvého growu???
Takyto trade by sa mal na komplet zrusit..pytat sa podla vyzoru kvetu kolko casu este potrebuje fakt na urovni profesionalne riesenie..urcite aj pofla adminovych predstav..sam som zaciatocnik ale toto su tak amaterske informacie az sa na tom bavim..co keby niekto skuseny priblizil kolko trva vyzretie trichomov,alebo do akej miery dokazu trichomy dozriet pocas 2 tyzdnoveho flushu?