Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedna ze včerejška:
Hej tady je to hustý né pod tou střechou že tu neprší vid?
Jó super ale jak je to možný dyt mi bysme meli behat v desti a jásat že bůh požehnal naší úrodě
Ha ha ha baf humbuk super rumbuk a hufrovanej luftung a pofhirung a prishovariniovanej loudivec a kroutivec pes je pes
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
Kámoš - " já bych chtěl byt králík .... "
*všeobecná salva smíchu*
" ale ne ...vyste kokoti .... já bych chtěl prostě žrat ty listy O_o "
Naposledy upravil prof.Woland 03-05-2010 v 21:01 PM
Jednou když sem přišel dom zčaděný :
OTEC: Venku fučí větr co ??
JÁ: C...cože ?
OTEC:No že máš tak červené oči ....
On otec vůbec je na toto nejlepší dycky když se mě zeptá na něco, na co nemám výmluvu tak si ju hned vymyslí on Příklad: Teďka v týdnu jsem si kupoval semínka tady od jednoho z vás a volám tatovi že potřebuju aby poslal prachy z účtu ....on že na co ... já sem se naráz chystal něco mumlat a on hned "Na maturitu ne ? " ... a to už sem se teda chytil a začal jsem vykládat o tom jak sem si po netu sehnal licenci na program do IVT atd atd
pri pive:
Ujo: syn pracuje teraz v Holandsku
Ja: hmm fajne mu
Ujo: ja ti neviem to je cudny narod, si predstav, mi co tu kosime travu, tak oni ju tam normalne fajcia
Ja: XD