Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poradil by prosím někdo zkušenější? Ať jsem zde hledal sebevíc, odpověď jsem nenašel, pouze stejný problém, ale také bez odpovědi. Už z toho začínám bejt zoufalej....
Meli jste nekdo uz tento problem ? Skvrny se rychle rozsiruji od spodu rostlin a rad bych s tim neco udelal nez bude prilis pozde. Ph drzim 5,6 zivin maji taky dost jsou v 50 litovych kvetinacich. Po nejakych organismech ani stopy, kazdy tyden strikam Spider matem control plus.
Ahoj,koukal jsem se různě na foru a i jinde a hledám důvody proč mi žloutne atd.
Ale napadlo mě,že lepší bude sem vložit fotky a nechat to posoudit zkušenými.
Pokud to je automat (mimochodem pekna fialka, skoda jen, ze se setrilo na hline ..), tak mozna je to prirozeny stav, proste je kvetenstvi u konce, listy 'odspodu' zloutnou a opadavaji ..
(ano je to automat - Bloody skunk ) Použil jsem nějaký substrát od Agro , plus jsem to doplnil kompostem ze zahrady abych naplnil ty kýble . Příště si pořídim větší kýble. No právě že jsou staré měsíc a 11 dní tak nějak ,takže by ještě mohla růst.
Ahoj , potřebuju stále pomoc , kytky jsou staré měsíc a 12 dní cca a je to tak týden zpět co mi začli žloutnout,osychat a prostě umírat no.
Ze začátku to bylo jen na spodních vrstvách,ale teď už se to objevuje i na středu a horní listy začínají mít hnědé fleky , které se budou šířit.
Hnojil jsem 1x týdně slepičincem tekutým ... podle dávkování , což je 1 víčko na 3 litry vody , dával jsem 4 litry vody a rozdělil jsem to mezi 4 kytky(kýble) plus jsem tam zapíchl takovou tyčinku zelenou , která postupně dává živiny nějaké do kytky. no nic moc
Nějaké tipy co se děje ?
mám 5 kytek stejné odrudy, 2 z nich jsou v květináči a oboje takkhle blbnou ty v zemi jsou v klidu. Hnojím vsechny stejně jednou za 2 týdny BIOBIZZ GROW.