Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani II.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 32 33 34 35 36 »

Jaký typ osvětlení používáš?
This poll is closed.
HPS 55 60.44%
LED 29 31.87%
CFL 7 7.69%
Total: 91 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 529

To nikomu nic neřekne. Jaké spektrum mají ty LED, co je to za typy?

Old Post 11-10-2015 v 17:35 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kifo
Stálý Člen

Karma uživatele Kifo - 62% PěstitelskáKarma uživatele Kifo - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 530

[účet odstraněn]

Old Post 11-10-2015 v 18:49 PM
Kifo je offline   Profil uživatele Kifo   Find more posts by Kifo   Foto galerie člena Kifo   Click here to Send Kifo a Private Message   Add Kifo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 531

citace:
Původní příspěvek od Kifo
MARS 2 hydro 80x5W....APOLLO 4 3X60W

Obojí jsou šmejdy, to si radši kup 250W sodík.

a.

Old Post 11-10-2015 v 20:06 PM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spachal
Stálý Člen

Karma uživatele spachal - 75% PěstitelskáKarma uživatele spachal - 75% PěstitelskáKarma uživatele spachal - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 532

>Kifo: ne ze by pod temi svetly nic nevyrostlo, sam jsem na nejlevnejsim cinskem suntu s 3W Epistar diodami udelal vysledek 1w=1g (prikonovy, sveto bylo oznacene jako 450W, prikon 230W, plocha 1m^2).

Ale kdyz uz pestovat, tak radeji trochu s lepsimi vysledky. Takze bud radeji 400W sodik, nebo pokud ledky, tak treba 4x VERO29 nebo 4xCXA3070, uz jsme to zde vcelku dost probirali :]

Old Post 11-10-2015 v 20:39 PM
spachal je offline   Profil uživatele spachal   Find more posts by spachal   Foto galerie člena spachal   Click here to Send spachal a Private Message   Add spachal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kifo
Stálý Člen

Příspěvek č. 533

[účet odstraněn]

Old Post 12-10-2015 v 10:28 AM
Kifo je offline   Profil uživatele Kifo   Find more posts by Kifo   Foto galerie člena Kifo   Click here to Send Kifo a Private Message   Add Kifo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kifo
Stálý Člen

Příspěvek č. 534

[účet odstraněn]

Old Post 12-10-2015 v 10:48 AM
Kifo
Stálý Člen

Příspěvek č. 535

[účet odstraněn]

Old Post 12-10-2015 v 10:52 AM
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 536

citace:
4x VERO29 nebo 4xCXA3070 kde nieco take zozeniem?

Mouser, Digikey, Kingbrite [...]. V Čechách ne.

citace:
https://youtu.be/dij5IuQdABw este raz ta web adresa...

V podstatě je spokojený. Na rozdíl od tohohle týpka https://www.youtube.com/watch?v=C6-7z3TZ-QE .

Mars i Apollo jsou fakt šmejdy (střeva od obou se mi tu někde válí) a to jak účinností - málo vyprodukovaného světla na spotřebovanou energii, tak i kvalitou elektroinstalace - oboje se ke mně dostalo jako vadné kusy z reklamace (6, resp. 9 měsíců).

a.

Old Post 12-10-2015 v 12:02 PM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kifo
Stálý Člen

Příspěvek č. 537

[účet odstraněn]

Old Post 12-10-2015 v 12:21 PM
alesh
Stálý Člen

Příspěvek č. 538

citace:
Dik za info. Ale kazdopadne je to pomerne nerozbitny produkt

Je fakt, že šasí vypadá kvalitně. Ty se ke mně žádna nedostala. Bohužel s elektronikou je to horší a diody odchází jedna za druhou.

a.

Old Post 12-10-2015 v 12:40 PM
masuro
Stálý Člen

Karma uživatele masuro - 10% PěstitelskáKarma uživatele masuro - 10% Pěstitelská

Marsh Hydro Pro Příspěvek č. 539

Zdravím komunitu. LED mě zajíma a jeden panel testuji (Hans 150W)
Mars Hydro II jsem si původně chtěl koupit vo verzi 1200W pro 1,2x1,2
ale odradilo mě hodnocení tady na groweru (a taky se ochladilo takže soda 400 jede dál a další led setup budu řešit az na jare).

Ale zajímá mě ta jejich nejnovější série PRO,

https://www.mars-hydro.com/Mars-Pro...Light-C245.aspx

mají tam verzi Epistar a Cree. Co si o tom myslíte?
S hansem jsem spokojenej, mám ho pro 0,9x0,9 no jo, chtělo by to více a asi přidám ještě jeden tj kde kdysi byla soda 400 pojede LED 2x150W. Pro vetší prostor je ale Hansuv panel naprd, neumožnuje totiz daisy chain tj zapojení panelů do série.

jinak mě k hansovi dostal tady svými posty alesh :-)
šel bych do něčeho z EU, kvůli celnici a clu, což splňuje Mars Hydro i když je to firma z Azie tak mají sklad v DE kde je zboží již přeclený.

dík za vaše názory.

Old Post 14-10-2015 v 15:36 PM
masuro je offline   Profil uživatele masuro   Find more posts by masuro   Foto galerie člena masuro   Click here to Send masuro a Private Message   Add masuro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Re: Marsh Hydro Pro Příspěvek č. 540

citace:
Původní příspěvek od masuro
Zdravím komunitu. LED mě zajíma a jeden panel testuji (Hans 150W)
Mars Hydro II jsem si původně chtěl koupit vo verzi 1200W pro 1,2x1,2
ale odradilo mě hodnocení tady na groweru (a taky se ochladilo takže soda 400 jede dál a další led setup budu řešit az na jare).

Ale zajímá mě ta jejich nejnovější série PRO,

https://www.mars-hydro.com/Mars-Pro...Light-C245.aspx

mají tam verzi Epistar a Cree. Co si o tom myslíte?
S hansem jsem spokojenej, mám ho pro 0,9x0,9 no jo, chtělo by to více a asi přidám ještě jeden tj kde kdysi byla soda 400 pojede LED 2x150W. Pro vetší prostor je ale Hansuv panel naprd, neumožnuje totiz daisy chain tj zapojení panelů do série.

jinak mě k hansovi dostal tady svými posty alesh :-)
šel bych do něčeho z EU, kvůli celnici a clu, což splňuje Mars Hydro i když je to firma z Azie tak mají sklad v DE kde je zboží již přeclený.

dík za vaše názory.

Ta Cree verze už by mohla být o něco lepší než předchozí generace. Ale pokud nezlepšili celkovou kvalitu elektroinstalace a driverů tak o 200%, asi bych je nechtěl.

a.

Old Post 14-10-2015 v 17:16 PM
masuro
Stálý Člen

Karma uživatele masuro - 10% PěstitelskáKarma uživatele masuro - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 541

jestli zlepšili nebo ne se dá zjistit jenom tak že si to člověk koupí, což je při té ceně docela mazec :-)

budu tedy pátrat dál :-)

Old Post 14-10-2015 v 18:37 PM
masuro je offline   Profil uživatele masuro   Find more posts by masuro   Foto galerie člena masuro   Click here to Send masuro a Private Message   Add masuro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masuro
Stálý Člen

Příspěvek č. 542

Pak jsem ještě našel švédy, dost opěvované ale nějak jsem nevyčetl jaké party tam používají. No a pro moje 1,2x1,2 mi to prijde dost naddimenzované :-)

http://store.heliospectra.com/produ...-grow-light-e60

co vy nato?

Old Post 15-10-2015 v 11:24 AM
masuro
Stálý Člen

Příspěvek č. 543

no a další idea pro 1,2x1,2 je Area 51 a jejich nový panel. Jenom moc nechápu rozdíl mezi těma verzema 3000K, 4000K a 5000K.

tady ten grow guide opěvuje verzi 4000K.

http://ledgrowlightguide.com/area-5...ow-light-review

Kdyby byla Area 51 z EU asi bych neváhal. I tak jsem ale nalomenej to zkusit dovézt z USA. Jenom mě trošku děsí ta celnice. Jednak clo+DPH a jednak aby se kluci nezajímali proč sem tahám 4 panely. Máte někdo takhle z dovozem zkušenost? A do jaké verze by jste šli 3000-4000-5000K? Ja bych na těch 1,2*1,2 m chtěl šoupnout 4x Area 51 panel.

Old Post 15-10-2015 v 11:31 AM
lenin04
Stálý Člen

Karma uživatele lenin04 - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 544

Zdá se mi že se tu zatím řeší jenom bílé diody. Má opravdu někdo zkušenost s plno-spektrálním čipem? Např. s tímhle? Chystám se udělat světlo které bude obsahovat 3x takový čip. Nechtěl by ho pro mě někdo otestovat? Nejlíp někdo kdo už má nějakou zkušenost s LED v bílém spektru.

Old Post 20-10-2015 v 22:31 PM
lenin04 je offline   Profil uživatele lenin04   Find more posts by lenin04   Foto galerie člena lenin04   Click here to Send lenin04 a Private Message   Add lenin04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 32 33 34 35 36 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-11-2023 - Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani IV. - 648 odpovědí
17-02-2018 - Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani III. - 1011 odpovědí
21-04-2014 - Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani I. - 1016 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás