Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
KOSMEJ na fotkách 1,2,3 jsou jasně viditelné otevřené samčí koule (už z nich sype pyl) + vidět samičí znaky (v pozadí) nejvíc na fotce č 4.
lluuiissaa: pokud máš v blízkosti toho hermafrodita nakvétající samice, obával bych se již oplodnění
Co nejrychleji toho hermafrodita zlikviduj s co největší opatrností když jsi poblíž kytek - sype pyl.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od Slick-ace KOSMEJ na fotkách 1,2,3 jsou jasně viditelné otevřené samčí koule (už z nich sype pyl) + vidět samičí znaky (v pozadí) nejvíc na fotce č 4.
Hm... tak bohužel Slick-ace měl pravdu. Hermafrodit. A ještě s vysypaným pylem.
Teď záleží na tobě. Buď ji sejmi, nebo otrhej koule a dej ji někam dál (a po větru od samic - ať na samice nejde vítr ze směru od hermouše). Ale nevím, jestli je prostor na risk, když máš ještě dvě 100%ní samice.
jsou tesne vedle sebe, rekla bych, ze je pozde, mam nejakou moznost jeste dopestovat aspon ty palice z hemouse? Samice muzu pohrbit, celou dobu foukal vitr od toho vola primo na holky. Co ty palice?? jsou taky v pr...
Původní příspěvek od lluuiissaa jsou tesne vedle sebe, rekla bych, ze je pozde, mam nejakou moznost jeste dopestovat aspon ty palice z hemouse? Samice muzu pohrbit, celou dobu foukal vitr od toho vola primo na holky. Co ty palice?? jsou taky v pr...
Podívej, s palicemi není problém. Palice dál porostou. Jen je otázka, jaká část z nich bude oplodněná. Někdy to je hodně, někdy málo. A semena ubírají kytce sílu na tvorbu nových květů a navíc berou prostor v samotné palici. Problém je v těch samčích koulích. Ty samčí koule právě oplodňují palice. Proto je třeba otrhávat ty samčí koule. A když kolem máš jiné samice, tak je na tvém rozvážení, jestli riskneš to, že ji budou oplodňovat ty doposud nevysypané koule na tom hermouši. Něco pylu na ních jistě bude, pokud jsou blízko tomu hermouši, ale ještě to nemusí být taková tragédie - kytku máš teprve v počátku květu a část pylu mohl smýt déšť a vítr.
Edit:
A ano, minimálně na té první nové fotce vidím samičí pestíky. Na té druhé nic průkazného nevidím.
lluuiissaa: řekl bych že holky budou v pořádku, možná najdeš nějaké to semínko.
Ty palice hermafrodita nebudou podle mě moc použitelný ke kouření, jelikož budou plný semen. Jako můžeš průběžně otrhávat ty koule, ale jelikož jsou už otevřené řekl bych, že už je tzv. vymalováno..
Chápu že je ti to líto no, já bych neváhal a sekl ho . Většinu z něj můžeš použít třeba do mastě nebo udělat nějakou pochoutku.
KOSMEJ: lepší oči? Nemyslím si, kouknu a vidím pokud je použitelná fotka.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
tak vam kluci dik za poradu, hemous je na pude sam, koule ma otrhane (mel jen 3 skupinky), z holek jsem si nastesti udelala klony, tak az zakoreni jdu na indoor, ktery mam uz pripraveny. Jeste jednou dik vsem.
čau groweři,, v pokročilém období květenství jedné rostlyny ze semen co jsem si loni vypěstoval se mi oběvyli tyhle věci,, nechci aby mi to oprcalo dalši kytky tak to skoušim otrhavat, asi hermač že? ale že se to ukazalo až tak pozdě,stalo se vam to někdy?