Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uběhli dva týdny od zasazení semínek do hlíny a udělal jsem kontrolu, podíval jak na tom jsou semínka (opatrně samozřejmě), pouze dva nejmenovaný mi hodili klíček a ostatní i s těma z growshopu (5semen) nic, vložil jsem je mezi dva (3vrstvé ubrousky) dal do kelímku na dortíky a schoval do tmy. ... Díky Tarabisko za radu, že maj být ve tmě, okamžitě jsem to provedl :P. A omlouvám se za ten obrázek.
Také mám GHS sativa/indica mix B 5 semínek a mám je 5 dní píchlí rovnou v zemi a nic.. Co si o tom myslíte? Koupit nový? Nebo je už pozdě? Pěstu zdar ...
Od GHS jsem měl semínka dvakrát (feminizovaný mix) a pokaždé jsem je hodil rovnou do hlíny a vylezly všechny čili 100%... Ovšem s kvalitou je to jiná pohádka... no more...
Původní příspěvek od DooMer nejlepsi je dat do misky trochu vody a dat semena na hladinu a schovat do skrine v pokoji, uspech zarucen semena praskanou do 24 hodin
Původní příspěvek od DooMer no az ukazou klicek tak hend od zeme
No já nevím.. Já jsem dal do země přímo bez předchozího klíčení 5 semínek jsou od green house seeds... Jsou tam 7 dní zatím nic.. Ani jedno.. Tak nevím jestli to mám ještě zkusit na vatu naklíčit..
Již 1 rok používám http://taogrowshop.cz/katalog/detai...kce-sleva-50--- pro klíčení i základní růst samiček, za tu dobu co jsem zasadil těch semen, tak mi všechny vyklíčili, ovšem když jsem to neměl a sázel jsem dříve do normálni hlíny, tak jsem neměl takovou klíčivost. Toto je 100% osvědčený nápad, jak vypěstovat základ se 100% zárukou. Je u toho i přidělen návod. Dokonce vám pošlou i 4 semena, pokud to koupíte z tohoto obchodu.
čaute chtěl bychs ezeptat jestli postupuju správně... . dal jsem semínka na vatový tampn pokropil vodou pak pokropil jemne druhy tampon a dal na seminka...a po 9 hodinach nic...? je to v poradku.?..este mam asi pockat ze?
Zdravím, chystám se nechat naklíčit semínka Autoflowering Royal Queen Seeds Royal Automatic 3 ks (feminizovaná), tak doufám že se vydaří.Chtěl bych se zeptat, jaká voda si myslíte že je nejlepší na naklíčení mám možnost deštové vody,vody z řeky/potoku, nebo vody ze studny.Bohužel Ph nemohu změřit.
Nebo popřípadě vodu převařit?.
)
Díky mnohokrát.
zdaarek kazdy mame ten svuj nejlepsi zpusob,ja zabalim do kousku ubrousku seminko zavlhcim a dam do maleho sacku (dealer sacek) at se to tam zapari a do 2 dnu se stane to co se stat ma...