Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ked je niečo dobré, prečo to meniť
- kannabia thai fantasy
- DP shaman
- fair GWS tento jediný strain som ešte neskúšal čo je rozhodne chyba, je to pecka do outu.
Shaman x Blueberry
Purpurea Ticinensis
Afghan
Royal Critical Automatic x AutoBlueberry
Top Tao seeds
White Widow
White Label Rhino
White Ice
Orange bud
.. a stále není konec Letos to bude pestrá jungle :-)
1.5.2013 pojde do zeme
Mazar femenizovaná 20ks (dutch passion)
15ks haze x skunk a Shaman x Early Girl x LR 15ks Veľké díky Mysterymu
A nakoniec mám medved x fialka no name od kamaráta. Pestoval v skelníku, krásne fialové mňaaam
Ako tak kukám tento rok každý skúša veľa rôzných a zaujímavých odrod tak dúfam že bude aj dokumentácia chlapy Treba všetko zdokumentovať
Black domina
Cotton candy
Northern light blue
Super skunk
Chocolope
všechny po dvou kusech a k tomu ještě 1 x Vanilla haze a 3 x Top tao regular outdoor Většinu budu zatmívat
Včera jsem konečně koupila kokos a můžu přesazovat. Loni se osvědčil. Letos převážně auto, regular mám jen jednoho Jacka Herera. Auto mám Somango, Cream caramel a Jacka, pak mám ještě z loňska Ice cream, taky asi dám vyklíčit.