Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Fredy no a jeste se musim zeptat cetl sem tady ze jedinym presnym ukazatelem zralosti je prave pryskyrice...jakej ma teda viznam ten obrazek s trichomy co je na tyhle strance dvakrat? Da se to podle toho teda taky 100% urcit??
Zdrawím wšechny Growers! Chtělbych ze zeptat kdy mám sklízet a jestli bych to měl ještě jednou pohnojit nebo už začít s flushingem?? Předem wšem děkuji za odpowěď
Zdarec lidi, už sem sem jednou psal o názor kdy sklidit a bylo mi řečeno že za 2 týdny mám kytičku vyfotit znova a postnout to sem takže tady je ta moje krasavice
zdravim...chcel by som sa opytat, ze kedy je lepsie sklizet...rano alebo vecer?...a este ci nevadi ked sa zbera po dazdi alebo tak?...urcite sa budu dlhsie susit ale ci to ovplyvni kvalitu...hmm? dikes...
2 Nif: Myslíš že by tomu mohl stačit týden ? Včera jak jsem sem daval ty fotky tak sem zároveň i urval jednu malu šišku kterou jsme zhulili ve 3 lidech ( bohužel jsem ju přesušil a to jakože hodně) a zhulili sme se z toho docela dobře, aby to nějak nepřezrálo nebo tak. Dík za odpověď jak na předešlý dotaz tak na tento
UP* Cau,slunce nesviti, prsi a ja nevim jestli jeste nechat tutok kyti miti zit , nebo ji seknou ,nebo jeste pocket na sluniiiicko ??? Dekuji za odpovedi....