Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Smoking, ale cca před 9ti dny když jsme se vraceli po prohýřené noci a chtěli ubalit raního povzbuzováčka, ale neměli jsme jiné papírky než Mascotte Slim. Pro ty co je neznají, tak se jedná o klasický cigeretový papírky jen jsou o něco užší. Zabalil jsem tedy takovou bezfiltrovku a samozřejmě bez tabáku. Zážeh. Nikdo nevěděl co od toho čekat, ale výsledek mě velice přijemně překvapil. (Jen škoda že se toho do nich moc nevejde, takže se balili 3. ) Když jsem se další den chystal balit tak jsem si vzpoměl na tu událost a řekl si že to zkusím zas, tentokrát střízlivý. Výsledek mi doslova vyrazil dech. Chuť výborná, tabák a filtr netřeba. A tak jsem se rozhodl že osobáčky jedině do Mascotte. Ve více lidech zustanu věrný raději osvědčeným Smoking King size, protože přeci jen se toho tam vejde víc.
no já jsem si na zkoušku koupil prague paper v grow shopu a přijde mi že maj proti OCB lepší lepení a o dost ale docela mě zaujali Mascotte asi vykouším na osobáčky protože si vždicky ubalím velký a pak jsem vypálenej jak guma
No, Smokingy ujdou, ale OCB jsou OCB, darmo mluvit. Sice je mi už v podstatě jedno z čeho balím, pokud je to dostatečně veliký, ale už jsem fakt schopnej ubalit z čehokoli. Klíčem je pořádnej filtr.
Ale když si můžu vybrat, beru OCB. Jenom mi chybí široký rollsy. Když jsem začínal hulit, daly se u nás normálně sehnat. Balil jsem z nich neskutečný rakety. Teď už nejsou nikde k sehnání...
Ja prevažne OCB, lebo tie majú v obchode čo mám blízko. Inak mi je to tak celkom dosť jedno. Ale ako chalani čo tu riešime ? Veď aj tak keď v obchode nebudu jedny tak kúpime inú značku.