Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeden z nej out modelu, co jsem jel, je SMBog od Hlavy. No a letos to vypada na Durga Mata x White Dwarf (semena) od Exoduse( jeste jsem to nesekl)
Foto viz muj. outdoor 2012
Já jel loni a letos Special Queen ( http://www.semenakonopi.cz/semenako...archparam=queen) Kytky byly loni cca 220cm vysoký a košatý. Z jedný jsem měl cca 300g.letos jsem na ně kašlal a měly jen cca 180cm.pulku mi sklidila nějaká kurva a kolik toho bylo nevi,teprve sušim. Kámoš co pěstuje ve skříni,říkal že na out jsou ty palice pěkně tvrdý.Kvést začínaj na přelomu červenec/srpen
Tak můj nejlepší outdoor byl můj první před dvěma rokama. Semínka sem vytáhl z nafialovělýho hulení, který sem vyfasoval od známýho s tim, že je to shaman. Netušil sem, jak se pěstuje cannabis, takže semínka kličili na skříni, do 10cm vyrostli na okně (západní strana), pak do 20cm na okně (na jížní straně), do 50cm ve skleníku a pak sem je prdnul ven na dvorek (jílovitá půda), kde se navzdory očekávání dvěma nejstatečnějšim kytkám opravdu dařilo. Keře měli 2 metry, výnos byl necelých 380 g, chuť dřevitá, rauš hodně mozkovej a strašně uvolňující. Nakonec to asi fakt byl shaman.
Chci se zeptat tak na 3 modely které mají kvalitní pálky a ok výnos, ale které dozrávají už od půlky září do začátku října, no prostě dřív. Co by jste mi doporučili?
marek: tak muzu ti napsat napr. Shamana,Passion#1 nebo Frisiana-toho sem osobne este nemel,ale podle nekterych lidi,co ho tu pestovalo,měli pekne vysledky-..jinak bych spis raci prosel galerii pod sluncem a tam bych si udelal obrazek zalezi i na pocasi atd no..
Původní příspěvek od Marek4455 Chci se zeptat tak na 3 modely které mají kvalitní pálky a ok výnos, ale které dozrávají už od půlky září do začátku října, no prostě dřív. Co by jste mi doporučili?
shaman, special kush, passion 1 a mas vymalovano
vse koncem zari a vynos az na passion velmi dobry, ale passion nesmi chybet...
vse koncem zari a vynos az na passion velmi dobry, ale passion nesmi chybet...
U toho Special Kushe bych si dovolil trochu oponovat. Začal mi kvést až někdy ve druhé polovině srpna, takže na kosu půjde až koncem řijna. Mám pět kusů a všechny jsou na tom +-2 dny stejně, takže s SK nevim, nevim...
Původní příspěvek od frek
U toho Special Kushe bych si dovolil trochu oponovat. Začal mi kvést až někdy ve druhé polovině srpna, takže na kosu půjde až koncem řijna. Mám pět kusů a všechny jsou na tom +-2 dny stejně, takže s SK nevim, nevim...
pohledal jsem a mas recht, sundaval jsem 5.10.2010 - Dik za pripomenuti
edit: jo ty je mas jeste venku?? hmm zajimavy.. asi nekde chyba ja onehda mel 5 fem semen a z toho jsem vsechny kosil ten prvni tyden v rijnu.
pohledal jsem a mas recht, sundaval jsem 5.10.2010 - Dik za pripomenuti
edit: jo ty je mas jeste venku?? hmm zajimavy.. asi nekde chyba ja onehda mel 5 fem semen a z toho jsem vsechny kosil ten prvni tyden v rijnu.
Pokud je tomu ted tak jak pravis SK radsi nee..
Podle mně fakt záleží na tom, kde ty kytky pěstuješ. Jám je mám na severu čech na kraji lesa v malinách. Mám tam i La Blancu od Kannabia a Anesthesii od Pyramid seeds. Tyto dvě odrůdy jsou ze semínek, který jsem kupoval minulý rok na jaře. Jenže minulý rok jsem je měl u kamaráda na zahradě ( taky sever čech, ale Slunko tam pralo od rána do večera), a sklízel jsem je 1. říina. A byly akorát zralý. Proto neberu ohled na to, jaký měsíc sklizně píšou banky, ale radši si dám tu práci a projedu různá jiná fóra a podívám se, jak sou na tom ostatní lidi.
Pokud jsi projížděl galerii, tak jsou lidi, kteří pěstovali Mazara od DP. Někdo ho dojel v pohodě v řijnu, a někomu začíná v řijnu teprve kvíst....
Jinak to SK je celkem odolná kytka. Mám 3 v leses a ani náznak náznak plísně.
A abych nebyl OT.
Za sebe doporučuji (opět) Aneshesii od Pyramid seeds. Sice dozrává až tak kolem 10. října, ale je to super model. Krásně roste, větví se velmi dobře a má neuvěřitelně velké, tvrdé a obsypané palice.
A k tomu bych ještě pochválil Northern Light od zmíněné banky. Stavbou se podobá Anesthesii, akorát chytá krásné podzimní barvy, a je ještě pocukrovanější, než Anesthesie. Už je plně zralá, ale nechám ho ještě pár dní. Bude z něj mastička.
A co vy, kteří ste pěstovali Frisian dew :-) ? Na netu se uvádi nejakych 9,7% thc, jak kvalitni to jsou nakuřovačky?
A ještě jeden dotaz, jsou nějaké kytky, které nevyžaduji moc slunka nebo alespoň ne tolik co ostatní kytky? Na balkon mi slunce svíti jen pár hodin ráno, rád bych sehnal genetiku, které by se tam lepši dařilo, nevite o necem? :-)
Původní příspěvek od frek
Podle mně fakt záleží na tom, kde ty kytky pěstuješ. Jám je mám na severu čech na kraji lesa v malinách. Mám tam i La Blancu od Kannabia a Anesthesii od Pyramid seeds. Tyto dvě odrůdy jsou ze semínek, který jsem kupoval minulý rok na jaře. Jenže minulý rok jsem je měl u kamaráda na zahradě ( taky sever čech, ale Slunko tam pralo od rána do večera), a sklízel jsem je 1. říina. A byly akorát zralý. Proto neberu ohled na to, jaký měsíc sklizně píšou banky, ale radši si dám tu práci a projedu různá jiná fóra a podívám se, jak sou na tom ostatní lidi.
Pokud jsi projížděl galerii, tak jsou lidi, kteří pěstovali Mazara od DP. Někdo ho dojel v pohodě v řijnu, a někomu začíná v řijnu teprve kvíst....
Jinak to SK je celkem odolná kytka. Mám 3 v leses a ani náznak náznak plísně.
A abych nebyl OT.
Za sebe doporučuji (opět) Aneshesii od Pyramid seeds. Sice dozrává až tak kolem 10. října, ale je to super model. Krásně roste, větví se velmi dobře a má neuvěřitelně velké, tvrdé a obsypané palice.
A k tomu bych ještě pochválil Northern Light od zmíněné banky. Stavbou se podobá Anesthesii, akorát chytá krásné podzimní barvy, a je ještě pocukrovanější, než Anesthesie. Už je plně zralá, ale nechám ho ještě pár dní. Bude z něj mastička.
Ja sem taky ze severu . Je pravdou, ze pocasi ovlivni hodne - pokud v cca +/- dva az tri tydny casu prechodu je aspon tyden zatazeno, tak se musi zakonite prechod na kvet urychlit (driv je tma a trva dele, pac mraky jsou svine )
- propo pestuju v "zakouti kde slunce v lete zapada uz v sedm a na podzim uz kolem paty, takze asi tak....
Hujer II - meteleskum bleskum - ne sorry .
k dotazu: tech par hodin rano je vazne malo... a celkove balkon ma pristup svetla pouze z jedny strany a to je malo. Kytka ti v polostinu krasne vyroste, ale potrebuje mit co nejvic svetla (nemluvim o primim slunecnim) treba ted me dozravaj kytky kde uz sviti jen 3h denne. V lete to bylo v poho, ale ted jak je mozol nizko, tak je to na pikacu, kazdopadne kytce to nevadi - spis ta teplota..
Tak jsem se rozhodl pro foliovnik, o rozměrech 3,5x2x2. Mohl bych tam nacpát když se povede 6 kvítí. Ale stavět ho budu až na jaře. Hodí se do něj shaman, Aneshesie a o třetím popřemýšlím... Ještě dotaz jakou plachu na to?