Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 32 33 34 35 36 »
Autor
Téma 
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 529

jeden z nej out modelu, co jsem jel, je SMBog od Hlavy. No a letos to vypada na Durga Mata x White Dwarf (semena) od Exoduse( jeste jsem to nesekl)
Foto viz muj. outdoor 2012

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 02-10-2012 v 16:43 PM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajzl
Stálý Člen

Karma uživatele Hajzl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 530

Já jel loni a letos Special Queen ( http://www.semenakonopi.cz/semenako...archparam=queen) Kytky byly loni cca 220cm vysoký a košatý. Z jedný jsem měl cca 300g.letos jsem na ně kašlal a měly jen cca 180cm.pulku mi sklidila nějaká kurva a kolik toho bylo nevi,teprve sušim. Kámoš co pěstuje ve skříni,říkal že na out jsou ty palice pěkně tvrdý.Kvést začínaj na přelomu červenec/srpen

Pak THS Mendocino Madnes,ale maj jen regular http://www.semenakonopi.cz/semenako...aram=mendocino. Taky vysoký přes 2m,ale dal jsem je blízko sebe a jeden byl sameca stínil samici.

A GHS AMS http://www.semenakonopi.cz/index.ph...hparam=ams,loni jsem měl jednu kytku a na ní bylo asi 100g a kámoš co to pěstuje ve skříni,říkal,že je to stejnej matroš jakej dostane on ze skříně.

Na začátek trochu krystalonu než prostou ke koňskýmu hnoji co je v zemi Queen je best a příští rok pojedu zase

Old Post 08-10-2012 v 19:44 PM
Hajzl je offline   Profil uživatele Hajzl   Find more posts by Hajzl   Foto galerie člena Hajzl   Click here to Send Hajzl a Private Message   Add Hajzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 531

Tak můj nejlepší outdoor byl můj první před dvěma rokama. Semínka sem vytáhl z nafialovělýho hulení, který sem vyfasoval od známýho s tim, že je to shaman. Netušil sem, jak se pěstuje cannabis, takže semínka kličili na skříni, do 10cm vyrostli na okně (západní strana), pak do 20cm na okně (na jížní straně), do 50cm ve skleníku a pak sem je prdnul ven na dvorek (jílovitá půda), kde se navzdory očekávání dvěma nejstatečnějšim kytkám opravdu dařilo. Keře měli 2 metry, výnos byl necelých 380 g, chuť dřevitá, rauš hodně mozkovej a strašně uvolňující. Nakonec to asi fakt byl shaman.

Old Post 08-10-2012 v 20:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 532

Chci se zeptat tak na 3 modely které mají kvalitní pálky a ok výnos, ale které dozrávají už od půlky září do začátku října, no prostě dřív. Co by jste mi doporučili?

Old Post 09-10-2012 v 16:25 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 533

marek: tak muzu ti napsat napr. Shamana,Passion#1 nebo Frisiana-toho sem osobne este nemel,ale podle nekterych lidi,co ho tu pestovalo,měli pekne vysledky-..jinak bych spis raci prosel galerii pod sluncem a tam bych si udelal obrazek zalezi i na pocasi atd no..

Old Post 09-10-2012 v 16:39 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 534

citace:
Původní příspěvek od Marek4455
Chci se zeptat tak na 3 modely které mají kvalitní pálky a ok výnos, ale které dozrávají už od půlky září do začátku října, no prostě dřív. Co by jste mi doporučili?

shaman, special kush, passion 1 a mas vymalovano

vse koncem zari a vynos az na passion velmi dobry, ale passion nesmi chybet...

je to koníček

Old Post 09-10-2012 v 17:16 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 535

můžu to dát do foliovníku? nechci aby na to bylo nějak moc vidět

Old Post 09-10-2012 v 18:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 536

jestli myslíš shamana do foliovníku to je přímo ideální

Old Post 09-10-2012 v 18:51 PM
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 537

citace:
Původní příspěvek od VFR

shaman, special kush, passion 1 a mas vymalovano

vse koncem zari a vynos az na passion velmi dobry, ale passion nesmi chybet...

U toho Special Kushe bych si dovolil trochu oponovat. Začal mi kvést až někdy ve druhé polovině srpna, takže na kosu půjde až koncem řijna. Mám pět kusů a všechny jsou na tom +-2 dny stejně, takže s SK nevim, nevim...

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 09-10-2012 v 19:09 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 538

jo tak pro shamana jsem rozhodnutý, možná bych zkusil i nějakého skunka, kdy dozrávají skunci?

Old Post 09-10-2012 v 19:43 PM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 539

citace:
Původní příspěvek od frek

U toho Special Kushe bych si dovolil trochu oponovat. Začal mi kvést až někdy ve druhé polovině srpna, takže na kosu půjde až koncem řijna. Mám pět kusů a všechny jsou na tom +-2 dny stejně, takže s SK nevim, nevim...

pohledal jsem a mas recht, sundaval jsem 5.10.2010 - Dik za pripomenuti

edit: jo ty je mas jeste venku?? hmm zajimavy.. asi nekde chyba ja onehda mel 5 fem semen a z toho jsem vsechny kosil ten prvni tyden v rijnu.

Pokud je tomu ted tak jak pravis SK radsi nee..

je to koníček

Naposledy upravil VFR 09-10-2012 v 20:25 PM

Old Post 09-10-2012 v 19:52 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 540

citace:
Původní příspěvek od VFR

pohledal jsem a mas recht, sundaval jsem 5.10.2010 - Dik za pripomenuti

edit: jo ty je mas jeste venku?? hmm zajimavy.. asi nekde chyba ja onehda mel 5 fem semen a z toho jsem vsechny kosil ten prvni tyden v rijnu.

Pokud je tomu ted tak jak pravis SK radsi nee..

Podle mně fakt záleží na tom, kde ty kytky pěstuješ. Jám je mám na severu čech na kraji lesa v malinách. Mám tam i La Blancu od Kannabia a Anesthesii od Pyramid seeds. Tyto dvě odrůdy jsou ze semínek, který jsem kupoval minulý rok na jaře. Jenže minulý rok jsem je měl u kamaráda na zahradě ( taky sever čech, ale Slunko tam pralo od rána do večera), a sklízel jsem je 1. říina. A byly akorát zralý. Proto neberu ohled na to, jaký měsíc sklizně píšou banky, ale radši si dám tu práci a projedu různá jiná fóra a podívám se, jak sou na tom ostatní lidi.

Pokud jsi projížděl galerii, tak jsou lidi, kteří pěstovali Mazara od DP. Někdo ho dojel v pohodě v řijnu, a někomu začíná v řijnu teprve kvíst....

Jinak to SK je celkem odolná kytka. Mám 3 v leses a ani náznak náznak plísně.

A abych nebyl OT.
Za sebe doporučuji (opět) Aneshesii od Pyramid seeds. Sice dozrává až tak kolem 10. října, ale je to super model. Krásně roste, větví se velmi dobře a má neuvěřitelně velké, tvrdé a obsypané palice.
A k tomu bych ještě pochválil Northern Light od zmíněné banky. Stavbou se podobá Anesthesii, akorát chytá krásné podzimní barvy, a je ještě pocukrovanější, než Anesthesie. Už je plně zralá, ale nechám ho ještě pár dní. Bude z něj mastička.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 10-10-2012 v 17:56 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HujerII
Stálý Člen

Karma uživatele HujerII - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 541

A co vy, kteří ste pěstovali Frisian dew :-) ? Na netu se uvádi nejakych 9,7% thc, jak kvalitni to jsou nakuřovačky?

A ještě jeden dotaz, jsou nějaké kytky, které nevyžaduji moc slunka nebo alespoň ne tolik co ostatní kytky? Na balkon mi slunce svíti jen pár hodin ráno, rád bych sehnal genetiku, které by se tam lepši dařilo, nevite o necem? :-)

Old Post 12-10-2012 v 16:22 PM
HujerII je offline   Profil uživatele HujerII   Find more posts by HujerII   Foto galerie člena HujerII   Click here to Send HujerII a Private Message   Add HujerII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Příspěvek č. 542

citace:
Původní příspěvek od frek

Podle mně fakt záleží na tom, kde ty kytky pěstuješ. Jám je mám na severu čech na kraji lesa v malinách. Mám tam i La Blancu od Kannabia a Anesthesii od Pyramid seeds. Tyto dvě odrůdy jsou ze semínek, který jsem kupoval minulý rok na jaře. Jenže minulý rok jsem je měl u kamaráda na zahradě ( taky sever čech, ale Slunko tam pralo od rána do večera), a sklízel jsem je 1. říina. A byly akorát zralý. Proto neberu ohled na to, jaký měsíc sklizně píšou banky, ale radši si dám tu práci a projedu různá jiná fóra a podívám se, jak sou na tom ostatní lidi.

Pokud jsi projížděl galerii, tak jsou lidi, kteří pěstovali Mazara od DP. Někdo ho dojel v pohodě v řijnu, a někomu začíná v řijnu teprve kvíst....

Jinak to SK je celkem odolná kytka. Mám 3 v leses a ani náznak náznak plísně.

A abych nebyl OT.
Za sebe doporučuji (opět) Aneshesii od Pyramid seeds. Sice dozrává až tak kolem 10. října, ale je to super model. Krásně roste, větví se velmi dobře a má neuvěřitelně velké, tvrdé a obsypané palice.
A k tomu bych ještě pochválil Northern Light od zmíněné banky. Stavbou se podobá Anesthesii, akorát chytá krásné podzimní barvy, a je ještě pocukrovanější, než Anesthesie. Už je plně zralá, ale nechám ho ještě pár dní. Bude z něj mastička.

Ja sem taky ze severu . Je pravdou, ze pocasi ovlivni hodne - pokud v cca +/- dva az tri tydny casu prechodu je aspon tyden zatazeno, tak se musi zakonite prechod na kvet urychlit (driv je tma a trva dele, pac mraky jsou svine )

- propo pestuju v "zakouti kde slunce v lete zapada uz v sedm a na podzim uz kolem paty, takze asi tak....

Hujer II - meteleskum bleskum - ne sorry .

k dotazu: tech par hodin rano je vazne malo... a celkove balkon ma pristup svetla pouze z jedny strany a to je malo. Kytka ti v polostinu krasne vyroste, ale potrebuje mit co nejvic svetla (nemluvim o primim slunecnim) treba ted me dozravaj kytky kde uz sviti jen 3h denne. V lete to bylo v poho, ale ted jak je mozol nizko, tak je to na pikacu, kazdopadne kytce to nevadi - spis ta teplota..

je to koníček

Old Post 12-10-2012 v 17:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 543

Tak jsem se rozhodl pro foliovnik, o rozměrech 3,5x2x2. Mohl bych tam nacpát když se povede 6 kvítí. Ale stavět ho budu až na jaře. Hodí se do něj shaman, Aneshesie a o třetím popřemýšlím... Ještě dotaz jakou plachu na to?

Old Post 13-10-2012 v 21:07 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Karma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 544

Zdravím! Abych přispěl také svou troškou do mlýna:

DOPORUČUJI:

Skunk1 (DP) 3x venku, vždy naprostá spokojenost

Blueberry (DP)- letos poprvé, dojela v pohodě

Kannabia Special (Kannabia Seeds)- 2x venku, dojela krásně, je to lahůdka (stejně jako ostatní)

Durban Posion (DP)- asi nejrychlejší z výše zmíněných

Passion1 (DP) - taky dojíždí rychle, měl jsem jen failové pheno

BubbleGum - koncem října, ale zvládl to

AMS - dojela dobře

White Rhino - půlka října, kvalita výsledného produktu více než jen dobrá

Lemon Skunk - taky dojel, nevypadal nijak extra, ale chuť vynikající

NEDOPORUČUJI:

Ed Rosenthal SuperBud - začátek květu první polovina září, sklizeno v půlce listopadu - skleník

The Ultimate - nakvétání začátkem září, sklizeno na začátku listopadu, kvalita palic nebyla špatná, ale očekával jsem něco lepšího

Old Post 20-12-2012 v 08:36 AM
vinczenzo je offline   Profil uživatele vinczenzo   Find more posts by vinczenzo   Foto galerie člena vinczenzo   Click here to Send vinczenzo a Private Message   Add vinczenzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 32 33 34 35 36 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás