Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do Holandska lze poměrně levně z Prahy také vlakem. Lístek to chce koupit ale dopředu. Za jednu cestu se lze dostat i na cca 750Kč (to chce ale hodně dopředu), běžně dostupná cena týden až 2 dopředu je cca 1250Kč, někdy lze za tuto cenu cestovat i v lehátkovém voze. Aktuální dostupnou a nákup lze provést na: https://www.cd.cz/eshop/.
V Česku je tolik ganji jako v Holansku a když někdy koukám kolem sebe tak si připadám jako v cofeshopu , desítky modelů a nikdo si tě nevšímá co děláš když si balíš brko , tak kam bych jezdil
Spolujízda autem je podle mě nejlepší.
Jedete pohodlně autem s cenou okolo 800 korun za cestu tam.
Pokud jedete ve více lidech a domluvíte si s tim člověkem i cestu zpátky, tak je určitě možná sleva po domluvě.
Na netu je spousta stránek věnovaných spolujízdám. Lidi tam jezdí i několikrát týdně třeba kvůli práci a taky rádi ušetří na cestovném.
byl jsem v amsterdamu letecky s easyjet tam a zpatky za 3500,- + ubytovani cca 4000,- na tyden + utrata cca 6000,- coz je imho docela fer, kazdopadne pro lidi kteri tam chteji jet jen kuli huleni, tak vas ty ceny a prumerny modely asi zklamou... koupil jsem si tam asi 20 ruznejch modelu v nejznamejsich coffe a vsechno to bylo dobry, ale prumerny... jak jinak kdyz to pestujou na kvantitu
Původní příspěvek od Arjan čus lidi co silvestr v Amstrdamu? Měl by někdo zajem?
absolvoval som jeden silvester pred 10 rokmi v kofiku pink floyd, majitel nam donesol gratis sumive (aj ked sa v kofiku nechlasta). akurat mi vadili ozrati francuzi, robili tam strasny bordel v meste... jo, priprav sa na mrte ludi, cekacku na kofik (ak sa da rezervovat flek, tak to sprav uz teraz), zimu a dest
s tim alkoholem v coffe uz je to v dnesni dobe asi jinak jelikoz ja si tam bez problemu daval toceny pivka (mimochodem nic moc, mame lepsi a stejne tak i huleni)
Zdárek, v pátek dorazíme s kámoškou do Amstru - naše první návštěva. Vím, že se to tady určo psalo,ale nějaké doporučení na super coffee shopy? A druhá věc, chci si něco přivézt zpět do ČR, jedeme se Student Agency.Má někdo zkušenosti s kontrolama? Díky
Ahoj přátelé,
jak to momentálně vypadá v Holandsku konkrétně v Amsterdamu?
Můžu si jako turista koupit v coffe shopu nějaký ten suvenýr nebo to už může jen místní s "weed pasem"?
Díky.
whiskey_777: byl jsem tam pred rokem a rekl bych ze je to stale stejne, prodaj to komukoliv, staci vek 18+ a max. muzes u sebe mit 5g. tady kdyztak kompletni info v en:
Amsterdam Drug Laws
The Netherlands has a special tolerance policy on soft drugs, but if we look at the laws:
- Possession of drugs is punishable, again, with a maximum of 5 grams of cannabis (weed, marihuana or hash) the police will seize the drugs, but you can give them up and you will not be prosecuted.
- If you have more soft drugs than the quantity for personal use (5 gram) you will be fined and risk a prison sentence
- Minors are not allowed to have any drugs, the tolerance policy does not apply to them, so you must be 18 or over to buy drugs
- Growing weed at home is illegal, however 5 plants or less you can give them up and you will generally not be prosecuted
- Hard drugs are not allowed
- Import and export of drugs is illegal
- You cannot smoke in public, and use of soft drugs like smoking weed is not allowed either you can do that in Amsterdam coffeeshops
Dle mých zkušeností je to v Amstru v pohodě a nikdo to neřeší. Blíž francouzským hranicím by to zřejmě problém byl, a to kvůli nájezdům francouzů, kteří to pak převáží a přeprodávají ve Francii. Takže tam pak jenom s weedpassem
Děkuji.
Teď dostávám nějaké nabídky letecky do Amsterdamu tam a zpět včetně hotelu *** za 5000 bez jídla.... tak uvažuju že by jsem navštívil Zoo a pár kaváren
Naposledy jsem byl v Holandsku v únoru (za rodinou přítelkyně, takže kofáče se nekonaly) a za letenky tam i zpět jsme dali každý kolem třech tisíc, což je myslím rozumná částka na to, že je tam člověk hned a prakticky bez starostí.
Poprvé jsem byl v Hulandu v 18cti letech a to stopem - když spočtu náklady (bus po naší republice, příspěvky řidičům na palivo, atd.), tak to nevycházelo o tolik levněji. S přibývajícím věkem člověk pohodlní
Původní příspěvek od xato Zdárek, v pátek dorazíme s kámoškou do Amstru - naše první návštěva. Vím, že se to tady určo psalo,ale nějaké doporučení na super coffee shopy? A druhá věc, chci si něco přivézt zpět do ČR, jedeme se Student Agency.Má někdo zkušenosti s kontrolama? Díky
Kamarad tam byl se svoji slecnou zlutym busem ted o vikendu a pri ceste zpet je u hranic zastavila policie a provadela kontrolu... Dolni zavazadlovy prostor ocuchaval rex a v vuse zacali kontrolovat od zacatku, vynechavali postupne mene podezrele lidi a chteli videt obsah batohu... Pak si vzali nejaky kluky vzadu kteri uz meli i tak vxhuleny obliceje a tem namastili pokuty za prevoz (nevim kolim toho meli) a kamarada nastesti vynechali, prevazel jen 3g tak rikal ze to nestoji za to...