Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak neviem. V dnesnej dobe su na trhu aj cisto prirodne hnojiva ako napr. spominany Bio-algeen aj ked on je skor stimulator takze to co tu popisujete sice predpokladam,ze funguje no aj tak pre mna co byvam v panelaku je to tak ako si napisal pomerne pracne a hlavne nepraktickeeeeee. No za namahu s postupom leti K+
Na trhu jsou k dostání čistě organická/organicko-minerální hnojiva jako kostní moučka, rohovina, dál třeba granulovaný kravinec, rybí moučka, vermikompost, pro hydroponii potom například OBM.
to sice jo, ale já hnojim i v zimě!? Heleďte bio-algeenem se dá taky hnojit? Já to používam na řízky, to jsem nevěděl! A k těm přírodním o pár vzkazů výš: Myslím, že už se to tady docela omílalo dost a smrdí? Čím víc, tím líp, ne??? Sohlas s tím,ž e je to nepraktické, raději si to koupím, než cpát hovna nebo kpřívy do kýblů, ale třeba na venky to není na škodu. No nic. END THIS COMMENT
rela: ta přírodní hnojiva, co jsem vypsal jsou právě spíš pro indoor (kostní moučka, rohovina, vermikompost, OBM... Nikdo nepsal nic o hovnech v kýblu. A když se ti zdá, že je to tu dost často omílaný (souhlasím), tak projdi celej tenhle thread a dozvíš se i odpověď na svoji otázku o Bi-algeenu (poradím, že je to někde za 8. stranou).
Čuz lidičky, nejdřív sem používal NPK, pak Advanced Hydroponics(na out). S AH sem nesmírně spokojen.Kytičky se úplně změnily- hehe k lepšímu samozřejmě.Lze posoudit i dle foto.
Mějte se cšichni moc fajn a přeju Vám bohatou úrodu..
Fr33 Your M!nd
Zdarec ja zasadne hnojim prirodním.Neboli slepičákama je to druhy nej. prirodní hnojivo po guanu.Chemii sem radsi nezkousel protoze kdyz se to sni prezene tak to stoji cely za ....Fakt slepicaky doporucuju
Chlapy ja zasadne neodcudzujem prirodne hnojiva to som vonkoncom nechcel povedat, ja len tvrim, ze dnes je mozne kupit kvalitne-prirodne - hnojivo aj v predajni a pre mna co nemam moc casu je to podstatne ulavenie bo si neviem predstavitt ako by som musel to rozne rozmiesavat a nechat kvasit a ja neviem co este, no proste by som na to asi nemal cas. Ale vy co to robite proste nic proti vam je to len chvalihodne.
Fiky-THC: nemám nic proti přírodním ani proti chemickým hnojivům, sám používám kombinaci obou k maximální spokojenosti koncového spotřebitele Jen bych chtěl zareagovat na to, jak píšeš, že když se to s chemkou přežene, tak to stojí za ho...(...vor, asi ) To se mi zdá dost zavádějící, když to přeženeš se slepičáky, tak se snad nic neděje? Právě trus drůbeže je jedním z "nejostřejších" organických ("přírodních") hnojiv vůbec... Přehnojit se dá téměř jakýmkoliv hnojivem, vyjma některých typů hnojiv jako jsou např. zelené hnojení, kostní a rohovinové moučky atp.
Jinak pěknej, i když trochu subtilnější, balkónek, enjoy!
P.S. pokud můžu ještě radit, slepičák je fajn hnojivo na vegetačná fázi (růst), ale v květu nabízí kytce málo fosforu, chce to nějaký doplňkový hnojení. Nebo můžeš už na jaře, při přípravě, do substrátu zamíchat kostní moučku, tou nepřehnojíš a kytka si z ní P veme, až ho bude potřebovat. Jinak já příští rok asi zkusím pekelnou kombinaci koňského a ovčího hnoje (viz nutriční hodnoty v tomto přehledu).
zet0r: proč by měli kristalonem hnojit idioti? a hnojení AH ti nevadí?
vždyť kvůli tomu snad před sklizní kytí flushujeme, aby v nich nebyla žádná hnojka. nebo ty snad při hnojení kuřincema neflushuješ a hulíš špeky s kuřincema?