Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rád bych požádal o radu na základě fotek. První dvě jsou jedna a ta samá rostlina, foceno s bleskem a bez něj. Jde o fem. Sweet Skunk F1 od Sweet Seeds, která měla být už před týdnem hotová, ale nezdá se mi být. Druhé dvě fotky jsou dvě různé rostliny Sweet Harlem Diesel od Sumo Seeds, které naopak mají být hotové až za týden, ale zdají se mi zralejší než ten Sweet Sk.
Aha, omlouvám se za neznalost -- jeden příspěvek, jedna fotka. Zbytek tedy přidám v samostatných příspěvcích.
Předem moc díky za radu!
Naposledy upravil justforhobby 24-08-2017 v 21:52 PM
Původní příspěvek od Vemenex Pod tou barvou jak v bordelu neni zhola nic vidět a ten sweet skunk mi přijde chycenej plísní a ještě by nejakej čas určitě chtěl
Díky za radu! :-)
Ty "bordelový" fotky jsou pod světlem od Cultilite. Možná je to bleskem foťáku, nevím. Zkusím to ještě vyfotit bez světla, přes nějakou mikroskop aplikaci.
Ten Sw. Sk. plesnivej není. Je mi ale divný, že jsem to koupil jako F1 variantu, ale moc se tak netváří. Asi budu muset přehodnotit svou bezmeznou důvěru v seedbanky. :-/
Naposledy upravil justforhobby 25-08-2017 v 09:26 AM
Vůbec se mi ta barva světla nelíbí ale asi to pod tim roste nevypadá to marně ,myslím týden deset dní a není co řešit a když si nejsi jistej koukni něčím na trychomy jak jsou na tom. Já to teda nedělám voko není pica voko vidí jak už říkával můj mistr na střední, ale asi od věci to není.
Původní příspěvek od Vemenex Vůbec se mi ta barva světla nelíbí ale asi to pod tim roste nevypadá to marně ,myslím týden deset dní a není co řešit a když si nejsi jistej koukni něčím na trychomy jak jsou na tom. Já to teda nedělám voko není pica voko vidí jak už říkával můj mistr na střední, ale asi od věci to není.
Ehm, 15 dioptrií po laserový operaci, takže to moje bude fakt spíš ta p***. ;-)
Mám mikroskop, ale asi jsem koupil nějakej šunt, protože mi vždycky strašně trvá, než vůbec něco zaměřím. Pak vidím některý trichomy úplně čirý, jiný bílý a některý jantarový, takže zase nevím nic. :-D
Proč se ptáš, když píšeš 25 den?!?!? To je snad jasný, že máš času dost. Podle blizen se neřiď, u některých modelů hnědnou postupně při dozrávání, u jiných zhnědnou až při sušení