Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevite nekdo onakejch dalsich fotkach z pod mikroskopem krome tech ctyr na zacatku?? Mam mikroskop ale stejne si nejsem jistej potreboval bych to jeste s necim srovnat
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
no nevim pravě co je to zač pomichalo se mě to s ostatními tak nevim.a stim slunkem je prawda že ho nemeli tolik kolik ho potřebovat meli docela často tu bylo zatažené.myslíš že je to tím že měli malo slunka tak tak nenabobtnali že ?
Původní příspěvek od meciin zdravim,opět bych potřeboval poradit ohledně sklizně.co si o tom myslíte?
No podivej se pořadne na ty chloupky , jen z te fotky je vidět že to ješte neni , chloupky jsou většinou ješte skoro celé bílé , o krystalech se ted bavit nebudem , počitam s tim ze nemaš mikroskop , ci pořadnou lupu , klidne si počkej , ted mý byt slunečno az do konce řijna , tak bych to tam nechal dokud aspon 70-80% chloupku nebude hnedejch , nebo do první plísně , pak seknout .
citace:
Původní příspěvek od MDe_
Věčinu už máš - už byhc do toho šel
Cau , jen takovou poznámku , když už někomu píšeš co má dělat , tak mu tam apsoň napiš proč , nebo aspoň osvětli pohnutky ktere te k tomu vedou , diky Hlava
ok ja to teda ještě necham je prawda že ted ma bejt slunko.jo a hlavo chci se ještě zeptat proč tady na te kytce co ted sem přidam,no proč mi na ni uvadaj všechny listy a malo vody to bej určo nemuže pač je v zemi a i tak sem k ni zkusil nalejt 2 konve a stejne zustala beze zmeny.jinak je to ta sama kytka.
Původní příspěvek od meciin ok ja to teda ještě necham je prawda že ted ma bejt slunko.jo a hlavo chci se ještě zeptat proč tady na te kytce co ted sem přidam,no proč mi na ni uvadaj všechny listy a malo vody to bej určo nemuže pač je v zemi a i tak sem k ni zkusil nalejt 2 konve a stejne zustala beze zmeny.jinak je to ta sama kytka.
A to je má svěšený takhle celej den ?? ...nebo jen při velkym sluníčku ?
citace:
Původní příspěvek od Fredy
dik za reakci ale na tyhle fotce tu pryskyrici moc nevidim
Tak se podivej jestli neni nekde dole nalomená , jinak je to přelité a nech to vyschnout . Nic jineho to byt nemůže , cau Hlava
Hoj , právě proto jsem vložil o několik řádků výše velký OBRÁZEK kde jse vydět jak je vše v dobrém zobrazení a ty co už jsou na sklizen jsou označene červenou čárou
no a jeste se musim zeptat cetl sem tady ze jedinym presnym ukazatelem zralosti je prave pryskyrice...jakej ma teda viznam ten obrazek s trichomy co je na tyhle strance dvakrat? Da se to podle toho teda taky 100% urcit??
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije