Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Qwertulanus Cus vsichni prosím o odpověd. Mám 10x Jack Herer a tak jestli by to šlo v 500 metrech vypěstovat bydlím kolem P
ardubického kraje.A jeste neni pozde na klíčení ted na zacatku května??
Čau,
mně osobně Jack Herer nedokvetl a to jsem ho měl ve skleníku a taky v cca 500 m.n.m ... a pozdě na klíčení ještě není .... a než se na něco zeptáš tak používej HLEDAT ...
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Já letos jedu Sage, bublegum, c99 a Marley´s collie...co myslíte, dokvete to, nebo jaké s tím máte zkušeností? Buble minulý rok dokvetl v pohodě a bylo to asi zatím nejlepší out kytka...
Původní příspěvek od Zdenda89 Ma nekdo zkusenost s S.A.G.E?
Minulou sezónu jsem měl jeden jeho řízek. Dojel sice až později (konec října), ale pryskyřice více než dost, paličky krášně zbarvené do světlezeleno-fialova, chuť sice nevýrazná, ale stav zato velmi silnej, možná až překvapivě dost indikózní.
no, já někde četl, že to kvete až 10 týdnů...jedu to taky indoor, a zatím to vypadá, že 60 dní bude s přehledem stačit, jsem zvědavý na ten out, ptž paličky se mi zdají fakt dost malý...a vidím to tak na půlku listopadu...Ale díky za odpověď
Zdravím
Co říkáte na odrůdy wappa a spoetnik od paradise seeds.Připadá mi to jako dobrý modely,chtěl bych je zkusit příští rok máte někdo zkušenosti??Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Co říkáte na odrůdy wappa a spoetnik od paradise seeds.Připadá mi to jako dobrý modely,chtěl bych je zkusit příští rok máte někdo zkušenosti??Díky
Zdárek
Čau, Wappu jedu letos jednu v threadu a dvě mimo u kámoše, nakonec napíšu o všech. Teďko je tak ještě na 3 tejdny počasí co hlásej, nebo 14 dní toho co je dneska, příjemný sluníčko.
Měl jsem jí z řízků od členů tady na G
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Zdárek
Zdar.
Taky mám Wappu z řezu a takhle nějak teď vypadá, koukám že fotka mázlá, snad postačí a jak píše kolega výše tak tři tejdny určitě.