Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 31 32 33 34 35 »
Autor
Téma 
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 513

citace:
Původní příspěvek od Qwertulanus
Cus vsichni prosím o odpověd. Mám 10x Jack Herer a tak jestli by to šlo v 500 metrech vypěstovat bydlím kolem P
ardubického kraje.A jeste neni pozde na klíčení ted na zacatku května??

Čau,

mně osobně Jack Herer nedokvetl a to jsem ho měl ve skleníku a taky v cca 500 m.n.m ... a pozdě na klíčení ještě není .... a než se na něco zeptáš tak používej HLEDAT ...

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 03-05-2012 v 16:51 PM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupix
Nový Člen

Karma uživatele Lupix - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 514

Ruderalis taky není vůbec k zahození. Má výdrž a dá se sehnat Norhern Lights hybrid...

Don´t worry, be high!

Balkón 2012 - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63610

Old Post 17-05-2012 v 11:16 AM
Lupix je offline   Profil uživatele Lupix   Find more posts by Lupix   Foto galerie člena Lupix   Click here to Send Lupix a Private Message   Add Lupix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupix
Nový Člen

Karma uživatele Lupix - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 515

No name na zacatek a pak zkusit treba Northern lightsxRuderalis

Don´t worry, be high!

Balkón 2012 - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63610

Old Post 17-05-2012 v 11:45 AM
Lupix je offline   Profil uživatele Lupix   Find more posts by Lupix   Foto galerie člena Lupix   Click here to Send Lupix a Private Message   Add Lupix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karelaxo
Stálý Člen

Karma uživatele Karelaxo - 0% PěstitelskáKarma uživatele Karelaxo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 516

a co řikáte na ven mazara ? náky zkušenosti síla ? chut ? vuně ? mám jeho řezy co si o tom myslíte na ven ?

Old Post 17-05-2012 v 16:05 PM
Karelaxo je offline   Profil uživatele Karelaxo   Find more posts by Karelaxo   Foto galerie člena Karelaxo   Click here to Send Karelaxo a Private Message   Add Karelaxo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 517

citace:
Původní příspěvek od Karelaxo
a co řikáte na ven mazara ? náky zkušenosti síla ? chut ? vuně ? mám jeho řezy co si o tom myslíte na ven ?

Fotogalerie pod sluncem, vystavený téma hned na začátku, je tam Mazara jak hnoje

Old Post 17-05-2012 v 17:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 518

Já letos jedu Sage, bublegum, c99 a Marley´s collie...co myslíte, dokvete to, nebo jaké s tím máte zkušeností? Buble minulý rok dokvetl v pohodě a bylo to asi zatím nejlepší out kytka...

Old Post 04-06-2012 v 19:05 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karelaxo
Stálý Člen

Karma uživatele Karelaxo - 0% PěstitelskáKarma uživatele Karelaxo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 519

nevíte co to muže být ?

Old Post 07-06-2012 v 19:54 PM
Karelaxo je offline   Profil uživatele Karelaxo   Find more posts by Karelaxo   Foto galerie člena Karelaxo   Click here to Send Karelaxo a Private Message   Add Karelaxo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HujerII
Stálý Člen

Karma uživatele HujerII - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 520

Zdarek, co říkáte na Vanilla Kush? Máte někdo zkušenosti?

Old Post 28-09-2012 v 10:45 AM
HujerII je offline   Profil uživatele HujerII   Find more posts by HujerII   Foto galerie člena HujerII   Click here to Send HujerII a Private Message   Add HujerII to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 521

vanila konec rijna

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 29-09-2012 v 11:35 AM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 522

Ma nekdo zkusenost s S.A.G.E?

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 29-09-2012 v 18:43 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 523

za mě jenoznačně critical + jedeme ho letos s kámošem po druhé a libec.....

Velké dobře se větvící kytky, supervýnos , pěkný hustý pálky, delikátní potence , dozrává +- 1. týden v říjnu .....

Z +- 9 modelů co sme za poslední 3 roky na poli odjeli je C+ nejlepší

Mohu jen doporučit !

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 29-09-2012 v 19:38 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 524

citace:
Původní příspěvek od Zdenda89
Ma nekdo zkusenost s S.A.G.E?

Minulou sezónu jsem měl jeden jeho řízek. Dojel sice až později (konec října), ale pryskyřice více než dost, paličky krášně zbarvené do světlezeleno-fialova, chuť sice nevýrazná, ale stav zato velmi silnej, možná až překvapivě dost indikózní.

Old Post 30-09-2012 v 11:57 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Příspěvek č. 525

no, já někde četl, že to kvete až 10 týdnů...jedu to taky indoor, a zatím to vypadá, že 60 dní bude s přehledem stačit, jsem zvědavý na ten out, ptž paličky se mi zdají fakt dost malý...a vidím to tak na půlku listopadu...Ale díky za odpověď

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 30-09-2012 v 16:22 PM
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 526

Zdravím
Co říkáte na odrůdy wappa a spoetnik od paradise seeds.Připadá mi to jako dobrý modely,chtěl bych je zkusit příští rok máte někdo zkušenosti??Díky
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 02-10-2012 v 14:51 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 527

citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Co říkáte na odrůdy wappa a spoetnik od paradise seeds.Připadá mi to jako dobrý modely,chtěl bych je zkusit příští rok máte někdo zkušenosti??Díky
Zdárek

Čau, Wappu jedu letos jednu v threadu a dvě mimo u kámoše, nakonec napíšu o všech. Teďko je tak ještě na 3 tejdny počasí co hlásej, nebo 14 dní toho co je dneska, příjemný sluníčko.
Měl jsem jí z řízků od členů tady na G

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 02-10-2012 v 15:50 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 528

citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Zdárek

Zdar.
Taky mám Wappu z řezu a takhle nějak teď vypadá, koukám že fotka mázlá, snad postačí a jak píše kolega výše tak tři tejdny určitě.

Old Post 02-10-2012 v 16:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 31 32 33 34 35 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás