Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi to bude ta mutace světla ma habaděj - okno je na JIHO-ZÁPAD. Chci se zeptat, mimo bazar, je tady nekdo, kdo by mel tak 3 semínka navíc ? odkoupil bych je a píchnul je tam místo chuděrky Jakákoli odrůda, klidně i kvalitní noname ?
Tak som sa nechal inspirovat tymto prispevkom a zacinam pestovat na okne. Uz mam vyklicene a ulozene v hline :-) Casom mozno foto ak z toho nieco bude.
Priblizne dva dni som stravil citanim fora a hladanim roznych rad a tipov. Je tu toho strasne vela ale chyba tomu organizacia. Clovek musi precitat kopu stran, kym sa dostane k nejakej relevantnej informacii.
Chcel by som sa aj nieco opytat:
Ako je to teraz 03/2009 s pestovanim v CR? Je to legalne? Niekde som sa docital, ze pestovanie je legalne pokial rastlina nema urcite mnozstvo THC, co je na tom pravdy?
Dik za odpoved!
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
pěstovat je legální, pokud pěstuješ technické konopí, konopí s obsahem THC do 0.3% myslim.
Ale je připravená novela čico,kde bude možno pěstovat(za určitých podmínek) až 3 rostliny beztrestně, bude se za to "demonstrovat" na MMM09
noo tak vsechny 4 seminka chroniku, co se mel z minuleho roku, se krasne chytly a uz jsou ve hline. zatim maji ochranou atmosferu ve forme sacku
..snad to budou vsechno holky.
jeste by meli za naky cas pribyt dalsi rezy tak uvidime
jinak substrat mam stejny jako kazdy rok:
2/3 substrat pro pokojove rostliny
1/3 raselina
perlit
moucka
hnojit budu nejspis tema 4 roky starymasuperradioaktivnima slepicima srackama