Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem teda udelal cca 6 litru koprivaku.Jsem na to zvedavej, ale nwm jak to pouzit.
bude stacit, kdyz vyliju jednu vonavo-smradlavou 2l lahev do 20 litru vody?A nebo schovat si jednu do mrazaku ?
jinak fajn a preju prijemny pokoureni..
Původní příspěvek od Jakysak Ahoj brácha má doma dvě morčata serou o sto šest tak mě napadlo že bych měl téměř nevyčerpatelnej zdroj hnojiva ,myslíte si že by to byla dobrá hnojka? Dalo by se hnojit jejich bobkama ? Papaj furt samou zeleninu ,všeljaký listy apod ...
ty vole.vždyt si to přeber...toho je trošička přece....
Z těh slepičáků je nejlepší udělat zákvas, tak se snaž sebrat jen ty hovna s co nejmíň hlíny. Na květ z je snad nejlepší tyn slepičák, ale vybod bych se na to, kup si nějakou hnojku na květ spíš.
loni sem pouzival krom kopriv jeste i rasy z rybnika a konsky trus bohuzel sem nemohl ochutnat vysledek jelikoz mi kytky znicil nekdo traktorem ale do te doby co sem to hnojil tak rostly dost dobre orange zejmena toho smdradu z nej sem se nenadal skoda preskoda. jo jeste sem to doplnoval guanem =) letos to bude o neco chudsi pojedu koprivy a guano(bat).
mam dotaz na to jak tady nekdo psal 4 velke koprivy do 2L lahve ... velkem koprivy mysleno jako 1metrova kopriva ? ... musim ty koprivy taky skusit kdyz to ma tak dobry ohlas
Kamarad mi rikal ze kytky hnoji takovym sajrajtem z kravinu jak tam jsou vzdy takove ty cerne kaluze ceho si...vzdycky trochu nabere proredi vodou necha trochu kvasnout a pak to tim hnoji....ja to jeste nezkousel ale chutnal jsem kytky aji videl po tomto hnojivu a parada vypadji krasne a chutnaji taky..
obecně platí - čim víc sraček tim líp ono když dáte vykvasit i jiný rostliny než kopřivy tak bude v zálivce víc stopovejch prvků a celkově to bude bohatší výživa. kopřivy sou primárně kvůli dusíku, jenže ten neni všechno
mě tedka venku kvasí asi v pěti litrech vody celá taška listů z kopřiv. sbíral sem vršky a velký listy jenom
koncentraci odhaduju podle barvy, nějak to nehrotim od tý doby co se mi taky stalo to že sem neředěnej sajrajt nalil kousek od stonku a nic se nestalo
a přehnojení dusíkem se projeví moc tmavě zelenejma listama, spálenejma hnědejma koncama až ještě při mega přehnojení
zdravím mám takú otázočku... máme take miesto kde sypeme slepačince asi 10 rokov a oni su už viac menej rozložene aneb vyzera to už ako hlina myslite že by som to mohol primiešať v nejakom malom pomere do hliny ? nespálim rastliny ?
čus hele nemam to osvědčený ale jeden muj známej mi radil abych okusil kvasnice s vodou,prej makaj jako blázen.Nrvim taky se držim slepičáků a kopřiv,kdyby někdo věděl víc,dejte vědět
pěstu zdar
ahoj, a kolik to pak ředíte na zalejvání? Kdybych měl roztok hovna versus voda 1:1, tak kolik pak toho mám dát na jednu konev (10l) ?? dík za odpovědi...