Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar skoušel někdo zabalit šišky tak na pul uschle do bananovich listu a zakopat ?Hmiz se ktomu nedostane nema rad ty listy .loni sem to skusil sdurbanem a na vanoce sem koštoval nema chybu .Bylo to tam 4.měsice vzhled nic moc vuně parada ale ten učinek je nepopsatelny skuste moc doporučuji ....
ohledne suseni, se chci zeptat o kolik asi klesne hmotnost mokreho materialu na suchy, paldy jsou kvalitni, ale ne vystavni, jsou pekne lepivy a obaleny pryskyrici- staci mi jen hruby odhad: 10%, 50%, 70% ???. Diky predem za odpovedi. Cau
zdravim panove , mam Treti den holky na suseni ve tme v teplote15-20 muj problem je ze sem podle par nazoru tady nechal vice listi jen dlouhe sem ostrih a ted mi prijde ze to moc nevoni spise jako takova divna vune , nevim zda se to da do kupy treba v mrazaku pak nebo az to pekne doschne , nebo zda sem neco posral byly i ve 9 stupnech jednu noc , snad mate nejake zkusenosti lepsi ..
Původní příspěvek od Seky Do mrazaku se dava az uplne suchy produkt pro zachovani vune, chuti a ucinku po delsi dobu.
Podle me to je tim listim, ze to smrdi jak seno
Prave si to taky zacinam myslet , je blbe po 3 dnech dostrihat nejvetsi ?
Čau tak vám sem taky něco přispěju dnes jsem zkusil něco usušit lehký návod zde : tak za prvé si vemu krabičku od cigár, za druhé dám paličky do vnitř zavřu to a strčim to do starý rukavice , ale spíš to je návod pro ty co bydlím v domě a co topí dřevem nebo uhlím tak dále , prostě zatopíš si v kotli ,pak dáš rukavici na něco u kotle co vydává teplo, ale né aby to teplo bylo moc veliké to je vše jo a na závěř sušilo se to cca .. 45 min a vypadá to pěkně suchý .
Ohledně vakua co se tu řešilo-dokonalý vakuum neexistuje (ani ve vesmíru),ale to je jedno,když vysaju vzduch,tak snížím oběm O2 v nádobě třeba 3x-4x,když vysaju vzduch z pytlíka,tak třeba 10x,a to jsou hezký čísla.O2 reaguje s THC ,takže dojde k navázání 02 a reakce už nepokračují (dokud to znova nerozděláte).A k vlhkosti v mrazáku co se u řešilo - teoreticky by tam měla být vlhkost nulová,protože všechna voda rozptýlená ve vzduchu vymrzne.Ale tím jak se mražák otevírá tak se do něj dostává vzduch z místnosti který má vlhkost třeba 30 a voda z něho kondenzuje na zmražených potravinách a předmětech a mrzne.To je ten led co se objevuje na zmražených věcech a na mrazící spirále,jinak vlhkost v mrazáku = 0.Ten kouř co z mrazáku vychází když ho otevřu je voda mrznoucí ve vzduchu.
Když budu dávat trávu do mrazáku,tak dobře zabalenou a normálně vysušenou ke kouření.Tu trávu nebudu mrazit jako čerstvou petržel,ale prostě ji jenom podchladím teplotou -18C.Pak vytáhnu normálně suchý matro,jenom studený.Ale je vhodný(nutný) dávat do mrazáku vakuovaný nádoby (nebo vysátý pytlíky) - právě kvuli tý vzdušný vlhkosti která vymrzne v nádobě a pak bude kondenzovat a mrznout i na trávě!!!!!trochu silicagelu by taky neuškodilo...tod moje názory
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
Lidi ocením od vás radu ... Zdroj odjel a moje sklízeň ještě neni uplně ready---ale jeden model už začíná pěkně vyzrávat.Tak mu useknu jednu větev... A teď nevim jak to usušit cca za 2 - 3 dny aniž bych to totalně zprasil? Díky za rady
Za dva až tři dny říkáš? Když vynechám mikrovlnku ta to zprasí parádně, tak pak zbývá třeba fén, nastříhat to na co nejmenší paličky, hodit to do nějakýho sáčku a pár desítek minut do něj vhánět teplý vzduch, ozkoušeno celkem účinná metoda, nebo to hodit na něco co hřeje, topení, PC atd.. to by za ty tři dny taky mohlo proschnout, ale jak říkám fén je dobrej..
čus, jak dlouho to vydrží kvalitní matroš zmažený v mrazaku? mam pauzu a dávam si vzorky do mrazaku do plechový krabice, kterou mam jeste volepenou izolackou! Matros mam vysušenej k použití ... jak dlouho to tam můžu mít, aby se z libovýho indoorku nestalo seno bez účinku?
Edit: nehulim nic bez pořádnáho pomalýho uschnutí ... jde mi o kvalitu a né o to abych to rychle usušil a pprohnal plícema ... už sem dospěl
zdravím dočetl jsem to do třetí strany a zjistil jsem že se tu neřeší snyd nic jinýho než urichlené sušení
a teĎ k problému kamarád teď seknul venkáč a suší se mu v chladu a bez nějakého velkého světla na půdě ale ted je problém vždy když to usušil (starší model co dozrál mnohem dřív)tak to dal do vakuovejch dooz nebo do saklu ......... a teď hlavní problém vždy mu to když to z nádoby vytáhl smrdělo jako seno a aroma se vrátilo jen když to nadrtil a druhej kámoš to samí dal to do saklu a po pár dnech seno ..........................jak je možný že skunk od dealera muže bejt v saklu x dní a nikdy to pak nesmrdí jako seno ? a co se má udělat pro to aby to nesmrdělo jako to seno či špenát nebo co mi to kámoš popisoval
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !