Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Libovka.com Ahoj groweri...Tenhle rok bych chtel poprve vyzkoušet outdoor a aspon 10 kyticek bych rad dal do kukuřice a tak se ptam nevite nekdo kdy kukurice tacina rust? Deky vsem za odpoved!:-)
(asi bych rekl že na moji otazku už tu odpoved je ale bolužel nemam čas hledat :-/ )
Tak si ho udělej a ČTI !!!
citace:
Původní příspěvek od Libovka.com Ahoj vsichni...co byste doporucili proti divocakum?:-/...dik vsem za rady:-)
Začal bych prvni stránkou tohoto trydu a přečetl si ho , možna stači prvních pár přispěvků , je toho tady 34stránek , tak přestan laskavě tady spamovat , diky Hlava
Začal bych prvni stránkou tohoto trydu a přečetl si ho , možna stači prvních pár přispěvků , je toho tady 34stránek , tak přestan laskavě tady spamovat , diky Hlava
Trochu jsem to tu pročítal,ale ne všechno tak se nikdo nezlobte jestli něco zopakuji.
1.) Srát si u pole ?? Jestli je někdo takový humusák tak proč ne
2.) Ostnatej drat ?? Lidi ste v přírodě...v prostředí kde zvířata žijí a vy příjdete a dáte jim tam ostnatej drát.Jak lidi tak zířata jsou zvědavá a podle mě jednou to očíhnou příjdou a může se stát že se o ten drát nějak škrábnou...můžou z toho chytit nějakej hnus do nohy a kvůli toho pozdějc umřít.Je to sice velmi malá pravděpodobnost,ale stát se to může.
3.) http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=132212626837129&oid=101431416596046&comments
Zajíc se nezastaví před ničím
Podle mě je nejlepší zají do květinky (teda aspoň u nás to tam mají,popřípadě pohledat třeba v Obi,Bauhaus...) a tam si koupit takovou síťovinu.Je to síť která má očka tak 2*2 cm (je jich víc tipů).Já si vždycky beru 1m vysokou (stačí i menší).A dlouhou to už je individuální .Potom si to vezmu na políčko,najdu si 4 statné klacky, zaostřim si je,vezmu nějaký šutr a zatluču je pořádně do země ať vydržej samozřejmně okolo políčka.Samozřejmně že si nechám kousek kterým budu chodit pro klid duše si to tam můžete ještě okolo zechcat ale já myslím a ze zkušeností věřim že je to 100% ochrana
zdarec
ja pouzivam , ikdyz to neni uplne košér , takovy ty vonitka do WC . normalne to povesim okolo fleku , na par mistech a nikdy zadna srna z Brna neotravovala , a ze mam kolikrat fleky i v lese nerikam , ze je to nej , ale me to funguje !
Máte někdo zkušenosti s bobrama? Letos sadím u řeky. Flek je to parádní. Nedostupný, slunný,dobrá půda a dostatek vody. Kromě rizika vylítí řeky z koryta jsou tam jen bobři. Je jich tam určitě dost. Mám zkušenosti se srnama,zajícema a prasatama. Proti nim se bránit umím klasicky, vlasama, petrolejem a močí. Když jsou kytky malé tak okolo mám síť proti okusu. Nicméně bobry jsem zatím řešit nemusel. Myslíte že si budou hledět svojí kůry ze stromů a moje bylinky nechají napokoji, nebo pujdou po nich? Za zkušenosti předem dík.
zkušenosti nemám, ale tak logicky vzato když to přitahuje všechny možné zvířata, tak proč ne i bobry...když tam budeš mít třímetrové krásky tak ti je ožere na stavbu a když malé tak to vezme jako potravu...v lepším případě se jich ani nedotknou. No snad ti někdo poradí víc.
,,Bobr evropský se živí především lýkem a větvičkami vrby, topolu případně dalších dřevin (jasan, javor, jilm) a některými bylinami. Bobr většinou kácí dřeviny asi 50 m od břehu, jen výjimečně i dále. Nepohrdne ani úrodou kukuřičného nebo řepného pole. V létě dává přednost bylinnému patru. Toto období také využívá pro nahromadění potravy na zimu. Tvrdé dřevo dubu či jasanu používá spíše jako stavební materiál na hráze a v okolí řek tyto dřeviny aktivně ničí, aby poskytl více prostoru preferovaným vrbám."
Oni ti bobři nejsou nijaká zvláštnost nebo vzácnost na místě kde bych rád sadil. Proti proudu i po proudu je několik vyditelných kolonií a v zásadě na celé jižní moravě jich začalo být víc než dost.
A jiná zvěř mě, jak jsem již psal, nepřekvapí. Nesadím prvním rokem, takže proti zvěři se bránit umím. Bobr je pro mě jako hrozba novinka. Takže ano, bobr je pro mě jediným problémem, který potřebuju vyřešit a proto jsem sem napsal.
Nejspíš budu muset omotat každou kytičku nějakým rozuným pletivem abych zamezil těm přírodním motorovkám v kácení těch mých drahoušků. Snad si najdou lepší rostlinku k ohlodání.
Zdravim...Číal som tu toho dost...a slimaci su teda pekny previti...dva roky ma obchadzali....ale teraz mam nove miesto a mam taky pocit, že tolko šťastia mať nebudem....Zaujala ma možnost so šmirglom, nakolko vanish by mohol aj detickam dosť ublížiť...išlo by to tak že by som šmirgel polozil priamo na zem a nie okolko stonku....má to niekto vyskúšané...?....Za odpovedi budem velmi rád....PEACE...