Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam stejny problem s dvema kyti na zahrade.
Sazel sem je v prvnim nebo druhem tydnu v cervenci. Prvni uz ukazala pohlavi, ale na druhe neni ani naznak kvetu. Uz se zacinam strachovat, jestli z nich vubec neco bude.
To může být třeba i nekvetoucí .. některá ti prostě nezakvete . Navíc když jsi psal že tam svítí občas tak chudák kytka .. kytka potřebuje sluníčko .. z čeho myslíš že dostane energii ? Navíc taky je že to třeba hnojíš nebo né ..
No těžko říct jestli je to nekvetoucí pač stejnej model akorát menší kytky a out už mi začínaj kvest .Jinak s tim světlem neni problem právě že jak mele svítí trochu víc tak jsou kytky svješený a vypadaj seschle.Jinač ted hnojim krystalonem na plod a květ.No u těch co mám doma zkusim zatemnování.Hodim sem nějaký fotoz zejtra.
No těžko říct jestli je to nekvetoucí pač stejnej model akorát menší kytky a out už mi začínaj kvest .Jinak s tim světlem neni problem právě že jak mele svítí trochu víc tak jsou kytky svješený a vypadaj seschle.Jinač ted hnojim krystalonem na plod a květ.No u těch co mám doma zkusim zatemnování.Hodim sem nějaký fotoz zejtra.
To nevadí že všechyn ti kvetou a ona né .. raději přihod FOTO
Ty vole galejda tak to je špatný. Vůbec žádnej květ skoro v půlce září a ještě zaschlé trichomy?? Tak to asi nedozraje..
Mimochodem podle povadlých a kropenatých listů bych řekl že je něco v nepořádku.
Nemáš na tom třeba svilušky? Mrkni lupou na spodek listu těch nejflekatějších jestli tam nejsou malí broučci..
jj svilušky tam byly chycená byla spodní část cca před dvěma týdny těd už by měli bejt vymícený.Zálivky to má rohodně dostatek 1x za dva dny ty povadlý listy jsou na menší květince co mám doma a to je způsobeno asi tim že máti mi to šoupla na balkon a listy se dotýkali stěny.No nevim zkusim zatemnovat.Pač je divný že zatim vůbec nekvetou ty co mám v přírodě na chatě ty jsou podstatně větší.Kvetou jen menší kusy co mám u chaty model by to měl bejt stejnej tak nevim snad do října se něco objeví.
ještě dotaz když ty kytky mám doma tak mám více času nebo prostě po skončení vegetačního období chcípnou ? Tzn jak dlouho může kytka žít ? Ty co jsou v přírodě jsou evidentně vitálnější nevadnou listy celkově kytí vypadaj líp je fakt že je nemám na přímym slunci pač když na něm byli tak uvadali.Foto cca 14dní staré kytka si jen lehla ale to je z hlediska výnosu spíš plus tak uvidim.
Jak dlouho může kytka žít? Potom co odkvete, jako každá jednoletá květina. Jak určo víš, kytky kvetou několik týdnů, zrajou, když vezmu velkej rozsah, od (+-) 30 do 50 dnů, potom začínají prostě hnít, umírat. Btw.: tu kytku zvedni, přivaž, na tý něco bude.
Tak sem mluvil s kámošem co má to samý ve skleníku teda daleko vzrostleší a taky ani náznak květu.Je to nakej indoor skunk týpek co má jednu doma tomu prej pomáhá tim že to na tři dny šoupně do tmy.
Mate někdo zkušenosti s Shiva Shanti 2 venku?Mam ji ze seminek a ještě nekvetou.Ale udělal sem si z jedny kytky řizek kterej sem dal do bubleru co mam venku a ten už tři týdny kvete.
Není se čemu divit .. to počasí není idealni .. škoda že ty vedra zkončily tak brzo .. ale má být prý už hezky , tak jen musíme čekat zda to vyjde at se kytky trochu napapají sluníčka