Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 30 31 32 33 34 »
Autor
Téma 
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

Zdar groweri: Tak som si kupil ten BIO-algeen a vidim tam v navodiku koncentracie pre rozne rastliny,no ako sa pozeram tak sa pozeram a konope medzi nimi nevidim . Takze neviete niekto,resp. nemate vychytanu nejaku koncentraciu a dobu kedy to aplikujete(myslim vzhladom na obdobie zivota rastlinky).
A este nieco kuk ku mne do galerky je tam NL#5,Shaman,SHIVA,NO name. Grower co bude najblyzsie ma K+(dufam,ze aj ja za foto )

Old Post 10-09-2003 v 18:52 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 498

No já dávám těch 0,3 % jako je tam u většiny zemědělských plodin Takže 3 ml do 1l postřikovače (nejlepší na odměřování je inj. stříkačka z lékárny) a šup s tím na listy. V návodu píšou, že nejefektivnější je aplikovat to v raných stádiích růstu, to znamená že já osobně používám Bi-Algeen už na řízky nebo semena, pak často (t.j. ob dva-tři dny) postřik na malý rostlinky a když dorostou, tak už jen občas (ob 14 dní). Když jsou malý, tak jim dám pár kapek i do zálivky. Bi-Algeen se vyznačuje masivní podporou tvorby kořenovýho systému, v srpnu v období intenzivním růstu jsem u outdoor kytky sázený v červenci pozoroval týdenní přírůstek 30cm a v současný době je kytka pěkně obalena paličkami, výška zhruba 2m

Old Post 10-09-2003 v 19:30 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mojemm
Stálý Člen

Karma uživatele mojemm - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 499

to: DDt
Zdravi_mm. Abych pravdu řek, moc se to nerozpustilo_tak jsem tam to nerozpuštěný jen tak vylil_. A dík za upozornění_ . když máš možnost, tak testuj.

to: reaLIST
jasně_ s tím s tebou souhlasim. To byl ZATĚŽKÁVACÍ test. A s tím psaním___ mm_ám to jako svůj rukopis.

PS: lidi_ nemyslel jsem ty kyti stresovat tak velkejma dávkama_ to byl pouze můj test. a reakce na rozhovor o Krystalonu_ z mojí skošenosti.

Old Post 12-09-2003 v 08:16 AM
mojemm je offline   Profil uživatele mojemm   Find more posts by mojemm   Foto galerie člena mojemm   Click here to Send mojemm a Private Message   Add mojemm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 500

TO mojemm:
Ja by som povedal,ze asi optymalna resp. maximalna davka je taka ktora je este schopna sa rozpustit v danom mnozstve vody,teda vtedy kedy je roztok nasyteny,nerozpustene hnojivo ostane na povrchu pody a je ti teda naprt nakolko sa nevyuzije efektivne.

Old Post 15-09-2003 v 20:20 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Příspěvek č. 501

To all:
Skoro som zabudol. Niekde tu som cital,ze Bio-algeen a Phyt- amin su postavene na tom istom principe teda na tej istej latke stimulujucej vyvoj rastlin. neviete mi povedat ci je tomu tak alebo nie.
Ja som pocul,ze Bio-algeen je vyslovene na rast a ako som cital aj na pripravu kvitnutia a Phyt-amin na kvitnutie. Tak mi prosim vas napiste co vy na to , ake mate s Phyt-aminom skusenosti a aky je rozdiel vo vynose,stavbe palic bez a s pouzitim. Planujem ho totisto kupit.
DIk moc

Old Post 15-09-2003 v 20:26 PM
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 502

.

LEGALIZE IT !!!

Naposledy upravil mephisto 16-09-2003 v 10:18 AM

Old Post 16-09-2003 v 10:13 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 503

Phyt-amin od Plagronu je urcen pro celkovou výživu rostliny, muze se pouzivat jak v době vegetace tak v dobe kveteni. Nejaky vyznamny rozdil ve vynosech jsem nezaregistroval. Nicmeně kytkam urcite slusi, vypadaji po něm zdravěji, zeleněji...

LEGALIZE IT !!!

Old Post 16-09-2003 v 10:17 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MALCON
Nový Člen

Karma uživatele MALCON - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 504

hnijil jsem na půl kuřince a půl kristalon (start na růst, potom plod a květ)

Old Post 16-09-2003 v 21:32 PM
MALCON je offline   Profil uživatele MALCON   Find more posts by MALCON   Foto galerie člena MALCON   Click here to Send MALCON a Private Message   Add MALCON to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
plexis
Stálý Člen

Karma uživatele plexis - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 505

Ja bych ti doporučil Cellmax. Je to levnější než drahý hnojiva jako třeba AH a výsledky jsou téměř stejné. Když tak si dej vyhledávání, mám dojem že je tady o Cellmaxu dobrý thread od Bohoura.

Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.

Old Post 17-09-2003 v 08:29 AM
plexis je offline   Profil uživatele plexis   Find more posts by plexis   Foto galerie člena plexis   Click here to Send plexis a Private Message   Add plexis to your buddy list     Navštiv homepage uživatele plexis! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sombl
Stálý Člen

Karma uživatele Sombl - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 506

kujú

Old Post 17-09-2003 v 10:16 AM
Sombl je offline   Profil uživatele Sombl   Find more posts by Sombl   Foto galerie člena Sombl   Click here to Send Sombl a Private Message   Add Sombl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Příspěvek č. 507

OK dik tak neviem ci ho kupim,vyzera to tak ze ak mam Bio-algeen tak Phyt-amin uz az tak surny nie je.

Old Post 17-09-2003 v 17:21 PM
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 508

jako treba Ah ten sem si ted koupil nebo bbbccuuuzzzzzzz zdej se mi byt taky dost v klidu

zivot je jen jeden uzij ho naplno

Old Post 18-09-2003 v 20:25 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Myšak
Stálý Člen

Karma uživatele Myšak - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 509

Ahoj Growers ja jsem zastancem přirodniho hnojeni. Donedavna jsem hnojil jenom holubim guanem a rostlo to poměrně dobře. mam doma brouky zlatohlavky a jejich larvy produkuji takove male "granule" larvy se zivi častečně zetlelymi listy ,no a tak mě napadlo hodit ty granulky ke kytkam . No a roste to poměrně dost dobře zatim.jak to tak ale vypada zustanu u toho Zdar

Old Post 22-09-2003 v 10:56 AM
Myšak je offline   Profil uživatele Myšak   Find more posts by Myšak   Foto galerie člena Myšak   Click here to Send Myšak a Private Message   Add Myšak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mozex
Stálý Člen

Karma uživatele Mozex - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 510

A co tohle.....
1)
Je to sice nechutné a pracné ale....!!!
-Sežeňte hromadu žížal.....
-další hromadu
-opakujte dokud nemáte aspoň 3dcl
-Rozemelte nebo nějak rozsekejte(fuj!!!-fakt humr)-prostě to rozdělte na nejmenší kousky.......
-nasypejte pod kytku......
použití: -před květem-

2)
Tohle zase strašně smrdí
-Rozsekat kopřivy-tak kýbl
-zalít to vodou
-nechat působit 2-3 týdny (radši to nechte někde venku ale pod střechou a ať to větrá!!)-Smrdí
-Slejte louh
-nečichejte!!!
dávkování:ředit 1:15 (louh:voda)
použití:zaléváme při kvetení

Funguje to

Old Post 22-09-2003 v 12:07 PM
Mozex je offline   Profil uživatele Mozex   Find more posts by Mozex   Foto galerie člena Mozex   Click here to Send Mozex a Private Message   Add Mozex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mathef
Nový Člen

Karma uživatele Mathef - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 511

ja teda nevim,ale kristalon je fakt kekel. Myslim ze zainvestovat 750.- (nboklik) za AH, nejni zas tak moc a vysledek je urcite aspon co se tyce chuti (coz je podle me nejdulezitejsi) o 100 procent lepsi...

Old Post 24-09-2003 v 10:09 AM
Mathef je offline   Profil uživatele Mathef   Find more posts by Mathef   Foto galerie člena Mathef   Click here to Send Mathef a Private Message   Add Mathef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Serpico
Nový Člen

Karma uživatele Serpico - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 512

Nejdůležitější je poměr živin N - dusík P - fosfor K - draslík Než zakoření nehnojit, potom co nejvíc N, když přecházíme ke kvetení tak víc zas P a K je tam kuli různým chlorozám + ještě nějaký stopový prvky a rostlinka si nebude stěžovat na hnojení

Old Post 24-09-2003 v 11:59 AM
Serpico je offline   Profil uživatele Serpico   Find more posts by Serpico   Foto galerie člena Serpico   Click here to Send Serpico a Private Message   Add Serpico to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Serpico! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 30 31 32 33 34 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás