Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweri: Tak som si kupil ten BIO-algeen a vidim tam v navodiku koncentracie pre rozne rastliny,no ako sa pozeram tak sa pozeram a konope medzi nimi nevidim . Takze neviete niekto,resp. nemate vychytanu nejaku koncentraciu a dobu kedy to aplikujete(myslim vzhladom na obdobie zivota rastlinky).
A este nieco kuk ku mne do galerky je tam NL#5,Shaman,SHIVA,NO name. Grower co bude najblyzsie ma K+(dufam,ze aj ja za foto )
No já dávám těch 0,3 % jako je tam u většiny zemědělských plodin Takže 3 ml do 1l postřikovače (nejlepší na odměřování je inj. stříkačka z lékárny) a šup s tím na listy. V návodu píšou, že nejefektivnější je aplikovat to v raných stádiích růstu, to znamená že já osobně používám Bi-Algeen už na řízky nebo semena, pak často (t.j. ob dva-tři dny) postřik na malý rostlinky a když dorostou, tak už jen občas (ob 14 dní). Když jsou malý, tak jim dám pár kapek i do zálivky. Bi-Algeen se vyznačuje masivní podporou tvorby kořenovýho systému, v srpnu v období intenzivním růstu jsem u outdoor kytky sázený v červenci pozoroval týdenní přírůstek 30cm a v současný době je kytka pěkně obalena paličkami, výška zhruba 2m
to: DDt
Zdravi_mm. Abych pravdu řek, moc se to nerozpustilo_tak jsem tam to nerozpuštěný jen tak vylil_. A dík za upozornění_ . když máš možnost, tak testuj.
to: reaLIST
jasně_ s tím s tebou souhlasim. To byl ZATĚŽKÁVACÍ test. A s tím psaním___ mm_ám to jako svůj rukopis.
PS: lidi_ nemyslel jsem ty kyti stresovat tak velkejma dávkama_ to byl pouze můj test. a reakce na rozhovor o Krystalonu_ z mojí skošenosti.
TO mojemm:
Ja by som povedal,ze asi optymalna resp. maximalna davka je taka ktora je este schopna sa rozpustit v danom mnozstve vody,teda vtedy kedy je roztok nasyteny,nerozpustene hnojivo ostane na povrchu pody a je ti teda naprt nakolko sa nevyuzije efektivne.
To all:
Skoro som zabudol. Niekde tu som cital,ze Bio-algeen a Phyt- amin su postavene na tom istom principe teda na tej istej latke stimulujucej vyvoj rastlin. neviete mi povedat ci je tomu tak alebo nie.
Ja som pocul,ze Bio-algeen je vyslovene na rast a ako som cital aj na pripravu kvitnutia a Phyt-amin na kvitnutie. Tak mi prosim vas napiste co vy na to , ake mate s Phyt-aminom skusenosti a aky je rozdiel vo vynose,stavbe palic bez a s pouzitim. Planujem ho totisto kupit.
DIk moc
Phyt-amin od Plagronu je urcen pro celkovou výživu rostliny, muze se pouzivat jak v době vegetace tak v dobe kveteni. Nejaky vyznamny rozdil ve vynosech jsem nezaregistroval. Nicmeně kytkam urcite slusi, vypadaji po něm zdravěji, zeleněji...
Ja bych ti doporučil Cellmax. Je to levnější než drahý hnojiva jako třeba AH a výsledky jsou téměř stejné. Když tak si dej vyhledávání, mám dojem že je tady o Cellmaxu dobrý thread od Bohoura.
Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.
Ahoj Growers ja jsem zastancem přirodniho hnojeni. Donedavna jsem hnojil jenom holubim guanem a rostlo to poměrně dobře. mam doma brouky zlatohlavky a jejich larvy produkuji takove male "granule" larvy se zivi častečně zetlelymi listy ,no a tak mě napadlo hodit ty granulky ke kytkam . No a roste to poměrně dost dobře zatim.jak to tak ale vypada zustanu u toho Zdar
A co tohle.....
1)
Je to sice nechutné a pracné ale....!!!
-Sežeňte hromadu žížal.....
-další hromadu
-opakujte dokud nemáte aspoň 3dcl
-Rozemelte nebo nějak rozsekejte(fuj!!!-fakt humr)-prostě to rozdělte na nejmenší kousky.......
-nasypejte pod kytku......
použití: -před květem-
2)
Tohle zase strašně smrdí
-Rozsekat kopřivy-tak kýbl
-zalít to vodou
-nechat působit 2-3 týdny (radši to nechte někde venku ale pod střechou a ať to větrá!!)-Smrdí
-Slejte louh
-nečichejte!!!
dávkování:ředit 1:15 (louh:voda)
použití:zaléváme při kvetení
ja teda nevim,ale kristalon je fakt kekel. Myslim ze zainvestovat 750.- (nboklik) za AH, nejni zas tak moc a vysledek je urcite aspon co se tyce chuti (coz je podle me nejdulezitejsi) o 100 procent lepsi...
Nejdůležitější je poměr živin N - dusík P - fosfor K - draslík Než zakoření nehnojit, potom co nejvíc N, když přecházíme ke kvetení tak víc zas P a K je tam kuli různým chlorozám + ještě nějaký stopový prvky a rostlinka si nebude stěžovat na hnojení