Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nojo.. Tak letos skusím něco, příští rok zase něco jiného, udělám si seznam, letos teda asi Mazar, White Serbian a tu 3. ještě nevím..
I když se to možná zase zítra změní
caute ctu ale nikde jsem nenasel Green House Seeds Kalaschnikova a Diamond Girl. Tyhle jsem poridil na letosni outik a chtel jsem vedet co si o tom myslite.
Mě hodně láká Purpurea(Pan Ker a Jahmaican),tak sem neodolal a už klíčim semena..Je to krása a brzy(na konci září) je dokvetlá..A jasně že taky prdnu ven PP (Dutch Passion)..
Orange Bud jsme měli minulou sezonu, dozrál v pořádku, malé paličky, ale chuťovka Výnosem byl slabší, ale stál za to - pohromadě ty malý oranžový kuličky vypadaly skvěle . Orange Bud Diesel (tvůj odkaz) máme letos, tak se uvidí a myslím že by neměl být problém
Původní příspěvek od Janski Kluc co povite na tuhle banku: Paradise seeds ktera odroda je dobra teda naj. pro out ja sem rozmyslal nad ice cream co vi na to?
Urcite Belladonna tenhle rok sem koupil 10 regular....moc se tesiiim na kveten a zbytek leeeta...a samozrejme podzim...
5x DP-durban poison [feminised]
3x DP-autoMazar [feminised]
------------------------------------------
homie: (seedbanky neviem)
10x lemon haze [feminised]
5x white rhino [feminised]
5x the ultimate [feminised]
ešte mu dali ako darček 1x niejaky autoflower ... čo poviete??
letos zkouším automaty ( auto wembley, auto purple a cream caramel), mimo jiné moje oblíbene celoročky Wembley
Dále Tutankhámon a Pyramid, tak uvidíme co ztoho bude. Nejvíce jsem zvědavy na ty automaty.
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Cus vsichni prosím o odpověd. Mám 10x Jack Herer a tak jestli by to šlo v 500 metrech vypěstovat bydlím kolem P
ardubického kraje.A jeste neni pozde na klíčení ted na zacatku května??