Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kbelík 2rhino: Nebyl jsem si jistý jestli to něco udělá už nad druhým patrem...tak
A prosimtě jaký má důvod čekat až na čtvrté patro? díky
Dávám to tak proto, že ta rostlinka je silnější a připravenější na zastřihnutí :-) Ale je to jenom taková moje metoda.
heled ja ji nestrihal listy jen kdyz sem to strihal nad tretim patrem tak sem se snazil to udelat fimem a holt se mi to nepovedlo a udelal sem to malo tak mi dorostly polovicni listky.... a muzu s tou kytkou jeste neco udelat aby se rozklestila a posilila a mimo jine venku uz je ale fotil sem to vevnitr.....
Ta kytka je celá divná - v čem jí máš? Jestli v kelímku, tak jak je ta kytky vysoká? Nechtěla by přesadit? Zkontroluj kořeny...
Jinak ona už ti nakvétá jo? To už ji asi nezastřihneš...
to Rhino: Heled tady posilam par fotek je tam fidet ze ta kytka mela neco blbe uz jednou sem se ptal na ty listy a nasel sem ze sem to asi blbe zalejval....(jinak jak to zalejvas ty kdy)
Mno dneska sem to z kelimku presadil ty kytky sou dost vysoky tahli se za svetlem.... kdyz byly v kelimku ale pak uz se netahly jak se udelalo hezky... dal sem je do vetsich kvetinacu a dal sem jim kompostovou zeminu slysel sem ze to neni spatny... nektery kytky mi uz nakvetaj a prave nevim jestli u tech kde se mi uz ukazalo pohlavi muzu jeste neco vylepsit ci ne, ty listky sou nektery dost svetly.... a hlavne me zajima jestli kdyz uz se mi u nekterejch ten FIM povedl jestli ho muzu pouzit jeste jednou.... za kazdou radu tnx....
Zdar, tak jak, už to máte všichni venku? já se pořád bojím mrazejků ale teď tejden nehlásej tak to asi mrsknu ven, teď už to bude lepší než na půdě za oknem...
kaasha: Já dávám kytky ven, už když sou tak 8cm velký.. Ty menší nechávám za oknem, aby je nespálilo sluníčko.
Když je večer zima, tak to občas hodim dovnitř
Mc.Dada: ad první příspěvek - nakvetlý, no a? holt jim buď přisvěcuj nebo se smiř že už kvetou
ad druhý příspěvek - kytky nesmyslně nahňácaný na sobě, takhle jich při přesazování půlku zabiješ bo budou mít srostlé kořínky