Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pestovanie na okne - jednoducho a lacno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 30 31 32 33 34 »
Autor
Téma 
stanley
Stálý Člen

Karma uživatele stanley - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

Jo jo, me rostou 3X pomalej, kdyz sou za oknem......jinak mi kytky dělají nepříjemnou vlastnost nevím proč..........dycky když vyroste dalsi patro, tak to pod tím uschne......třeba začlo to uschlýma děložníma lístkama, ted mi uschly ty dva listecky nad tím a začíná mi usychat celé patro, je zvláštní, že mi to dělá u všech kytek ( ničím nehnojím, prolívám to 24h odstátou vodou, substrát mám od plagronu, kytky sou na jihu )

Old Post 14-02-2009 v 11:12 AM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 498

Mno asi jsem na to prisel, proc mi to usycha........mala vlhkost.

Old Post 15-02-2009 v 11:36 AM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 499

Jakou máš vlhkost, já to mám u okna a má to kolem 60.

Old Post 15-02-2009 v 13:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 500

Tak už mi rostou kytičky z hlíny. Zasadil jsem 3, jedno více naklíčené, druhé méně a třetí vůbec, a všechny se chytily.

Old Post 21-02-2009 v 16:40 PM
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 501

Vlhkost to nevím.....nemám měřák.
Ale většinu kytek sem vyhodil a nechal sem malinký zbytek ( asi 4 kytky, který rosou jak z vody)

Old Post 28-02-2009 v 17:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 502

Aspoň něco. Mimochodem konečně vylezlo i sluníčko a koupil jsem nějaký hnojky, tak už to vypadá se vším slibně.

Old Post 01-03-2009 v 10:37 AM
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 503

Jaky hnojky pouzivas?? Já zrovna jedu obyc krystalon, ale casem bych chtel dokoupit plagron.......vyplati se kupovat kvalitni hnojky na kytky, ktery rostou za oknem? nebo staci obyc.

Old Post 01-03-2009 v 12:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 504

No já jsem používal co měla matka doma (krystalon rulezz), ale letos jsem chtěl už nějaký dobrý bia a rozhodl jsem se pro plagron, ale i v growshopu mi poradili BioBizz. A podle uživatelky 'vrrn' jsou taky dobré a levnější než plagron, tak ode dneška začínám hnojit.

Old Post 01-03-2009 v 13:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 505

Používám ze startu Root Juice, Bio-Grow a na později Bio-Bloom a možná přikoupím buď Plagron Green Sensation nebo opět BioBizz TopMax.

Old Post 01-03-2009 v 13:42 PM
nero
Stálý Člen

Karma uživatele nero - 11% PěstitelskáKarma uživatele nero - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 506

Ou taky sem to párkrát skoušel za voknem ale u nás se to nedá na nás kouká sluníčko jenom 5hod škvírou mezi panelíkama takže se to mo nedá samozřejmně všem ůspješným pjestitelům v tomto theardu k+

Old Post 01-03-2009 v 16:21 PM
nero je offline   Profil uživatele nero   Find more posts by nero   Foto galerie člena nero   Click here to Send nero a Private Message   Add nero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hochůůů
Stálý Člen

Karma uživatele hochůůů - 91% PěstitelskáKarma uživatele hochůůů - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 507

moje oknokiti

Old Post 02-03-2009 v 18:42 PM
hochůůů je offline   Profil uživatele hochůůů   Find more posts by hochůůů   Foto galerie člena hochůůů   Click here to Send hochůůů a Private Message   Add hochůůů to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 508

citace:
Původní příspěvek od hochůůů
moje oknokiti

Co to máš za odrůdu ?

Old Post 04-03-2009 v 14:53 PM
stanley
Stálý Člen

Příspěvek č. 509

Tak to vypada fakt pěkně chlape, předpokládám, že tu velikost zpusobila krátka fotoperioda....mas z toho pěknou bonsai.

Old Post 04-03-2009 v 17:20 PM
hochůůů
Stálý Člen

Karma uživatele hochůůů - 91% PěstitelskáKarma uživatele hochůůů - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 510

Hele odrůda je "bůhvíco" je to z hůla od dealera tak sem to zasadil a při třetim patře zastříh a hnojil OBMkem a tohle s toho viroslo.
Valilo to od listopadu takže svetla mnela fakt malo.
Ale pekně překvapila.
EDIT: nejaký foto k provnání ( kvalita je na chuja ale de o porovnání ne ? )

Naposledy upravil hochůůů 05-03-2009 v 15:25 PM

Old Post 05-03-2009 v 06:39 AM
hochůůů je offline   Profil uživatele hochůůů   Find more posts by hochůůů   Foto galerie člena hochůůů   Click here to Send hochůůů a Private Message   Add hochůůů to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jimmy
Stálý Člen

Karma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 511

Z mojí kytky bude asi retard - mutant. Roste hrozně pomalu a listy jsou pokroucený. Brzo hodím foto, jestli to neni mou vinou

Old Post 07-03-2009 v 22:44 PM
Jimmy je offline   Profil uživatele Jimmy   Find more posts by Jimmy   Foto galerie člena Jimmy   Click here to Send Jimmy a Private Message   Add Jimmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jimmy
Stálý Člen

Karma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% PěstitelskáKarma uživatele Jimmy - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 512

noname. mam vzdycky nejake od kamose, jsou dost fajn ale nikdy se mi nestalo aby rostl takhle divne a pomalu... dneska k veceru budou fota

Old Post 07-03-2009 v 23:10 PM
Jimmy je offline   Profil uživatele Jimmy   Find more posts by Jimmy   Foto galerie člena Jimmy   Click here to Send Jimmy a Private Message   Add Jimmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 30 31 32 33 34 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás