Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo jo, me rostou 3X pomalej, kdyz sou za oknem......jinak mi kytky dělají nepříjemnou vlastnost nevím proč..........dycky když vyroste dalsi patro, tak to pod tím uschne......třeba začlo to uschlýma děložníma lístkama, ted mi uschly ty dva listecky nad tím a začíná mi usychat celé patro, je zvláštní, že mi to dělá u všech kytek ( ničím nehnojím, prolívám to 24h odstátou vodou, substrát mám od plagronu, kytky sou na jihu )
Jaky hnojky pouzivas?? Já zrovna jedu obyc krystalon, ale casem bych chtel dokoupit plagron.......vyplati se kupovat kvalitni hnojky na kytky, ktery rostou za oknem? nebo staci obyc.
No já jsem používal co měla matka doma (krystalon rulezz), ale letos jsem chtěl už nějaký dobrý bia a rozhodl jsem se pro plagron, ale i v growshopu mi poradili BioBizz. A podle uživatelky 'vrrn' jsou taky dobré a levnější než plagron, tak ode dneška začínám hnojit.
Ou taky sem to párkrát skoušel za voknem ale u nás se to nedá na nás kouká sluníčko jenom 5hod škvírou mezi panelíkama takže se to mo nedá samozřejmně všem ůspješným pjestitelům v tomto theardu k+
Hele odrůda je "bůhvíco" je to z hůla od dealera tak sem to zasadil a při třetim patře zastříh a hnojil OBMkem a tohle s toho viroslo.
Valilo to od listopadu takže svetla mnela fakt malo.
Ale pekně překvapila.
EDIT: nejaký foto k provnání ( kvalita je na chuja ale de o porovnání ne ? )