Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kemo na me:hele,ciga prej zabíjí,tak na,dej si prda a umřeš
tak jsem chvili premyslel jestli fakt umru,ale nakonec jsem si teda potah a on na mě:dobré,tak už jsme mtvý oba
a aby to s tou smrtí nebylo málo,tak ještě přihodil:vidíš tam tu kopřivu??tak ta když tě popálí,tak umřeš taky...tak jsme jak paka skákali a snažili se vyhnout wšem kopřivám
po prvnim špeku:myslíš,že když vyskočím,tak vzlítnu??pak mě kámoši museli klidnit,abych neskákal z moc velkých výšek
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
tak tyhle hlášky používáme s kámošem skoro pořád:
-Takovou holku sem znal, bydlela u nás ve městě, jmenovala se Arnošt.
-Mám práci moc rád, dokážu se na ní dívat hodiny.
-Joint je mocná věc pro mocného s mocí nad méně mocnýma, kteří sou nemocní.
-Ke krutosti mě nutí soucit.
-Hovno je taky lidský produkt, jako myšlenka.
-Všichni sou blázni jenom já sem letadlo.
-Dárek, co štěká není pro tebe
-Češtin, to je můj kobilek.
-Rád bych tě podpořil ale nevím o čem mluvíš.
-V puse sem měl jako v polepšovně.
......a tak dále.......
minule sme sli s kamosom na hodinu sfajceni a stretli sme na chodbe profaka.on sa nas spytal, ci mame v triede klasak a spoluziak mu povedal: ´´to nevadi, ze nemate hasak.aj tak sme uz chceli odist´´.
profak nanho nechapavo pozera a ja do ujebov rychlo do triedy...chudacik spoluziak bol uplne mimo...len sa pozeral s priotvorenymi ustami a oci mal jak vevericka picku
to el estudiante: v pohode. u nas jedna profka minule machrovala, ze u par ziakov poznala, ze ,,uzivaju tuto omamnu latku" a ze vzdy to na nich videla, ci nieco take. Tak teraz na nu davam bacha, aj so spoluziakom. Ked mame etiku, kde chce, aby sme sa furt do dacoho zapajali. Vtedy si davam pozor, aby som sa neujebaval uplne bez dovodu, alebo na koninach, alebo, aby som nezacal vypravat uplne odveci...namahave...
ja chodim na gymnazium, co je skola velmi prisna co sa tyka dodrziavania pravidiel. pred par dnami sme odpalovali brko v skolskom areály v takom kúte. Len co sme ho dopalili, vybrali sme sa obyvklou trasou naspat do budovy, no len co sme vysli za roh asi 20metrov odtial stál riaditel, kedze nas bolo asi 10 nemohol si nevsimnut ako zrazu vsteci utekame opacnou stranou prec. Jak sme tak utekali, z okna jednej triedy sa vystrcila moja trienda, pi**vala jak hovado ze tam chodíme fajcit a tak, no my sme len utekali az sme dobehli na vrátnicu. Vrátnička napálená po nás zacala vrieskat a mam taky pocit ze kohosi aj mlátila aj ked iba tak matersky.hmmmm tak to chodí u nás na gymnáziu=)
nejvíc bylo na silvestra kdy¨sme s kámošema byli zkouřený jak dobytci
kámoš1:ty woe,můj táta má něco s páteří
kámoš2:asi děti ne!!!!
jako z toho jsem byla vychlámaná docela dlouho
kvas: ja si rikal jestli ty nejsi jeden z tech slovenskych "milovniku" Cechu. znamy-horolezec vypravel ze je to u vas docela drsne, ze pry byl v tatrach, kouka na markizu na pocasi a moderator hlasi: "je 4. lavinovy stupen, nejlepsi pocasi pro ceske turisty". Na druhou stranu minuly rok u vas zemrelo 24 lidi, z toho rovna polovina cechu, asi lezou kam nemaji..
ale abych taky neco pridal:"máte sklep? a mohla bych ho vidět?"
Bavili sme se s kámošem o pařbě, kde mělo být spoustu holek........doufám, že to dneska dopadne tak, že po dnešku bude další nulový populační přírustek pro českou republiku......sex je navíc věc, kterou lidi dělaj v evropě....