Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zhruba měsíc, do konce Září bych řekl že máš sklizeno, to samý já. Model neznámý, ja si ho pojmenoval jako Karotka, sušina je cítit po mrkvy. Fotka stará asi týden, už hnědnou pestíky.
Původní příspěvek od Connor 5.9 a jeste mi to nekvete vyska 2,5m nemate nejakou radu? 3x jsem to pohnojil pkckem konskou davkou jsou to rezy sazene 30.5 dik za rady
Máš do konce Října čas, možná i kus Listopadu, akorát by to chtělo aby počasí se začalo chovat normálně, teď je venku 7 stupňů, a přes den taky nic extra zatim.
Snad nenapadne sníh jak minulej rok v Říjnu.
Ahoj chci se jen zeptat mám nějaký kytky venku a doma genetika neznámá, paličky se ukazujou jen na menších kusech venku ,větší kousky stále nic.Kytky co mám doma taky vůbec nekvetou (mám je v kuchyni a občas se tam svítí tak nevim jestli jim to nevadí přes den tam jde sluneční svit).Tak se chci zeptat za jak dlouho je kytka schopná vykvést? A co dělat abych ji k tomu co nejrychleji pomohl.Tendle rok je nějakej divnej kámoš má naprosto stejnej problem s jinou genetikou.
Původní příspěvek od galejda Ahoj chci se jen zeptat mám nějaký kytky venku a doma genetika neznámá, paličky se ukazujou jen na menších kusech venku ,větší kousky stále nic.Kytky co mám doma taky vůbec nekvetou (mám je v kuchyni a občas se tam svítí tak nevim jestli jim to nevadí přes den tam jde sluneční svit).Tak se chci zeptat za jak dlouho je kytka schopná vykvést? A co dělat abych ji k tomu co nejrychleji pomohl.Tendle rok je nějakej divnej kámoš má naprosto stejnej problem s jinou genetikou.
To může být třeba i nekvetoucí .. některá ti prostě nezakvete . Navíc když jsi psal že tam svítí občas tak chudák kytka .. kytka potřebuje sluníčko .. z čeho myslíš že dostane energii ? Navíc taky je že to třeba hnojíš nebo né ..
To může být třeba i nekvetoucí .. některá ti prostě nezakvete . Navíc když jsi psal že tam svítí občas tak chudák kytka .. kytka potřebuje sluníčko .. z čeho myslíš že dostane energii ? Navíc taky je že to třeba hnojíš nebo né ..
tak pokud to máš doma mohl bys to zatemňovat...na 12hod to schovej někam do komory-to že na to svítíš přes "noc" umělým světlem taky není výhra..po týdnu by to mělo květ nahodit..jinak přikrmit květovkou by mohlo pomoct
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
tak pokud to máš doma mohl bys to zatemňovat...na 12hod to schovej někam do komory-to že na to svítíš přes "noc" umělým světlem taky není výhra..po týdnu by to mělo květ nahodit..jinak přikrmit květovkou by mohlo pomoct
Ještě by ti mohlo pomoct se podívat zda tam máš preflowers nebo nějaký náznak slabého květu . Pokud nebude tak to zahod nebo nech rodině na mastičky .. zkus jak říkal WERD přihnojit na květ a sám uvydíš zda ti zakvete nebo né.