Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od gruber tak mám za sebou čtyři dny bez hnojení,jen voda a anzym,no a nepříjde mi že se to nezastavuje,možná je to ješte horší opravdu je to přehnojené?
přehnojený to určo je, ale zároveň i deficit vlivem špatného ph..srovnej ph výtoku a začni zas pomalu přihnojovat..
Původní příspěvek od bylinkar90 Ahoj lidi , tak už Vás zase potřebuji. Mám Automatky White Widow a mam problem s dvouma holkama :-) Jsou nějaké divné ostatní jsou v pohodě ....Ph mam 6.4 a po výtoku 5.9 .....Substrát je Plagron : Growmix s Batmixem a lampa je sodík 400W . Díky za rady
vypadá to na genetickou deformaci, špatný semena, slabý kusy..jak velký jsou ostatní? jestli se nerozjedou, vyhodil bych je
Zdravím LuckyBoy,díky za názor.No máš pravku mám trochu problém ze slimáky,kterých je letos hafo!I všelijaké mušky,snažím se jít přírodní cestou používám Biool,tj 55%řepkový olej.Mohl by jsi mi doporučit nějaký postřik co by jsi použil nebo případně nějaký s kterým máš zkušenost.Předem dík za odpověď.
Původní příspěvek od Cyra Zdravím LuckyBoy,díky za názor.No máš pravku mám trochu problém ze slimáky,kterých je letos hafo!I všelijaké mušky,snažím se jít přírodní cestou používám Biool,tj 55%řepkový olej.Mohl by jsi mi doporučit nějaký postřik co by jsi použil nebo případně nějaký s kterým máš zkušenost.Předem dík za odpověď.
přírodní cesty sou fajn, ale v případě napadení rozhodně nefungují...za mě na žravý hmyz Vermitec, je to sice insekticid, ale vždy zabral...nepoužívat na květ
zdravím, mám problémy s kýtím. Nevíte, čím by to mohlo být? PH je v poho, teď jsem zkusil přihnojit guanem tak uvidím jestli se to nějak srovná... ale jedna už to měla ještě před přesazením, listy se kroutili to vrtule jako spirála a jinak nové výhonky takové zchřadlé...
Ahoj prosil bych o radu na 2 paldach se mi objevil hnedy povlak na listkach.nejsem si jisty jestli je to plisen,mam 14 dni do kosy,tak bych to rad v klidu dojel.jen se bojim plisne,jak cert krize.od zacatku kvetu aplikuju root stop,pomohlo by polyversum,kdyby slo o plisen?dekuji za pomoc.
Ahoj všichni Prosím poraďte mi jak mám zachránit svoje holky. Jedu hydro v rockwoolových kostičkách. EC- 1.50 PH- 5.8 - 6.0. Řízky jsem kupovala od nějakého docela pochybného týpka ale až do teď nebyl žádný problém. Měly dost dlouhé stonky a proto jsem je zasadila do květináčů hlouběji. Zdá se mi že se to postupně rozšiřuje na ostatní kytky.
Zdravím Přátelé jedu své úplně první kolo, takže bych rád získal nějaké vaše rady a zkušenosti. Mám problém s listy u jedné z kytek, nejsem si jist, jestli je to plíseň nebo třeba jen usazený prach (viz. foto) napadené jsou převážně spodní listy, ale mam pocit že se to šíří. Holky jsem zasadil do hlíny Plagron Lightmix, na rust jsem nehnojil a na květ použivam Plagron Terra Bloom. Osazenstvo je 1x Magnum a 2x Syrup od Buddha Seeds, jsou staré tak 45dní, ale problémy s listy má však jen Magnum. Tak co lidičky, jak se toho zbavím? ))
Druhá zajímavost je kytka z první linku. Kromě toho, že se vrchní část zapletla sama do sebe a tak se asi sama rozdělila na 3 vrcholy, tak je asi trochu požraná od něčeho, nicméně je tmavší barvou než ostatní kytky?! :/ https://s32.postimg.org/dk9zjlojp/image.jpg
pro porovnání jsem vyfotil snad jeji druhou kamarádku. Kytky jsou pár cm od sebe tak snad půdou by to být nemělo. Výživu dostávají stejnou a je to stejná odruda, asi kytky jsou z noname semen. https://s32.postimg.org/qn5m2verp/image.jpg