Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »
Autor
Téma 
LuckyBoy
Stálý Člen

Karma uživatele LuckyBoy - 85% PěstitelskáKarma uživatele LuckyBoy - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

citace:
Původní příspěvek od gruber
tak mám za sebou čtyři dny bez hnojení,jen voda a anzym,no a nepříjde mi že se to nezastavuje,možná je to ješte horší opravdu je to přehnojené?

přehnojený to určo je, ale zároveň i deficit vlivem špatného ph..srovnej ph výtoku a začni zas pomalu přihnojovat..

Legalize It!

Old Post 07-06-2016 v 06:11 AM
LuckyBoy je offline   Profil uživatele LuckyBoy   Find more posts by LuckyBoy   Foto galerie člena LuckyBoy   Click here to Send LuckyBoy a Private Message   Add LuckyBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuckyBoy
Stálý Člen

Karma uživatele LuckyBoy - 85% PěstitelskáKarma uživatele LuckyBoy - 85% Pěstitelská

Re: Listy Příspěvek č. 482

citace:
Původní příspěvek od bylinkar90
Ahoj lidi , tak už Vás zase potřebuji. Mám Automatky White Widow a mam problem s dvouma holkama :-) Jsou nějaké divné ostatní jsou v pohodě ....Ph mam 6.4 a po výtoku 5.9 .....Substrát je Plagron : Growmix s Batmixem a lampa je sodík 400W . Díky za rady

vypadá to na genetickou deformaci, špatný semena, slabý kusy..jak velký jsou ostatní? jestli se nerozjedou, vyhodil bych je

Legalize It!

Old Post 07-06-2016 v 06:14 AM
LuckyBoy je offline   Profil uživatele LuckyBoy   Find more posts by LuckyBoy   Foto galerie člena LuckyBoy   Click here to Send LuckyBoy a Private Message   Add LuckyBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bylinkar90
Nový Člen

Karma uživatele bylinkar90 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 483

Ostatni jsou takovehle ☺☺

Jsem začátečník

Old Post 07-06-2016 v 07:27 AM
bylinkar90 je offline   Profil uživatele bylinkar90   Find more posts by bylinkar90   Foto galerie člena bylinkar90   Click here to Send bylinkar90 a Private Message   Add bylinkar90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cyra
Stálý Člen

Karma uživatele Cyra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 484

Zdravím LuckyBoy,díky za názor.No máš pravku mám trochu problém ze slimáky,kterých je letos hafo!I všelijaké mušky,snažím se jít přírodní cestou používám Biool,tj 55%řepkový olej.Mohl by jsi mi doporučit nějaký postřik co by jsi použil nebo případně nějaký s kterým máš zkušenost.Předem dík za odpověď.

😉

Old Post 07-06-2016 v 08:01 AM
Cyra je offline   Profil uživatele Cyra   Find more posts by Cyra   Foto galerie člena Cyra     Add Cyra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuckyBoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 485

citace:
Původní příspěvek od Cyra
Zdravím LuckyBoy,díky za názor.No máš pravku mám trochu problém ze slimáky,kterých je letos hafo!I všelijaké mušky,snažím se jít přírodní cestou používám Biool,tj 55%řepkový olej.Mohl by jsi mi doporučit nějaký postřik co by jsi použil nebo případně nějaký s kterým máš zkušenost.Předem dík za odpověď.

přírodní cesty sou fajn, ale v případě napadení rozhodně nefungují...za mě na žravý hmyz Vermitec, je to sice insekticid, ale vždy zabral...nepoužívat na květ

Legalize It!

Old Post 08-06-2016 v 06:06 AM
Cyra
Stálý Člen

Karma uživatele Cyra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 486

Díky za radu.Jen teď nevim jak se rozhodnout,protože na vrcholovce už jsou vidět první pestíky.

😉

Old Post 08-06-2016 v 08:20 AM
Cyra je offline   Profil uživatele Cyra   Find more posts by Cyra   Foto galerie člena Cyra     Add Cyra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pioneer001
Stálý Člen

Karma uživatele Pioneer001 - 78% PěstitelskáKarma uživatele Pioneer001 - 78% PěstitelskáKarma uživatele Pioneer001 - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 487

na hmyz se orientuju cockem drozdi cukr +pro kytky a -pro hmyz utopi se a laka je to

Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................

Old Post 08-06-2016 v 20:45 PM
Pioneer001 je offline   Profil uživatele Pioneer001   Find more posts by Pioneer001   Foto galerie člena Pioneer001   Click here to Send Pioneer001 a Private Message   Add Pioneer001 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuckyBoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 488

citace:
Původní příspěvek od Cyra
Díky za radu.Jen teď nevim jak se rozhodnout,protože na vrcholovce už jsou vidět první pestíky.

to můžeš bez obav stříknout..párkrát jsem musel i v půlce květu a v poho...

Legalize It!

Old Post 09-06-2016 v 07:30 AM
Hellraiser17
Nový Člen

Karma uživatele Hellraiser17 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

zdravím, mám problémy s kýtím. Nevíte, čím by to mohlo být? PH je v poho, teď jsem zkusil přihnojit guanem tak uvidím jestli se to nějak srovná... ale jedna už to měla ještě před přesazením, listy se kroutili to vrtule jako spirála a jinak nové výhonky takové zchřadlé...

Old Post 09-06-2016 v 18:10 PM
Hellraiser17 je offline   Profil uživatele Hellraiser17   Find more posts by Hellraiser17   Foto galerie člena Hellraiser17   Click here to Send Hellraiser17 a Private Message   Add Hellraiser17 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mastifuk
Stálý Člen

Karma uživatele mastifuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 490

Zdarek, mam problem s listama .. hlina koupena a smichana s perlitem .. Model BigBud XXL .. nevite co by to mohlo byt ..

Old Post 12-06-2016 v 14:46 PM
mastifuk je offline   Profil uživatele mastifuk   Find more posts by mastifuk   Foto galerie člena mastifuk   Click here to Send mastifuk a Private Message   Add mastifuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pastacombi
Nový Člen

Karma uživatele Pastacombi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 491

Ahoj prosil bych o radu na 2 paldach se mi objevil hnedy povlak na listkach.nejsem si jisty jestli je to plisen,mam 14 dni do kosy,tak bych to rad v klidu dojel.jen se bojim plisne,jak cert krize.od zacatku kvetu aplikuju root stop,pomohlo by polyversum,kdyby slo o plisen?dekuji za pomoc.

Old Post 12-06-2016 v 18:27 PM
Pastacombi je offline   Profil uživatele Pastacombi   Find more posts by Pastacombi   Foto galerie člena Pastacombi   Click here to Send Pastacombi a Private Message   Add Pastacombi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sexy Lady
Nový Člen

Karma uživatele Sexy Lady - 0% Pěstitelská

Prosím o pomoc Příspěvek č. 492

Ahoj všichni Prosím poraďte mi jak mám zachránit svoje holky. Jedu hydro v rockwoolových kostičkách. EC- 1.50 PH- 5.8 - 6.0. Řízky jsem kupovala od nějakého docela pochybného týpka ale až do teď nebyl žádný problém. Měly dost dlouhé stonky a proto jsem je zasadila do květináčů hlouběji. Zdá se mi že se to postupně rozšiřuje na ostatní kytky.

Old Post 12-06-2016 v 19:13 PM
Sexy Lady je offline   Profil uživatele Sexy Lady   Find more posts by Sexy Lady   Foto galerie člena Sexy Lady   Click here to Send Sexy Lady a Private Message   Add Sexy Lady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zhulxus
Nový Člen

Karma uživatele Zhulxus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 493

Zdravím Přátelé jedu své úplně první kolo, takže bych rád získal nějaké vaše rady a zkušenosti. Mám problém s listy u jedné z kytek, nejsem si jist, jestli je to plíseň nebo třeba jen usazený prach (viz. foto) napadené jsou převážně spodní listy, ale mam pocit že se to šíří. Holky jsem zasadil do hlíny Plagron Lightmix, na rust jsem nehnojil a na květ použivam Plagron Terra Bloom. Osazenstvo je 1x Magnum a 2x Syrup od Buddha Seeds, jsou staré tak 45dní, ale problémy s listy má však jen Magnum. Tak co lidičky, jak se toho zbavím? ))

Old Post 13-06-2016 v 09:37 AM
Zhulxus je offline   Profil uživatele Zhulxus   Find more posts by Zhulxus   Foto galerie člena Zhulxus   Click here to Send Zhulxus a Private Message   Add Zhulxus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
housemd
Nový Člen

Karma uživatele housemd - 0% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 494

Dobrý den,

na listech jsem objevil tyto žluté skvrny, je to v pořádku, nebo se jedná o nějaké škůdce?
https://s32.postimg.org/gfn2qgsjp/image.jpg

Druhá zajímavost je kytka z první linku. Kromě toho, že se vrchní část zapletla sama do sebe a tak se asi sama rozdělila na 3 vrcholy, tak je asi trochu požraná od něčeho, nicméně je tmavší barvou než ostatní kytky?! :/
https://s32.postimg.org/dk9zjlojp/image.jpg

pro porovnání jsem vyfotil snad jeji druhou kamarádku. Kytky jsou pár cm od sebe tak snad půdou by to být nemělo. Výživu dostávají stejnou a je to stejná odruda, asi kytky jsou z noname semen.
https://s32.postimg.org/qn5m2verp/image.jpg

Děkuji za názory

Old Post 15-06-2016 v 17:37 PM
housemd je offline   Profil uživatele housemd   Find more posts by housemd   Foto galerie člena housemd   Click here to Send housemd a Private Message   Add housemd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jindrik
Nový Člen

Karma uživatele Jindrik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 495

Ahoj, setkal se někdo s tímto problémem? Díky za rady

Old Post 19-06-2016 v 08:58 AM
Jindrik je offline   Profil uživatele Jindrik   Find more posts by Jindrik   Foto galerie člena Jindrik   Click here to Send Jindrik a Private Message   Add Jindrik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MarekVVV
Stálý Člen

Karma uživatele MarekVVV - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 496

[účet odstraněn]

Old Post 19-06-2016 v 12:41 PM
MarekVVV je offline   Profil uživatele MarekVVV   Find more posts by MarekVVV   Foto galerie člena MarekVVV   Click here to Send MarekVVV a Private Message   Add MarekVVV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás