Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, koukam ze idealni pomer kdy sklidit je 50/50 zakaleny/hnedy trichomy. Kdyz jsou ciry tak jeste ne. Otazka ale je jak dlouho priblizne trva prechod z ciryho do zakalenyho a ze zakalenyho do hnedyho trichomu?
Ahoj. venku mám rostliny a na palicích mi zhnědli skoro všechny blizny ale začali tam růst další. A teď nevím zda ji mám sklidit a nebo nechat když rostou nové blizny. Mám samonakvétací kytky
Zdravím, čo to máš za odrodu? deimos/syrup dosť sa to podobá. Ja by som to určite ešte nechal, má čas a to, že to zhnedlo môže byť viacero príčin, niektoré kytky zhnednú piestíky a niesú hotové, iné sú hotové a majú ešte biele. Treba sa riadiť podľa trichomov, či sú zakalené do mliečna a pár jantárových. Ideál sa na to kuknúť pod dobrou lupou alebo odtrhni list a zbehni k niekomu kto má mikroskop. Máš to nice peace