Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
zdar pane doktore. těch 5.5 PH jsem tu někde vysledoval a osvědčilo se. 95ti až 100 procentní úspěšnost (s kvalitnímy semeny - zkušenost se sensi seeds nebo buddha seed bank). třeba mi to PH někdo potvrdí, nebo vyvrátí, co říkáte groweři?
Tak už mam rostlinky po 5 dnech asi 1 cm velký a chci se zeptat, jak je to sluníčkem. Mam je mít spíš ve stínu, než zesílí aby je prudký slunce nespálilo? Nebo jim to neva? Dík Vody maj dost...
chci se zeptat jak moc ovlivnuje substrat kliceni...teda ... udelal jsem asi blbost a semena zasazel do normalniho substratu pro pokojove rostliny a co se tyce predhnojenosti a vzdusnosti je to bida ...jsem zatim ve fazi kliceni a z 6ti semen vylezly zatim 4 a vypadaji dobre...kazdopadne 2 vypadaji ze to vzdaly coz pricitam te vlhkosti a nahnojenosti ...a ted teda otazka: pokud ty 4 rostliny vypadaji ok, je tu nejake riziko ze se treba nepovede vytvorit dobry koreny v takovem substratu nebo pokud uz vyklicily je vsechno ok?ted vytvareji prvni listky a zatim se zda vsechno ok...za blbost uz jsem zaplatil 2ma kytkama a nerad bych ten pocet zvysoval
Původní příspěvek od irdzi pokud ty 4 rostliny vypadaji ok, je tu nejake riziko ze se treba nepovede vytvorit dobry koreny v takovem substratu nebo pokud uz vyklicily je vsechno ok?ted vytvareji prvni listky
Bylo by dobrý hned takle ze startu si pořídit nějakej lepší substrát s perlitem a ještě takle malý klíčky přesadit, protože pro tvorbu zdravýho o dostatečnýho kořeňáku je taková vzdušnost půdy docela základ a teď je pro tebe ještě dobrej čas to udělat
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
OK diky za radu ...mozna to zkusim treba u 2 ale mozna se vic bojim, ze ten klicek poskodim touhle operaci.Podle me je jsou ted ty rostliny docela choulostive - jak zacnou poradne rust,tak uz snesou kdeco Ono te hliny u nich neni moc - presazovat budu tak i tak brzo ven a zalivam to tak(paac ta zemina silene saje) nejak co mozna nejmin aby nenahnily ...a taky se bojim tech chem hnojek ... no uvidimevsak pripravim grow serial
Tady vkládam ještě 1 čerstvou fotečeku (starou asi 10 min) k mojemu předchozímu dotazu Znáte něco krásnějšího?
Naposledy upravil Dr.Crabakles 26-04-2010 v 18:49 PM
to Dr.Crabakles: hele zrovna jsem to teď o víkendu řešil.. přesadil jsem sazeničky do větších kelímků a přemístil do skleníku - a - otec, zkušený to pěstitel, nakázal zastínit, aby na ně nešlo přímé slunce. prý se musí zvykat pomalu, jestli předtím rostly třeba jen na okně... asi ví o čem mluví ween
ween> jj taky je ještě nechám trochu zesílit za oknem Po konzultaci s máti :P
ween: jsem v podobnym levlu jako tady Dr.Crabakles co se tyce velikosti rostlinek a z 6ti vyrostlych kytek davam 4 ven na prime slunicko pres den a vecer schovam do zimni zahrady (tam je sic brutalni vedro ale min slunicka) a z prvnich pozorovani i rostlinky co maji pouze prvni patro listu rostou rychleji ty, co jsou na primem slunicku(vecer kvuli pripadnym nizkym teplotam jeste schovavam) ... mozna to ma nejakej hacek ale pokud je venku pekny pocasi, tak ja teda davam ven kvuli rychlejsimu rustu ... za oknem vetsinou nemaji ani dostate vetru aby jim dobre silil stonek ...
2 irdzi: dobrá připomínka co se týče větru / zesílení stonku. mám to ve skleníku, tam vítr moc nefouká.. snad to venku doženou. a to přímé sluníčko - venku to asi bude ok, ale ve skleníku to fakt pálí, tam jsem je radši pro začátek zastínil..