Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Originally posted by Unregistered Před pár měsícema jsem zažil docela fest zážitek s maminkou..:-)
Měl jsem tehdy nějakej zánět v oku..ječný zrno, nebo tak něco. A matka, jakožto zdravotnice mi do toho oka pořád kapala nějaký vodičky.. A jednou takhle se stavili kámoši s dobrým špekem a nějakejma gameskama...vyhlídka pohoda večera. Šli jsme na balkón a tam se ještě chvilku po špeku děli zajímavý věci..
/scénka 2: kámoš cvrnkul vajgla dolů, ale vítr ho vzal jako na potvoru o patro níž na balkon, kde zrovna byl dětskej kočárek (bez dítěte). A my jen tak zhuleně pozorujem, jak se ten vaťan pomalu propaluje tou hedvábnou přikrývkou a vůbec nás nenapadne něco stim dělat...nakonec tam byla díra jak do p....../
Ale hlavně když lezeme z balkonu, tak si mě odchytne matka jakože je čas na kapky..povidám že to teď asi nepůjde,ale bylo pozdě........a teď si představte jak stojim v kuchyni pod lustrem uplně na plech a civim matce z 5 cm mejma žádnejma očima do gesichtu. Na její otázky jsem reagoval vždycky asi po minutě ticha a navíc asi uplně špatně, protože pak neřekla ani slovo ajen mě pohledem poslala za klukama...
.
.
Nějak mě to nepodepsalo, tak se podepisuju teď.............
Mno tak ako furt vzdy mi trosku vypadne kratkodoba pamat. Inak neviem ci je to nahoda alebo si to v stave len ja myslim ale furt ked zahulim tak sa stane cosi divneho. Ked pozeram spravy furt nieco co mi nepripada celkom ok, ze toto tu este nebolo.
Minule som tak hulil vonku s kamosom na dve zastavky, resp. zahulili sme presli sme sa a znovu sme zahulili, ta druha zastavka bola pri jednom lyziaskom svahu. Samozrejme ja som navrhol sak podme vybehneme dohora, a tak sme behali...
Ked sme vybehli hore, co nam trvalo asi trkratk dhlsie ako v normale dal si kamos jednu cigu, mna ponukol ale dal som si len sluk, mne to nerobi dobre, ale ten sluk so mnou urobil cosi brutalne.
Isli sme do obchodu, ked som vbehol z takej kosy do vyhriateho obchodu skoro ma porazilo mal som pocit ze sa zadusim, tocil sa mi obraz, zalahlo mi v usiach, mal som problem zachovat orientaciu a hlavne rovnovahu ale vcelku bolo fasa. Potom mi kamos vonku nieco hovoril ale to si uz nepamatam. Kedze bola zima isli sme domov ale kamosovi sa nezdala tak dobra ako mne. Ja si nepamatam ako som sa dostal do postele ale na druhy den mi telefonoval kamos ze ani on nie )
tak asi takto.Hulily sme z manželom travu.Jeden joint.Asi po šiestich praskoch začalo zalahinať v ušiach a postupne sa to zvetšovalo.Myslela som si že my roztrhne hlavu.mala som halušky že sa my deformuju kosti ,lebka,krv prudi do kosoštvorca.Vybehla som z bytu von a snažila sa to predichat.Nešlo to a tak sme si šli aj z manželom lahnuť.Mysleli sme si že takto prichadza smrť.Mala som chuť isť urodu vytrhať a vyhodiť.Prešlo ma to až na druhy deň večer alebo až po vyspati sa druhý krat.Takže držalo to asi 18hod.Ale už viem že musim davať večši pozor ked neviem.My začiatočnici to mame tažke.
no jo, já sem poslední dobou taky začal hulit s mladou, a je to prdel... naštěstí takový bruty nezažíváme jako ty
No tak já sem se pápěl jak to hovado a du tak večer domů a jak tak du najednou předemnou : na stromě sedí Rákosníček a seká časoprostor ! Fakt megaúlet no ty koki!
Hmm ja som zhuleny teraz. Trosku obtiazne pisat ale inak som DeeJay ale nepamatam si heslo inak som registeret taze v poho. Asi skocim kuknut vyhlad na mesto z piateho poschodia a dam malborku.
To ja zadny takle brutalni zazitek nemam, ale ma ho jeden muj spoluzak. Bylo to na asi tejdenim skolnim vylete nekde v jiznich cechach. Cely vecer sme chlastali v hospode v kempu, a tak v jedenact vecer, kdyz uz sme v sobe meli kazdej skoro flasku tvfrdyho, rozhodli se dva ze pudou na speka. My ostatni sme se stahli do stanu. Jeden z nich unesl ten spek v pohode a sel taky spat. Ten druhej ale zacal mit hrozny halusky a nekolik hodin pobihal kempem a vyrvaval ze je tygr bengalsky. Kazdymu zalezl do stanu, hebil se nam vsem do xichtu a porad vyluzoval tygri zvuky. Presvedcovali sme ho aby sel spat, dokonce i profesorka ho nahanela. Pritom ji vysvetloval, ze to neni fer, ze on je prece tygr a nemusi jit spat . Nakonec si ho nekdo vzal na starost, prevlikl ho a dovlekl do spacaku. Nekdy v noci se ale vzbudil a vymocil se primo na vlastni stan .
Dalsi rano vubec nic netusil a mel totalni vokno. Vsichni se mu smali a von netusil proc. Az odpoledne sme mu rekli, ze byl na par hodin tygr a vsechno mu popsali. Od ty doby zasadne nekombinuje chlas a speka.
Z doslechu znam jeste podobnej pribeh z jiny tridy. Vypadalo to podobne jako v tom prvnim, akorat ze dotycny ze sebe nedelal tygra, ale kdyz si sel v noci odskocit vymocil se primo na sveho tridniho profesora, ktery spal vedle stanu pod sirakem. Vzal to prejd docela vpoho.
A zase s jinym spoluzakem sme byli asi v peti zahulit na petrine. Meli sme toho dost a von to nejak prepisk. Asi hodinu pobihal normalne za denniho svetla po petrine a porvaval, ze ho honi ruzovej kyblik.
Jsem jednou přišel domu zčouzenej jak prase.Zavýtal jsem ihned do kuchyně a tam se na stole bytkařily sklenička z hrnečkem.Skončilo to tak že hrneček zvítězil na K.O
Mno, musim taky pridat svoji trosku do mlejna. Vracel jsem se jednou autem z parby (asi dvacet kilometru) asi ve dve rano kvalitne zmastenej, zadnej alkac to ale nebyl Tak si tak jedu, kazdou zatacku projizdim dvacitkou vydesenej ze mne to vynese, kdyz tu policajti - zastavte sia takovyhle ty keci. Si rikam to bude pruser, na mne je vsechno videt, oci rude - no, nekde to znate. No, policajti meli nabourane a nepojizdne auto a meli znacne pripito (ve sluzbe !!!) a jestli prej bych je neodtahnul, ze mi budou vdecni a ze mi treba stornujou nekdy nejakou tu pokutnku, kdyz to nikomu nereknu. No, nechal jsem je se pripojit a vydali jsme se na cestu. Jak tak jedu uplne jsem zapomel ze je tahnu. Koukam do zrcatka a policajti za mnou asi 3 metry Kurva, tak jsem na to slapnul, ale woni byli fakt nedbytny tak jsem zase pridal a tak dal a dal (mel jsem pucenou dvoulitrovou oktavku) az jsem to vytah asi na stosedesat. Neumite si predstavit ten stres a straxch jakej jsem prozival, kdyz se mne stale drzeli na ty zasrany 3 metry v tech 160 km Kdyz mne to doslo, tak uz jsme byli ve meste. Zastavil jsem, policajti, notne vyjukani (ale nemohli na mne kdyz byli nakaleny) mne podekovali a dodnes nme obcas vyrizujou pokuty ...
Super, ne ??? ....
No to tak jednou,jako obvykle jsme zapálili speka a sli do lesa. Bylo nás asi tak 5, a všichni byly dosti solidně v gulach.
Jen co jsme zašli tak 100 m do lesa do tmy, tak všichni začali zpomalovat a nikomu se nechtělo dopředu. Šak to znáte,ne??
Někdo se rozhodl,že bude dělat hrdinu a tak šel první. Milí hrdnina ale spatřil bílou věc opodál a začal utíkat zpátky. A my všichni jak volové zaním.
No nic. Uklidnili jsme se a šli dál. Bílou věc jsme obešli 20m obloukem.
Dorazili jsme k nějakým pařezům a kamoš začal vivádět, že ho sleduje za pařezem skřítek a že na něho mrká. Nakonec jsme ho viděli všichni a všichni jsme začali utíkat, protože se jich tam začalo oběvovat víc.
Nakonec jsme dorazili do civilizace,ubalili speka, pokecali a shodli jsme se na tom, ze máme kouzelný les. Bílou paní a skřítky mají málo kde.
Hmmmmmmm zajímavé, jak to psaní rychle uteklo
Jdem jdem jdem a kurva najednou kocka,kamos ji popad(myslel si ze to je jeho krecek)vyhodil ji do vzduchu a ona zacala tak rotovat to bylo skvely a tak sme tam stali asi 2 hodiny a hazeli si s kockou. SILAS AND JAMAL!!
Jednou sme se s kamosem domluvili, ze se pudem po narocnym tejdnu na vejsce (kt sme uz mimochodem zabalili) totalne sparaskat k nam na chajdu. Na nakoupili sme si hafo cokolad, znate to. Prijeli sme tam v 19h. To ze jakodycky prepalime zacatek, bylo temer 100% jasny, tak sme se ani nedivili, dyz sme zjistili, ze je 20:30 a my sme na piliny Co chcete delat, dyz je noc pred vama a vy ste zrali tak nekam zapadnout a umrit? Nastesti sme nasli kousek od nas jezka a jali sme se ho zkurovat.Svy standartni hulo ( za svajcu dovezeny, tady vypestovany) sme si rizli holandskym skunkem, tak doufam, ze aspon ty jeho blechy byli high
My uz z toho jezka byli uplne mimo (jaxe ubec nechtel pohnout), tak sme se sebrali a zacali hrat dostihy. Z nich si pamutuju jen to, ze sme byli oba furt na mizine a kseftovali sme nadvrdo s konma. Pac byla tehdy na podzim hafo klada, v chajde topeni nebylo a kamna sou na hovno, zapl sem 2plotynkovej varic a strcil sem nam ho pod stuj pod haksny. No, smard jak v namoklym cirkuse Ale hlavne meli sme krutej stav ! Dycky dyz se dostavil mikrospanek, meli sme strasne divny pocity, jako dyz vas neco simra na chodidlech. Az pak pozdeji sme zjitili, ze to nebylo simrani, ale ze sme si dycky na sekundu polozili nohy na ten rozhajcovanej varic No ale pak sme si dal ujizdeli na dostihach a chudobe a nebyt toho, ze se znicehonic vyhodil jistic, kerej je nekde u sousedu a nikdo nevi kde,a bez keryho bude jen tmava tma, ujizdeli sme si na nich do dneska. To vite potme se i se silnejma kontaktnima cockama hraje docela spatne.
dneska jsem jel do Prahy nakoupit a kdyz jsem nakonec po hodine jizdy (ani mi to neprislo) opravdu zajimavym zpusobem dojel do Carrefouru tak jsem nakoupil, prodavajici koukali divne kdyz jsem se zasekl u poklady a asi 5 min premyslel proc se bozenka na mne z bankovky smeje Nakonec jsem nasel v te posrane garazi i auto ( ale jen podle barvy) a nasedl, ze odjedu....
Kurva zadnej exit... vdude jen schody nahoru, pak nejednou vidim 2 cedule/// Exit Kartouska a Exit Plzenska... Jasne jsem zamiril exit Plzenska... jedu, jedu a nejednou vidim zase stejnou ceduli, tak si rikam, ze to je ale velka garaz....... tak jedu dal a dal.. a porad dokola... Kdyz najednou me zastavi nejakej typek v oranzovy budne a pta se co delam.... Odpovidam, ze jedu na exit na plzenskou... vytrestil oci a povida: a proc tu jezdite 20min dokola ? Nevmi proc, ale prislo mi to desne vtipny Nic lepsiho ze me nevypadlo nez, "a me se to zdalo nejaky dlouhy "DDDD Nechapave se koukl a odesel... Udelel jsem posledni kolecko , a rikam si, ze jsem neco prehledl... po 30 minutach a 4 km po parkovisti jsem dospel k exitu Kartouska...
Ten exit jsem fakt nejak nepochopol.... Hustej zazitek