Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na starom tanku pri ceste... v noci.... pohodicka asi 20m dosti frekventovana cesta (na mape oznacena ako cesta stredoeuropskeho vyznamu... no co?niesu dialnice no... aspon u nas.. no su ale shaq viete jake) a auta jazdili a mi sme hulili....
No asi nejkurioznejsi misto byl hrbitov Piére Lachaise kousek od hrobu Jima Morrisna taky jsem to chteli ubalit na aifelovce ale to byl uz trochu ulet...jinak jezdit zhuleny parizkym metrem kdyz neumite francouzky je oprvadu lahudka....doporucuji
V noční tramvaji plný lidí.Bylo to celkem vtipný.Jeli sme s pár lidma z plesu a kámoš už to měl ubalený a najednou řiká: Hele ještě sem nikdy nehulil v tramvaji..Načež zařval na celou tramvaj jestli někomu nebude vadit,když si dá jointa.Nikdo se neozval....
Na asi 30ti metrovým komínu, dole 2 měšťáci pěšky + další asi 2 v káře + policie ČR taktéž vlastním vozem. Kosa jak sviň, byl myslim podzim nebo začínala zima, vydrželi jsme asi dvě hoďky doufajíce že je to omrzí Po příjezdu hasičů v tatrovce jsme pochopili že se na to asi nevyserou Následovala klasika - odvoz na stanici, výslech, flastr. Docela drahá rozhledna..
1)Místo: Na střední škole pod lavicí z bonga v 5ti lidech,když jsme měli hodinu a psali jsme čtvrtletku z Matematiky,tak jsme na to srali,a raději se zhulili,to byla prdel,dodnes nepobírám to že to učitel neviděl,přeci jenom 5 lidí pod lavicí a decentní dým ze skunku,jojo to byly časy
2)Místo: V nemocnici,když si kámoš zlomil nohu,a trochu ho to bolelo,tak jsem smotl špeka jak swin,a ve dvou jsme ho zhulili,chudák ten co s kámošem ležel na pokoji,ten musel bejt taky mimo,protože měl zlomený obě ruce a nohu,a my to na něj ze srandy foukali i když nechtěl,pak jsme se jen chechtali jaký matlal kraviny to víte byl poprvý zhulenej
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
já z kámošem každej za litr + další kámoš protože byl nezletilej tak za 500,-. ještěže jsme neplatili výjezd, ufff...
ale byli jsme slavní, bylo to i na místní kabelovce
Na mostovém oblouku přez naši řeku(tak 15m vysoko na 30cm širokém pásu plechu.pod náma byly koleje.Adrenalin jak prase
V našem parku.Mám ho mooc rád.
Ve vaně
V sauně.+ půl flašky whisky v 80-90stupních.podle větrání=vyhazov ze školy
skoušeli sme to pod vodou.ale zhulený sem byl už předtím, takže jenom takový bonus-dým do rukávku pro děti, do druhého nealkoPři potápění se vzduchem.-Nádhera.cítil sem se jako bez gravitaceNa nějaké nové planetě.Fakt nářez.doporučuju.