Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No to chcani kolem pole sice funguje, ale kdyz mam tech policek vic tak zechciju tak maximalne to prvni, leda ze bych narval bagl pivkama a pri obchuzce se rovnou i ozral.
Tak ja si myslim ze na vysoku,a ciernu zver uplne stacia handricky namocene v nafte alebo benzine, rozvesane okolo policka....no ale potom je tu skodca vyssieho kalibru...medved...minuly rok mi vyhrabal krasny durban...skoda...a neda sa proti nemu nijako bojovat lebo ho pritahuje pach benzinu a nafty ako aj oleja..nemate niekto nejake skusenosti s tymto skodcom???za rady vopred dakujem..
Teda tahat do lesa benzín , naftu to je pěkná prasečina ,když existuje xx přírodním produktů ,který "dravou" zvěr odradí . Tedy o medvědech se nebavím ,ale stěma jen tak někdo problém nemá )
Osobně mám více než vynikájící zkušenost s vlasy a stím že to tam vždy vydatně pochčiju použít se dají i psí chlupy v množství raději větším než malém ,ale vše tu bylo už popsané . Chce to zajít do kadeřnictví a poprosit "paní" a nějaký přírodní vlasy což nená taky dneska uplně lehký sehnat ,ale jde to
Lidi myslete hlavou a nepoužívejte svinstva co do přírody nepatří !
to: Time ja som s vlasmy experimentoval uz davno ,chvilu to fungovalo ale srny neprestaly okusavat kytky...tak som presiel na nieco ovela ucinnejsie....mala handricka cca 5x5 cm namocena v nejakom smradlavom shite ako je napr. nafta s olejom ,zavesena niekde blizko policka...funguje to na 100%... sam velmi dobre viem ze to nieje moc ekologicke ale nic ine nefungovalo...a proti tomu macovi asi natiahnem ostnaty drot...nic ine ma totizto nenapada...
zdravim growerov ceskych aj slovenskych...mam otazku...chcem si spravit na policko mensie oplotenie...proti liskam a zajacom kedze sa policko nachadza v krovine srny sa mi tam nedostanu...tento rok hned z jary som uz mal dake problemi so zverov predpokladam ze s liskou kedze mi plantu v kvetinacikoch rozhryzla a rozvlacila ...no a tu je moja otazka...aky vysoky plot mam spravit proti liskam staci pol metra? meter? plus tam dam asi srst zo psa...zatial diiik
toho je spousta,jak už bylo zmíněno vlasy ,staré spocené ponožky nebo něaké tričko,samozřejmě lidské výkaly jsou super a nebo tam flákněte kus masa ,které koupíte v obchodě a nechte ho tam ležet,jak začne hnít ,tak tam nevleze nic,nebo je dobré si koupit něaké jemější pletivotřeba ,tak metrové a dát ho do kola,kosti nebo něakou zdechlinu,třeba mrtvou slepku.to je jen tak co mě ted napadlo z hlevy,ale určitě gbych ještě přišel na spoustu způsobů.
Cus s vysokou problemy nemam víc mě serou mravenci ty malý somráci ty kyti furt okusujou takže to sotva roste už mi sežrali 3 kyti tak se ptám jak na ně sem z toho celkem bezradnej tak jestli někdo vite jak to pořešit tak napište dík a at rostou
existuje na to určitě spousta přípravku,které dostaneš běžně koupit,ale když nasypeš někde bokem hromádku s cukrem ,tak je ta tvá květinka přestane zajímat,zkus to
zdravim, urcite nie len jeden z vas mal uz niekedy problem zo slimakmy, chcel by som sa vseobecne spytat co ste na nich vsetko skusali a co zabralo najviac, pocul som o skrupinkach vajec mate este nieco ine?
S tím značkováním to zas taková jistota není podle mě. Močil jsem a přidal jsem ještě propocenej kapesník. A když sem tam znovu přišel, kapesník rozcupovaný a jeden shaman rozkouslej a to zrovna tam kde byl přivázanej provázkem. Takže si značku prostě chcou přeznačkovat asi nebo co. Myslím že v přírodě to tak chodí a že si klidně zvíře může dělat nároky i na počůraný místo. Měl sem ale štěstí a použil sem plot z nedaleké lesní školky kterej tam byl nepoužitej.
Původní příspěvek od undergroundman toho je spousta,jak už bylo zmíněno vlasy ,staré spocené ponožky nebo něaké tričko,samozřejmě lidské výkaly jsou super a nebo tam flákněte kus masa ,které koupíte v obchodě a nechte ho tam ležet,jak začne hnít ,tak tam nevleze nic,nebo je dobré si koupit něaké jemější pletivotřeba ,tak metrové a dát ho do kola,kosti nebo něakou zdechlinu,třeba mrtvou slepku.to je jen tak co mě ted napadlo z hlevy,ale určitě gbych ještě přišel na spoustu způsobů.
Mrtvá slepka nemá chybu Ale asi ne moc lidí si chce dát u kytek špeka a čumet na rozkádající se slepici