Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získᚠinspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Ť ‹ 28 29 30 31 32 › ť
Autor
Téma 
plyn
Stálý Člen

Karma uživatele plyn - 3% PěstitelskáKarma uživatele plyn - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

četl jsem to,a žlutý konečky listu jsou způsobeny but,Přehnojené, přelité, poškozené kořeny nebo půda s nedostatkem vzduchu,a myslím si právě že kompost je agresivní na rostlinku čili přehnojené,ale co sním ted udělat,nehnojím jen zalévám deštovkou obden abych rostliny nepřelil a kompost deně rukou prohrabuji aby se provzdušnil

Old Post 30-05-2016 v 13:22 PM
plyn je offline   Profil uživatele plyn   Find more posts by plyn   Foto galerie člena plyn   Click here to Send plyn a Private Message   Add plyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gorgano
Stálý Člen

Karma uživatele gorgano - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 466

Ahoj,myslĂ­te ze se jedna o tzv rust mold? PlĂ­së? Objevuje se na listech cele rostliny. Diky za info..co s tim kdyĚĞ kuprikol nezabral? Ty bĂ­lĂ© fleky jsou od kuprikolu.

Naposledy upravil gorgano 03-06-2016 v 14:41 PM

Old Post 01-06-2016 v 16:58 PM
gorgano je offline   Profil uživatele gorgano   Find more posts by gorgano   Foto galerie člena gorgano   Click here to Send gorgano a Private Message   Add gorgano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gruber
Nový Člen

Karma uživatele gruber - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 467

zdravím,jsem dalo by se říci začátečník a mám problém a nevím jak ho řešit,jsem ve čtvrtém týdnu S.A.D. auto a objevují se mi na listech fleky,jedu druhe kolo a postupuji jako předešlé kolo kdy žadný problém nebyl,hnojím komplet AH,substrát dědova hlína,slunce 600w,ph a ani ec neměřím,dokáže mi někdo poradit jak postupovat dále,díky za každou radu

Old Post 02-06-2016 v 12:00 PM
gruber je offline   Profil uživatele gruber   Find more posts by gruber   Foto galerie člena gruber   Click here to Send gruber a Private Message   Add gruber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 468

sak mas o dva prispevky vyse odpoved. Typek ma stejne problem jako ty. Mas to asi presoleny. Jestli je to opravdu prehnojeny, coz je tezko 100% potvrdit kdyz nemersi EC metrem tak ti poradim proved pakrat zaliti jen cistou vodou. Dal bych 1-2. POkud mas doma enzymy pridej jen ty do vody a zalij tim take 1-2. Nejlepsi bys ale mel kdyby sis zmeril co ti to z toho tece za hnoje. Muze to byt spojene i treba s tim PH. ALe kdyz nemeris tak je to jako vesteni z logru kavy.

Kvalita predevsim!

Old Post 02-06-2016 v 12:14 PM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gruber
Nový Člen

Příspěvek č. 469

tak jsem sehnal aspon PH metr a zalivka ma PH6 a ven tece PH 5,2

Old Post 02-06-2016 v 15:47 PM
gruber je offline   Profil uživatele gruber   Find more posts by gruber   Foto galerie člena gruber   Click here to Send gruber a Private Message   Add gruber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M@gic
Stálý Člen

Karma uživatele M@gic - 84% PěstitelskáKarma uživatele M@gic - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 470

citace:
Původní příspěvek od gorgano
Ahoj,myslíte ze se jedna o tzv rust mold? Plíseň? Objevuje se na listech cele rostliny. Diky za info..co s tim kdyŞ kuprikol nezabral? Ty bílÊ fleky jsou od kuprikolu.

Vypadá to spíš fyzicky poškozený, tipoval bych housenky nebo něco v tom stylu.

Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.

Old Post 02-06-2016 v 17:11 PM
M@gic je offline   Profil uživatele M@gic   Find more posts by M@gic   Foto galerie člena M@gic   Click here to Send M@gic a Private Message   Add M@gic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pastacombi
Nový Člen

Karma uživatele Pastacombi - 0% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 471

Ahoj,prosim o radu na par listech se mi co si objevilo.nejsem si jisty jestli je to vyzivou,hmyzem,plisni.brouky sem neobjevil,hnojim dle navodu Ah.par dni zpet novy roztok grow slozka nenamichana.5 tyden kvetu ph-5,8 ec-1,8 vytok totozny.vlhkost den -50,noc-60-70.bojim se plisne nedari se mi ji pres noc eliminovat(sklep).dekuji za kazdou radu

Naposledy upravil Pastacombi 03-06-2016 v 20:48 PM

Old Post 03-06-2016 v 20:24 PM
Pastacombi je offline   Profil uživatele Pastacombi   Find more posts by Pastacombi   Foto galerie člena Pastacombi   Click here to Send Pastacombi a Private Message   Add Pastacombi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pastacombi
Nový Člen

Příspěvek č. 472

Omlouvam se za duplicitni fotky ale nedari se mi je editovat.

Naposledy upravil Pastacombi 03-06-2016 v 20:55 PM

Old Post 03-06-2016 v 20:29 PM
Pastacombi je offline   Profil uživatele Pastacombi   Find more posts by Pastacombi   Foto galerie člena Pastacombi   Click here to Send Pastacombi a Private Message   Add Pastacombi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M@gic
Stálý Člen

Karma uživatele M@gic - 84% PěstitelskáKarma uživatele M@gic - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 473

Pastacombi: Sice nevim, jak přeložit "par dni zpet novy roztok grow slozka nenamichana" do češtiny, ale mᚠto evidentně přežraný dusíku (zelenočerný listy, spáleniny od kraje)

Podívej se tady na tabulku: https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=35318&pictureid=834101

Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.

Old Post 03-06-2016 v 21:21 PM
M@gic je offline   Profil uživatele M@gic   Find more posts by M@gic   Foto galerie člena M@gic   Click here to Send M@gic a Private Message   Add M@gic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pastacombi
Nový Člen

Příspěvek č. 474

Ahoj dekuji za rychlou odpoved.jedu ah hnojiva a cca.od pateho tydne uz se do roztoku nemicha skozka grow,ktera ma nejvetsi obsah dusiku.coz me zarazi ze by to bylo prezrany dusikem kdyz dostavaj mene nez pred tydnem,kdy vypadaly v pohode.tmave zelene listy maj uz dlouho.

Old Post 04-06-2016 v 07:05 AM
gruber
Nový Člen

Příspěvek č. 475

Zdravím,tak jsem pořídil EC metr a podle rady proplachují jen vodou s enzymy,bohužel je to ještě horší,tak nevím co dál,EC zálivky jsem naměřil 0,5 a na výtoku 0,7 Ph je 5,8 a na výtoku 5,2.

Old Post 04-06-2016 v 18:28 PM
Pioneer001
Stálý Člen

Karma uživatele Pioneer001 - 78% PěstitelskáKarma uživatele Pioneer001 - 78% PěstitelskáKarma uživatele Pioneer001 - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

5,2 je malo

Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................

Old Post 04-06-2016 v 20:32 PM
Pioneer001 je offline   Profil uživatele Pioneer001   Find more posts by Pioneer001   Foto galerie člena Pioneer001   Click here to Send Pioneer001 a Private Message   Add Pioneer001 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cyra
Stálý Člen

Karma uživatele Cyra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 477

zdravím všechny,potřeboval bych poradit,začaly se mi deformovat mladé lístky na kytce,jedná se o klasický venek-Power plant dva měsíce starý.Nevím,jestli se jedná o nějakého škůdce,chorobu nebo problém s hlínou.Díky za radu nebo názor.

😉

Old Post 05-06-2016 v 15:02 PM
Cyra je offline   Profil uživatele Cyra   Find more posts by Cyra   Foto galerie člena Cyra     Add Cyra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gruber
Nový Člen

Příspěvek č. 478

tak mám za sebou čtyři dny bez hnojení,jen voda a anzym,no a nepříjde mi že se to nezastavuje,možná je to ješte horší opravdu je to přehnojené?

Old Post 06-06-2016 v 06:09 AM
bylinkar90
Nový Člen

Karma uživatele bylinkar90 - 0% Pěstitelská

Obecné Listy Příspěvek č. 479

Ahoj lidi , tak už Vás zase potřebuji. Mám Automatky White Widow a mam problem s dvouma holkama :-) Jsou nějaké divné ostatní jsou v pohodě ....Ph mam 6.4 a po výtoku 5.9 .....Substrát je Plagron : Growmix s Batmixem a lampa je sodík 400W . Díky za rady

Jsem začátečník

Old Post 06-06-2016 v 07:17 AM
bylinkar90 je offline   Profil uživatele bylinkar90   Find more posts by bylinkar90   Foto galerie člena bylinkar90   Click here to Send bylinkar90 a Private Message   Add bylinkar90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuckyBoy
Stálý Člen

Karma uživatele LuckyBoy - 85% PěstitelskáKarma uživatele LuckyBoy - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

citace:
Původní příspěvek od Cyra
zdravím všechny,potřeboval bych poradit,začaly se mi deformovat mladé lístky na kytce,jedná se o klasický venek-Power plant dva měsíce starý.Nevím,jestli se jedná o nějakého škůdce,chorobu nebo problém s hlínou.Díky za radu nebo názor.

pokud ti to začalo dělat až ted, je to pravděpodobně něčím napadený..na jednom lístku vydím dírku, na dalším jakési podezřelé tečky-havě..pořádně to prohlídni

Legalize It!

Old Post 07-06-2016 v 05:58 AM
LuckyBoy je offline   Profil uživatele LuckyBoy   Find more posts by LuckyBoy   Foto galerie člena LuckyBoy   Click here to Send LuckyBoy a Private Message   Add LuckyBoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
Ť ‹ 28 29 30 31 32 › ť 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás