Grower.cz je největí autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Vekeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojí s pouhou návtěvou a chce se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a ifrovaně komunikovat s tisíci dalích pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získá inspiraci i cenné rady!
četl jsem to,a lutý konečky listu jsou způsobeny but,Přehnojené, přelité, pokozené kořeny nebo půda s nedostatkem vzduchu,a myslím si právě e kompost je agresivní na rostlinku čili přehnojené,ale co sním ted udělat,nehnojím jen zalévám detovkou obden abych rostliny nepřelil a kompost deně rukou prohrabuji aby se provzdunil
Ahoj,myslÄte ze se jedna o tzv rust mold? PlÄseÄšÂ? Objevuje se na listech cele rostliny. Diky za info..co s tim kdyĚĞ kuprikol nezabral? Ty bÄlÄŠ fleky jsou od kuprikolu.
zdravím,jsem dalo by se říci začátečník a mám problém a nevím jak ho řeit,jsem ve čtvrtém týdnu S.A.D. auto a objevují se mi na listech fleky,jedu druhe kolo a postupuji jako předelé kolo kdy adný problém nebyl,hnojím komplet AH,substrát dědova hlína,slunce 600w,ph a ani ec neměřím,dokáe mi někdo poradit jak postupovat dále,díky za kadou radu
sak mas o dva prispevky vyse odpoved. Typek ma stejne problem jako ty. Mas to asi presoleny. Jestli je to opravdu prehnojeny, coz je tezko 100% potvrdit kdyz nemersi EC metrem tak ti poradim proved pakrat zaliti jen cistou vodou. Dal bych 1-2. POkud mas doma enzymy pridej jen ty do vody a zalij tim take 1-2. Nejlepsi bys ale mel kdyby sis zmeril co ti to z toho tece za hnoje. Muze to byt spojene i treba s tim PH. ALe kdyz nemeris tak je to jako vesteni z logru kavy.
Původní příspěvek od gorgano Ahoj,myslĂte ze se jedna o tzv rust mold? PlĂseĹ? Objevuje se na listech cele rostliny. Diky za info..co s tim kdyĹž kuprikol nezabral? Ty bĂlĂŠ fleky jsou od kuprikolu.
Vypadá to spí fyzicky pokozený, tipoval bych housenky nebo něco v tom stylu.
Superimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
Ahoj,prosim o radu na par listech se mi co si objevilo.nejsem si jisty jestli je to vyzivou,hmyzem,plisni.brouky sem neobjevil,hnojim dle navodu Ah.par dni zpet novy roztok grow slozka nenamichana.5 tyden kvetu ph-5,8 ec-1,8 vytok totozny.vlhkost den -50,noc-60-70.bojim se plisne nedari se mi ji pres noc eliminovat(sklep).dekuji za kazdou radu
Naposledy upravil Pastacombi 03-06-2016 v 20:48 PM
Pastacombi: Sice nevim, jak přeloit "par dni zpet novy roztok grow slozka nenamichana" do četiny, ale má to evidentně přeraný dusíku (zelenočerný listy, spáleniny od kraje)
Ahoj dekuji za rychlou odpoved.jedu ah hnojiva a cca.od pateho tydne uz se do roztoku nemicha skozka grow,ktera ma nejvetsi obsah dusiku.coz me zarazi ze by to bylo prezrany dusikem kdyz dostavaj mene nez pred tydnem,kdy vypadaly v pohode.tmave zelene listy maj uz dlouho.
Zdravím,tak jsem pořídil EC metr a podle rady proplachují jen vodou s enzymy,bohuel je to jetě horí,tak nevím co dál,EC zálivky jsem naměřil 0,5 a na výtoku 0,7 Ph je 5,8 a na výtoku 5,2.
zdravím vechny,potřeboval bych poradit,začaly se mi deformovat mladé lístky na kytce,jedná se o klasický venek-Power plant dva měsíce starý.Nevím,jestli se jedná o nějakého kůdce,chorobu nebo problém s hlínou.Díky za radu nebo názor.
Ahoj lidi , tak u Vás zase potřebuji. Mám Automatky White Widow a mam problem s dvouma holkama :-) Jsou nějaké divné ostatní jsou v pohodě ....Ph mam 6.4 a po výtoku 5.9 .....Substrát je Plagron : Growmix s Batmixem a lampa je sodík 400W . Díky za rady
Původní příspěvek od Cyra zdravím vechny,potřeboval bych poradit,začaly se mi deformovat mladé lístky na kytce,jedná se o klasický venek-Power plant dva měsíce starý.Nevím,jestli se jedná o nějakého kůdce,chorobu nebo problém s hlínou.Díky za radu nebo názor.
pokud ti to začalo dělat a ted, je to pravděpodobně něčím napadený..na jednom lístku vydím dírku, na dalím jakési podezřelé tečky-havě..pořádně to prohlídni