Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mara-k Podle mě teď o víkendu bude nejlepší doba vyhodit kytky ven, ja pojedu JH a OB z řízků a ze semínek widow skunk, DP a FD x M, tak sem zvědav jak mi to doroste
Klidně bych ještě počkal vzhledem k ochlazení a minlej víkend v noci ještě mrzlo.
Jinak u toho JH budeš mít problém s květem.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
viete poradiť, ktorá z týchto určite stihne kvalitne dokvitnúť, keď vložím do náruče matky Zeme kvetinky teraz cez víkend 15. , 16. 5 ? mali by mať 15 cm spod lampičky. nebula, top44, l.a. confidental, supersilverhaze, shivaskunk a spomínaný JH ... ďakujem za rady. teraz ich len idem zadovážiť. díky moc, groweri
pestujem no name indor semiacko vonku v lese bez hnojiv zastrihavania a pod. proste prirodzena cesta nikto by ste asi neverili jak rychlo to rastie a jak bohata je na ziviny zem v lese no krasa rastlinka uz asi meter vysoka a uz zacina kvitnut z usmevom na tvari je to samica no krasa neskor mozno pridam nejake foto aby bolo videt ze sa jej v lese fakt super dari
Původní příspěvek od MathiuG pestujem no name indor semiacko vonku v lese bez hnojiv zastrihavania a pod. proste prirodzena cesta nikto by ste asi neverili jak rychlo to rastie a jak bohata je na ziviny zem v lese no krasa rastlinka uz asi meter vysoka a uz zacina kvitnut z usmevom na tvari je to samica no krasa neskor mozno pridam nejake foto aby bolo videt ze sa jej v lese fakt super dari
Řekl bych že to nedozraje jen zplesnivý. co vim takhle z okolí tak krásně rostly to jo ale nikdy nedozrály
BANIK pičo
Jaký je rozdíl mezi USA a jogurtem????
jogurt je kultura.
Rastlina keď rastie má periódu 18/6 ale keď chceš aby kvitla,v indoore prepnes na 12/12(12hod. svetla,12hod.tmy).
To isté musíš urobiť pri outdoore,pokiaľ sama nekvitne,čiže jej musíš opäť dať periódu 12/12 a to tak,že zatemňujes,na kytku dáš niecčo čo ju celkom zakryje.
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.
Původní příspěvek od skunkus mnooo ona zacala kvitnut ale mam ju v kukurici a chcem aby mi skor dozrela nez skosia kukuricu da sa to niak ovplyvnit ????? pls
doufej,že dozraje dřív než sklidí kukuřici.jinak se to ovlivnit nedá.
ja sem dneska na jedny palicce na vrsku nasel plisen kytka je tak tri tejdny v kvetu myslite ze zacnou plesnivet i dalsi? je naka moznost se tomu ubranit este to chce mesic na dojeti....
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ ja sem dneska na jedny palicce na vrsku nasel plisen kytka je tak tri tejdny v kvetu myslite ze zacnou plesnivet i dalsi? je naka moznost se tomu ubranit este to chce mesic na dojeti....
rozhodně vystřihnout,ale asi to nepomůže.hlavně hodně slunce a málo deště a mlhy
Zdar. Mě originály venku letos rozhodně nedozrají. Moc tomu ale nechybí. Je to risk hlavně skrz počasí. Spíš nechat outdoor kytky na ven a indoor pod lampou. Kombinovat to není dvakrát dobrý nápad. (lampy venku vyrostouvětší, ale...) Jen se chci zeptat, jestli máněkdo zkušenost se zráním a fázemi měsíce. Teď je úplněk, možná bych to skotil.
Mam indoor IP2000 čtyři řízky ve skleníku, začaly kvést 20.srpna a sklízet budu teď o víkend, žádná plíseň, žádný problém. trošku jim přitápím aby neklesl teplota, minimální byla 7stupnu. Ofuk je puštěný přes den nonstop a v noci po 15minutách. maximální vlhkost byla 97%
Naposledy upravil desertwolf 31-10-2009 v 13:26 PM