Pokuston
Stálý Člen
|
No tak co vy na to? Kdo ma vetsi palky?
Jsou to krasavice,nadherna vune a prijemna chut,hodne cejtim citrus a raselynu,nebo neco takoveho,kour je hustej a dusi jako svina mam 50 cm bongo a to je ficak jsem moc spokojenej a komos taky. Jen me se*e ze jsem chodil na ochutnavky uz asi tri tydny pred kosou a ze me fakt chutnalo a chodil jsem casto takze malo ktera holka se dockala konce bez ustipnuti na ochutnavku,ale ty co jsem nechal dojet bez tak nadhara,jak jsem psal okolo 58g. No kazdopadne vaha a celkove uzavreni bude asi tak za tyden. Jinak cekam vase reakce,diky vsem co sledovaly,pomohly atd.
Diky.
Dekuji vsem za "K+"
Edit: 24.3.2013
Predem se omlouvam za zpozdeni ale zkousel jsem promazavat trejd abych vam mohl odpovedet vsem dohromady ale je uz zaplnenej a nejde mi pridat zadni prispevek. K tve otazce: Je to jak pises,palky nejsou extra tvrde ale ani meke,jsou vzdusnejsi,vazil jsem nektere z nich,pouze vrcholy ostrihane i o ty spodni palicky pod centralem a byly po 28,9g-29,6g-31,1g 33,9g coz zase neni tak zle kdyz nekteri borci tady nedaji ani to z cele kytky,ne?
Ale je fakt ze jsem soucasne s nima jel ty no name a ty jsem mel strizene na fima a jednu s 10ti vrcholy a druha s 11ti,tet jsem z kazde z nich tri sekl a zbytek dojizdim. Tech sest palic (celkem) tvrde jak skala! sice mensi ale na vahu si myslim ze budou lepsi! aspon centraly.
tech sest centralu na vaze po ustrizeni ukazalo 928g - dva dny predem jsem tu kytku zalyl. Tet vysej a cekam az doschnou. Kazdopadne tvrdost uz tet nemusim ani srovnavat,jasne lepsi je to no name,ultimate jsou mekke a hodne vzdusne!
Kazdopadne huleni to je prvotridni ! Od kosy jsem v rause non stop a parada! Dlouho trvajici efekt,citrusovo zemita chut se sylnim aroma,nekdy cejtim i nejake koreni ale nevim co to je. Kazdopadne jsem ze sestnacti kytek mel vice nez 700g huleni,presnej pocet nevim,jak jsem psal tak jsem chodil ustipovat a ze fakt dost vyhulim a pak behem suseni atd,co jsem zvazil tak bylo 25 unci (25x28g) + 23g to vim presne a dalsi jedna kytka me zbyla,ta posledni v tom bongu,ta sice vypadala krasne ale jen z dalky ! Na chuti nestratila vubec nic ani na sile ale byla strasne ridka!! celej ten strom bylo vlastne nekolyk malinkatech palek pohromade,sice se to da hulyt ale na vzhled absolutne k nicemu,po uschnuti kazdej kontakt meni krasnou palku v prach s kostrou jak od stonozky,strasne prorostle a micro palky,ta jedina me zklamala! Ale byla nejtezsi a jedina kterou jsem nevazil celou.
Celkove podle me bylo min 780g na 16ks pod 600w
Kazdopadne ja jsem vice nez spokojenej,cekal jsem max 550g a mel jsem o dost vice,dekuju vsem za zajem,rady a vse ostatni.
Jeste jednou diky a vsem dekuji za "K+"
Pokuston
Ps: Veskere info prosim Pm
|
Dont drink and drive,smoke and fly. Bob Marley
Naposledy upravil Pokuston 24-03-2013 v 22:55 PM
|