Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec mam problem s klíčením semínek .Semínka jsou feminizovaná objednaná z netu . Mám je v uzavřené misce . Na dně misky jsou papirové kapesníky a zalito odstátou vodou. problem je v tom že sou tam už tejden a kromně jednoho seprozatim nic neděje . To jedno puklo hned druhej den (Super silver haze ) máte s tim nekdo nejake zkušenosti,nebo se strachuju zbytečně ?
S Greenhouseseeds ma tu na G viac ludi nie najlepsie skusenosti, a tyzden je uz dost dlho.
Skus jich este nechat 2-3 dni a ked sa nic neukaze, tak by som ich na tvojom miete uz vyhodil.
Vymena vody samozrejmostou, aspon myslim
Letos sem klíčil od Greenhouseseeds Big Bang a nevzešla mi ani půlka z 10ti kousků, tak uvidíš jak se zadaří.
Klidně ať ti v tý vodě plavou, ta vlhkost je priorita, měla by bejt úplná tma a přibližně pokojová teplota, né žádný mrazy.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od Sniper18
Skus jich este nechat 2-3 dni a ked sa nic neukaze, tak by som ich na tvojom miete uz vyhodil.
když to nevyklíčí tak to nevyhazuj a zkus to dát ještě do hlíny , minulý rok 8 z 10 vyklíčilo a ty dvě semínka pak vzešli z hlíny o týden pozděj , tím nic nestratíš a vyhazovat je to škoda za ty prachy
Ja takychto oneskorencov zvyknem na miestach, kde obvykle semienko pukne, narezat skalpelom, pripadne ziletkou. Niekedy aj trochu napuknut spicku pomocou pinzety, pripadne nechtom. Samozrejme opatrne!!!
Niekedy byva obal semiacka pritvrdy a treba tomu pomoct.
Good luck.
LJ
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Ty GH se mi zdá že mají rok od roku horší a horší semínka. Shit jeden barevný.
Já bych řekl že se nemusíš zabývat jestli ti to vůbec vyklíčil, ale jestli to má vůbec cenu klíčit. Jebeš se s tím a nakonec budeš hulit kdo ví jaký seno.
Zlatý Sensi Seeds. Nikdy nezklamou.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ha tak jedno z tech nařizlejch uz puklo a druhy taky začíná . Opatrně sem nařízl aj zbylé dvě při tom se z toho odrolila ta barva a ze jí tam byla pořádná vrstva má tam vůbec nějákej význam nebo je to jen aby to vypadalo líp na oko ?
Jo a greenhause sem zvolip rotoze sem s nema měl minulej rok docela dobrou zkušenost bral sem si 10 ks lemon skunk fem. a vykličilo všech deset z deseti a výslednej produkt taky nebyl špatnej
Tak to koukám, že nějaký jejich barevný rozlišování semen s takovým strupem barvy je pěkně na h....o!
Já měl neoznačený a nějak sem jim nepomáhal, zajímalo by mě jak by pukaly s pomocí, takle se ukázaly jen ty největší siláci no...
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Tenhle rok zkoušim semínka z GHS, co sem dostal od kámoše k narozeninám a z 5ti Bigbangů vyklíčili 3... zatim ale rostou docela pěkně, tak uvidíme, co s toho nakonec bude
Já nevim jak vy ale já dal semínka normálně mezi 2 odličovací tamponky do plastový, průhledný krabičky. Zalejval jsem to převařenou a 24h odstátou vodou o pH 6,5, po 48h mi puklo a naklíčilo 8 semen z 8 => 100% úspěšnost Měl jsem to ve stínu v poličce v cca 28°C. Mužu doporučit
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
dávám to do plastové mističky do které dám papárové ubrozky pomokřím to vodou,nato dám semena...přikryju opět papírovým ubrouzkem a znovu pomokřím a vrch zakryju sáčkem-izolepou ztáhnu a dám to do skříně...cca během 2 dní mám naklíčeno...