Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 28 29 30 31 32 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 465

Ja to fláknu na dva dny do vody a pak rovnou do hliny a hotovo, ve vode to semínko taky praskne, pak staci kavova lzicka.

Old Post 16-04-2010 v 11:15 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiktr
Stálý Člen

Karma uživatele fiktr - 47% Pěstitelská

Dotaz Klíčení Příspěvek č. 466

Zdarec mam problem s klíčením semínek .Semínka jsou feminizovaná objednaná z netu . Mám je v uzavřené misce . Na dně misky jsou papirové kapesníky a zalito odstátou vodou. problem je v tom že sou tam už tejden a kromně jednoho seprozatim nic neděje . To jedno puklo hned druhej den (Super silver haze ) máte s tim nekdo nejake zkušenosti,nebo se strachuju zbytečně ?

Old Post 19-04-2010 v 08:56 AM
fiktr je offline   Profil uživatele fiktr   Find more posts by fiktr   Foto galerie člena fiktr     Add fiktr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiktr
Stálý Člen

Příspěvek č. 467

Objednaval sem zde http://www.greenhouseseeds.pl/index...mix-c-5-ks.html

Old Post 19-04-2010 v 09:00 AM
fiktr je offline   Profil uživatele fiktr   Find more posts by fiktr   Foto galerie člena fiktr     Add fiktr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sniper18
Stálý Člen

Karma uživatele Sniper18 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sniper18 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sniper18 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 468

S Greenhouseseeds ma tu na G viac ludi nie najlepsie skusenosti, a tyzden je uz dost dlho.
Skus jich este nechat 2-3 dni a ked sa nic neukaze, tak by som ich na tvojom miete uz vyhodil.
Vymena vody samozrejmostou, aspon myslim

Old Post 19-04-2010 v 09:07 AM
Sniper18 je offline   Profil uživatele Sniper18   Find more posts by Sniper18   Foto galerie člena Sniper18   Click here to Send Sniper18 a Private Message   Add Sniper18 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
killlsmoker
Stálý Člen

Karma uživatele killlsmoker - 72% PěstitelskáKarma uživatele killlsmoker - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 469

v jake misce plastove ? mne se treba keramika moc neosvedcila

killlsmoker

Old Post 19-04-2010 v 09:16 AM
killlsmoker je offline   Profil uživatele killlsmoker   Find more posts by killlsmoker   Foto galerie člena killlsmoker   Click here to Send killlsmoker a Private Message   Add killlsmoker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele killlsmoker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 470

Letos sem klíčil od Greenhouseseeds Big Bang a nevzešla mi ani půlka z 10ti kousků, tak uvidíš jak se zadaří.
Klidně ať ti v tý vodě plavou, ta vlhkost je priorita, měla by bejt úplná tma a přibližně pokojová teplota, né žádný mrazy.

Old Post 19-04-2010 v 10:21 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiktr
Stálý Člen

Příspěvek č. 471

Vymenil sem vodu aji ty kapesnicky a vrazil sem to do komplu tam je pekne teploučko

Old Post 19-04-2010 v 10:30 AM
speedyam
Stálý Člen

Karma uživatele speedyam - 94% PěstitelskáKarma uživatele speedyam - 94% PěstitelskáKarma uživatele speedyam - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 472

citace:
Původní příspěvek od Sniper18

Skus jich este nechat 2-3 dni a ked sa nic neukaze, tak by som ich na tvojom miete uz vyhodil.

když to nevyklíčí tak to nevyhazuj a zkus to dát ještě do hlíny , minulý rok 8 z 10 vyklíčilo a ty dvě semínka pak vzešli z hlíny o týden pozděj , tím nic nestratíš a vyhazovat je to škoda za ty prachy

Outdoor 07 Skunk1 a Afghan + Outdoor 09 WW mix

Old Post 19-04-2010 v 11:00 AM
speedyam je offline   Profil uživatele speedyam   Find more posts by speedyam   Foto galerie člena speedyam   Click here to Send speedyam a Private Message   Add speedyam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LemonJelly
Stálý Člen

Karma uživatele LemonJelly - 51% PěstitelskáKarma uživatele LemonJelly - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 473

Ja takychto oneskorencov zvyknem na miestach, kde obvykle semienko pukne, narezat skalpelom, pripadne ziletkou. Niekedy aj trochu napuknut spicku pomocou pinzety, pripadne nechtom. Samozrejme opatrne!!!
Niekedy byva obal semiacka pritvrdy a treba tomu pomoct.
Good luck.
LJ

Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!

Old Post 19-04-2010 v 11:31 AM
LemonJelly je offline   Profil uživatele LemonJelly   Find more posts by LemonJelly   Foto galerie člena LemonJelly   Click here to Send LemonJelly a Private Message   Add LemonJelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiktr
Stálý Člen

Příspěvek č. 474

diky LJ zkusil sem podle tvoji rady dve naříznout skalpelem sem zvědavej co to udělá nebo neudělá

Old Post 19-04-2010 v 13:52 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 475

Ty GH se mi zdá že mají rok od roku horší a horší semínka. Shit jeden barevný.
Já bych řekl že se nemusíš zabývat jestli ti to vůbec vyklíčil, ale jestli to má vůbec cenu klíčit. Jebeš se s tím a nakonec budeš hulit kdo ví jaký seno.

Zlatý Sensi Seeds. Nikdy nezklamou.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 19-04-2010 v 16:14 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiktr
Stálý Člen

Příspěvek č. 476

Ha tak jedno z tech nařizlejch uz puklo a druhy taky začíná . Opatrně sem nařízl aj zbylé dvě při tom se z toho odrolila ta barva a ze jí tam byla pořádná vrstva má tam vůbec nějákej význam nebo je to jen aby to vypadalo líp na oko ?
Jo a greenhause sem zvolip rotoze sem s nema měl minulej rok docela dobrou zkušenost bral sem si 10 ks lemon skunk fem. a vykličilo všech deset z deseti a výslednej produkt taky nebyl špatnej

Old Post 19-04-2010 v 18:05 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 477

Tak to koukám, že nějaký jejich barevný rozlišování semen s takovým strupem barvy je pěkně na h....o!
Já měl neoznačený a nějak sem jim nepomáhal, zajímalo by mě jak by pukaly s pomocí, takle se ukázaly jen ty největší siláci no...

Old Post 19-04-2010 v 19:01 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

Tenhle rok zkoušim semínka z GHS, co sem dostal od kámoše k narozeninám a z 5ti Bigbangů vyklíčili 3... zatim ale rostou docela pěkně, tak uvidíme, co s toho nakonec bude

Komár neni mucha pyčo

Old Post 19-04-2010 v 19:39 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Crabakles
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

Já nevim jak vy ale já dal semínka normálně mezi 2 odličovací tamponky do plastový, průhledný krabičky. Zalejval jsem to převařenou a 24h odstátou vodou o pH 6,5, po 48h mi puklo a naklíčilo 8 semen z 8 => 100% úspěšnost Měl jsem to ve stínu v poličce v cca 28°C. Mužu doporučit

"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph
Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky

Old Post 22-04-2010 v 17:01 PM
Dr.Crabakles je offline   Profil uživatele Dr.Crabakles   Find more posts by Dr.Crabakles   Foto galerie člena Dr.Crabakles   Click here to Send Dr.Crabakles a Private Message   Add Dr.Crabakles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

dávám to do plastové mističky do které dám papárové ubrozky pomokřím to vodou,nato dám semena...přikryju opět papírovým ubrouzkem a znovu pomokřím a vrch zakryju sáčkem-izolepou ztáhnu a dám to do skříně...cca během 2 dní mám naklíčeno...

Old Post 22-04-2010 v 17:35 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 28 29 30 31 32 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás