Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus..zlomila se mi jedna větev a tak jsem usušil a zkusil.... vubec nezhuluje... palice už jsou ale velký a hezký..
Zajímalo by mě, jestli se v posledních 3 - 4 týdnech může rapidně zvednout obsah THC, nebo by měla bejt silná už teď? díky za info, jsem z toho trosku sokovanej!
caute chtel bych se zeptat jestli uz taky nemam zkosit svoji krasku.. jedna se o feminizovany model Frisian Dew od Dutch passion.. muj nazor je ze pokud to neplesnivi tak bych to klidne nechal ale zas jsem tady cetl ze pokud kyti prezraje je pak ten stav takovy jiny(unava gaucing atd)radeji bych chtel aby to bylo takove high,at muze clovek na stavu taky neco udelat a ne byt vykoureny jak paprika... foto nic moc ale je to jen mobil...dik za vase nazory...
Ahoj,jsem uplny novacek,na jare jsem zkousel rozjet par seminek od kamose,ktery to pestuje pro andulky,takze nemam moc zkusenosti s dobou sklizne ,takbych byl rad kdyby jste mi nato koukli a trochu to posoudili kdy,dik http://img814.imageshack.us/img814/8176/pict0432.jpg