Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od véča Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se semínky FairSeeds. Jsou dost dobře cenově dostupná a tak o nich přemýšlím.
Někdo nějaké zkušenosti? Budu vděčný za každou zkušenost nebo radu.
NEŽ ODPOVÍŠ K TÉMATU
- JE TVOJE ZODPOVĚDNOST RESPEKTOVAT PRAVIDLA KOMUNITY!
- V OPAČNÉM PŘÍPADĚ MŮŽE BÝT TVOJE REGISTRACE ZRUŠENA!
* Hledal jsi odpověď na tvou otázku v Návodech, FAQ a Slovníku pojmů? * Hledal jsi odpověď v archívu diskusních fór?
* Týká se tvůj příspěvek skutečně tohoto tématu?
* Přináší tvůj příspěvek něco užitečného k tématu? (Obdivné komentáře patří spíše do hodnocení Karmy)
* Zkontroloval jsi, zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby?
Zdravim takze chcem sa opytat ktora kytka najskorsie dozrie Passion 1, Frisian Dew, Durban Poison ? Nech sa vyjadria len ti co maju s nimi skusenosti zatial som siel len Frisian Dew ktora bola hotova cca 1 oktobra
Původní příspěvek od Volcano Zdravim takze chcem sa opytat ktora kytka najskorsie dozrie Passion 1, Frisian Dew, Durban Poison ? Nech sa vyjadria len ti co maju s nimi skusenosti zatial som siel len Frisian Dew ktora bola hotova cca 1 oktobra
všechno to bývá tak mezi tím 1.-5. říjnem
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!
Původní příspěvek od thuglife Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!
Já myslim, že lidi uměj číst, takže se stačí zeptat v jednom vláknu a né to cpát do tří, nebo do kolika jsi to napsal D
Jinak Jestli chceš pořádný outdoor, buď zvol nějaký venkáč od DP (Passion, frisian, shaman...). Jinak za sebe bych Ti doporučil Anesthesii od Pyramid seeds. Velká ůroda, odolná jak sviň a hlavně ta síla. Rozmrdá tě to a ani nebudeš vědět jak .
Ahojte, nakolko ma durban poison len necelych 9%thc chcel by som ako prvý outdoor skusiť nejaku inu odrodu môzte mi poradit medzi tými dvoma ktoru by ste brali ? prosim nejakych znalovcov na dobru odpoved/e MOBY DICK-FEM , SPECIAL QUEEN # 1 - FEM. alebo SUPER CRITICAL-FEM ??? outdoor pravdepodobne na strom ... ale to sa este uvidi ..
Semená pre zberateľské a konzumačné účely , ano! samozrejme
Původní příspěvek od Volcano Zdravim takze chcem sa opytat ktora kytka najskorsie dozrie Passion 1, Frisian Dew, Durban Poison ? Nech sa vyjadria len ti co maju s nimi skusenosti zatial som siel len Frisian Dew ktora bola hotova cca 1 oktobra
zdar,
mel jsem tenhle mix minuly rok. Passion 1, Durban Poison byli ve skleniku - sklizeno nezrale bo zaclo pelsnivet. Frisian Dew byla venku, krasne dozrala koncem rijna, kvalitni hueleni ...
Zdravim,
chtěl jsem se optat co si myslíte o těchto odrudách : passion 1x (g13 x matanuska thunderfuck), Purpurea Ticinensis, Nebula, Shaman, White Russian.
Letos pojedu první Out a tak bych chtěl vědět jestli to nejsou až tak náročné druhy na pěst popřípadě zkušenosti s těmito odrudami. Neškodilo by okomentovat i účinky ať vim na co se těšit
Původní příspěvek od cranked Zdravim,
chtěl jsem se optat co si myslíte o těchto odrudách : passion 1x (g13 x matanuska thunderfuck), Purpurea Ticinensis, Nebula, Shaman, White Russian.
Letos pojedu první Out a tak bych chtěl vědět jestli to nejsou až tak náročné druhy na pěst popřípadě zkušenosti s těmito odrudami. Neškodilo by okomentovat i účinky ať vim na co se těšit
Peace
Čus!
Všechno tady je, jen hledat!
Jinak Nebulu jsem venku měl, nedozrála ůplně ale makala parádně, White Russian nevim, zbytek ti v pohodě dozraje.