Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 28 29 30 31 32 »
Autor
Téma 
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

... Příspěvek č. 465

řekl jsem to mockrát a řeknu to zas:

na venek nejlepší od Dutch Passion Mazar a Orange Bud

cosa nostra

Old Post 18-03-2012 v 20:20 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Re: ... Příspěvek č. 466

citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
řekl jsem to mockrát a řeknu to zas:

na venek nejlepší od Dutch Passion Mazar a Orange Bud

Tak,tak. Tyhle odrůdy na out jen tak nikdo nepřekoná

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 19-03-2012 v 18:20 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
norbit
Stálý Člen

Karma uživatele norbit - 80% PěstitelskáKarma uživatele norbit - 80% Pěstitelská

Re: Re: ... Příspěvek č. 467

citace:
Původní příspěvek od frek

Tak,tak. Tyhle odrůdy na out jen tak nikdo nepřekoná
a co shaman? tohle bude muj prvni out...

Old Post 19-03-2012 v 21:57 PM
norbit je offline   Profil uživatele norbit   Find more posts by norbit   Foto galerie člena norbit   Click here to Send norbit a Private Message   Add norbit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Re: Re: ... Příspěvek č. 468

citace:
Původní příspěvek od norbit
a co shaman? tohle bude muj prvni out...

Shaman je boží, pár lidí ti ho tady pohaní že je to slabota a tak podobně, ale mě Shaman baví, určitě vyzkoušej.

Old Post 20-03-2012 v 06:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
véča
Nový Člen

Karma uživatele véča - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 469

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se semínky FairSeeds. Jsou dost dobře cenově dostupná a tak o nich přemýšlím.

Někdo nějaké zkušenosti? Budu vděčný za každou zkušenost nebo radu.

Pěstu zdar.

Old Post 21-03-2012 v 09:58 AM
véča je offline   Profil uživatele véča   Find more posts by véča   Foto galerie člena véča   Click here to Send véča a Private Message   Add véča to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 470

citace:
Původní příspěvek od véča
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se semínky FairSeeds. Jsou dost dobře cenově dostupná a tak o nich přemýšlím.

Někdo nějaké zkušenosti? Budu vděčný za každou zkušenost nebo radu.

Pěstu zdar.

Tato seedbanka má již svůj thread : Fair Seeds - zkušenosti (?).Měj se .

citace:
NEŽ ODPOVÍŠ K TÉMATU
- JE TVOJE ZODPOVĚDNOST RESPEKTOVAT PRAVIDLA KOMUNITY!
- V OPAČNÉM PŘÍPADĚ MŮŽE BÝT TVOJE REGISTRACE ZRUŠENA!
* Hledal jsi odpověď na tvou otázku v Návodech, FAQ a Slovníku pojmů?
* Hledal jsi odpověď v archívu diskusních fór?
* Týká se tvůj příspěvek skutečně tohoto tématu?
* Přináší tvůj příspěvek něco užitečného k tématu? (Obdivné komentáře patří spíše do hodnocení Karmy)
* Zkontroloval jsi, zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby?

Old Post 21-03-2012 v 13:03 PM
Volcano
Stálý Člen

Karma uživatele Volcano - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 471

Zdravim takze chcem sa opytat ktora kytka najskorsie dozrie Passion 1, Frisian Dew, Durban Poison ? Nech sa vyjadria len ti co maju s nimi skusenosti zatial som siel len Frisian Dew ktora bola hotova cca 1 oktobra

Old Post 24-03-2012 v 09:37 AM
Volcano je offline   Profil uživatele Volcano   Find more posts by Volcano   Foto galerie člena Volcano   Click here to Send Volcano a Private Message   Add Volcano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 472

citace:
Původní příspěvek od Volcano
Zdravim takze chcem sa opytat ktora kytka najskorsie dozrie Passion 1, Frisian Dew, Durban Poison ? Nech sa vyjadria len ti co maju s nimi skusenosti zatial som siel len Frisian Dew ktora bola hotova cca 1 oktobra

všechno to bývá tak mezi tím 1.-5. říjnem

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 24-03-2012 v 09:38 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manik.luke
Stálý Člen

Karma uživatele manik.luke - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 473

Zdravim měl bych dotaz, který ze zdejších modelů v bazárku doroste co nejvíc do výšky ? (z vlastních zkušeností)

Old Post 24-03-2012 v 12:15 PM
manik.luke je offline   Profil uživatele manik.luke   Find more posts by manik.luke   Foto galerie člena manik.luke   Click here to Send manik.luke a Private Message   Add manik.luke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thuglife
Stálý Člen

Karma uživatele thuglife - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 474

Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!

Old Post 26-03-2012 v 13:46 PM
thuglife je offline   Profil uživatele thuglife   Find more posts by thuglife   Foto galerie člena thuglife   Click here to Send thuglife a Private Message   Add thuglife to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 475

citace:
Původní příspěvek od thuglife
Nazdar.. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!

Já myslim, že lidi uměj číst, takže se stačí zeptat v jednom vláknu a né to cpát do tří, nebo do kolika jsi to napsal D
Jinak Jestli chceš pořádný outdoor, buď zvol nějaký venkáč od DP (Passion, frisian, shaman...). Jinak za sebe bych Ti doporučil Anesthesii od Pyramid seeds. Velká ůroda, odolná jak sviň a hlavně ta síla. Rozmrdá tě to a ani nebudeš vědět jak .

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 26-03-2012 v 14:55 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thuglife
Stálý Člen

Karma uživatele thuglife - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

tak dik jasne jasne studujem vlakna ktore mi treba a dozviem sa takto lepsie ked napisem hocikde ..

Old Post 26-03-2012 v 16:44 PM
thuglife je offline   Profil uživatele thuglife   Find more posts by thuglife   Foto galerie člena thuglife   Click here to Send thuglife a Private Message   Add thuglife to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maGnum
Nový Člen

Karma uživatele maGnum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 477

Ahojte, nakolko ma durban poison len necelych 9%thc chcel by som ako prvý outdoor skusiť nejaku inu odrodu môzte mi poradit medzi tými dvoma ktoru by ste brali ? prosim nejakych znalovcov na dobru odpoved/e MOBY DICK-FEM , SPECIAL QUEEN # 1 - FEM. alebo SUPER CRITICAL-FEM ??? outdoor pravdepodobne na strom ... ale to sa este uvidi ..

Semená pre zberateľské a konzumačné účely , ano! samozrejme

Old Post 28-03-2012 v 05:50 AM
maGnum je offline   Profil uživatele maGnum   Find more posts by maGnum   Foto galerie člena maGnum   Click here to Send maGnum a Private Message   Add maGnum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
war.lobo
Nový Člen

Karma uživatele war.lobo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

citace:
Původní příspěvek od Volcano

zdar,
mel jsem tenhle mix minuly rok. Passion 1, Durban Poison byli ve skleniku - sklizeno nezrale bo zaclo pelsnivet. Frisian Dew byla venku, krasne dozrala koncem rijna, kvalitni hueleni ...

bobo

Old Post 30-03-2012 v 13:27 PM
war.lobo je offline   Profil uživatele war.lobo   Find more posts by war.lobo   Foto galerie člena war.lobo   Click here to Send war.lobo a Private Message   Add war.lobo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cranked
Stálý Člen

Karma uživatele cranked - 84% PěstitelskáKarma uživatele cranked - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

Zdravim,
chtěl jsem se optat co si myslíte o těchto odrudách : passion 1x (g13 x matanuska thunderfuck), Purpurea Ticinensis, Nebula, Shaman, White Russian.

Letos pojedu první Out a tak bych chtěl vědět jestli to nejsou až tak náročné druhy na pěst popřípadě zkušenosti s těmito odrudami. Neškodilo by okomentovat i účinky ať vim na co se těšit

Peace

Old Post 04-04-2012 v 18:37 PM
cranked je offline   Profil uživatele cranked   Find more posts by cranked   Foto galerie člena cranked   Click here to Send cranked a Private Message   Add cranked to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 480

citace:
Původní příspěvek od cranked
Zdravim,
chtěl jsem se optat co si myslíte o těchto odrudách : passion 1x (g13 x matanuska thunderfuck), Purpurea Ticinensis, Nebula, Shaman, White Russian.

Letos pojedu první Out a tak bych chtěl vědět jestli to nejsou až tak náročné druhy na pěst popřípadě zkušenosti s těmito odrudami. Neškodilo by okomentovat i účinky ať vim na co se těšit

Peace

Čus!
Všechno tady je, jen hledat!
Jinak Nebulu jsem venku měl, nedozrála ůplně ale makala parádně, White Russian nevim, zbytek ti v pohodě dozraje.

Old Post 05-04-2012 v 09:09 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 28 29 30 31 32 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás