Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
NO děláš dobře potřetí za dva dny uz by mě to sralo , neni to samec , je to nakvetlej klon , bud to ostřihej a nech to znova růst a kvest , nebo to sklid , HOWK
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Zdravím.
Potřeboval bych poradit , nejsem si totiž jist zda mám hermafrodita tak se
chci zeptat někoho zkušenějšího ....
Je to Nothern Light x Ak47 od growshop seeds což by mělo být to samé jako
Fairly Seeds, slečny jsou 4 týdnem na květu a přijde mi , že jedna z nich (ta největší) nějak zaostává za ostatní , ne a ne chlupatět nebo zrychlit květ :-(
přijde mi jak na mrtvém bodě, mám v boxu ještě 2 řezy od známého a oproti
těm seeds kvetou jak blázen. Jo málem bych zapoměl , jedu v hlíně od plagronu
a svítim 200w cfl , holky ze semen byly na růstu o 3 týdny déle než řezy.
Budu rád za jakoukoliv konstruktivní reakci nebo pomoc , díky a pěstu zdar
Původní příspěvek od Kusher Zdravím.
Potřeboval bych poradit , nejsem si totiž jist zda mám hermafrodita tak se
chci zeptat někoho zkušenějšího ....
Je to Nothern Light x Ak47 od growshop seeds což by mělo být to samé jako
Fairly Seeds, slečny jsou 4 týdnem na květu a přijde mi , že jedna z nich (ta největší) nějak zaostává za ostatní , ne a ne chlupatět nebo zrychlit květ :-(
přijde mi jak na mrtvém bodě, mám v boxu ještě 2 řezy od známého a oproti
těm seeds kvetou jak blázen. Jo málem bych zapoměl , jedu v hlíně od plagronu
a svítim 200w cfl , holky ze semen byly na růstu o 3 týdny déle než řezy.
Budu rád za jakoukoliv konstruktivní reakci nebo pomoc , díky a pěstu zdar
Jelikož jedeš ze semínka, nemúžeš čekat že všechno pokvete stejně. Samčí orgány nikde nevidím, tak to bude samička.. ale ukázat se múžou kdykoliv.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
29-03-2012 v 20:12 PM
Matho Stálý Člen
Vedel by mi niekto povedat ci to je samec alebo samica ? Myslim ze samec,..