Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,tak sem konečně dospěl ke svému závěru,že ze semínek hermafrodita,vyroste zase jen hermafrodit.Zkoušel sem změny PH od 6,2 až do 8,5,bezvýsledně.Změnil sem i druhy půdy.....zahradní substráty,nebo třeba pro kaktusy a sukulenty.Měnil sem zálivky a vše bylo prd platné.mám indoor 1m/2 Lampa Plantastar 400W,odtahy,atd...Zastřihoval sem je,vše vypadalo skvěle,než sem přepnul na květ.Po 8dnech se začaly tvořit pylové váčky a šmitec.!!!
Nyní zkusím feminizovaná semínka,tak uvidíme.Přeji ať vám to roste.
Muze se z feminizovanejch seminek stat hermac tim , ze jim behem dne vypadne elektrina a zkrati se jim den o nekolikhodin ?
Minuly kolo sem mel v nekterejch paldach seminka ale byli jakoby veprostred palicek , takze si myslim , zeč se tam udelali az ke konci kvetu , a rave v ty dobe mi vypadla elektrika
Ahoj, mám dotac, projel jsem asi 2,5 stránky, ale celé to nedávám, takže pokud to tu je, tak se omlouvám. Pokud pěstuji ze semínek, které jsou z hermáče, budou z toho taky hermáče nebo budou normál samci a samice?
Dobrej report, kdo by to čekal.....
Ne hele nechci rejpat. Udelas nejlip kdyz od nekoho z verohodnych matkaru nakoupis dvacitku rizku a budes mit klid a pokoj...
a pokud ti i to zhermi tak uz nevim :-D
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Sem stejnyho nazoru, na ty semena se vykasli, kup si tu v bazaru klony a budes se mit konecne nad cim kochat, tohle je akorat trapeni a paleni elektriky......
Zdravím, na samci cj*g13, kterého jsem schovával na pyl, tak mi vylezla koule nejdřív a teď lezou blizny... wtf to hermí i opačně tedy?
nic jsem o tom nečetl...
Já mam taky na jedný větvi kouli,a nakonec to začlo kvést jako samice,ale nějak zparchantěně,mutantně..
Je to na kytce z regular semene,v selekci OB,nejdýl tajila,co je zač a teď se ukazuje,že to pořád neví,tak letí na kompost..
Tak se vám taky svěřím s mym problémem. Koupil sem od nákýho "blba" řízky který ani on sám něvěděl kterej je kterej a podle všeho tam byly cca 3 druhy. Chronic, J.Harer, Mazar. Po měsíci květu sem už začal rozeznávat kterej je kterej.
dneska sem ale s hrůzou zjistil že všechny ty mazary sou posetý od zhora dolů maličkejma rodícíma se semenama. Kouknul sem na všechny ostatní kytky a ty co sou hned vedel mazarů, sou víc nebo mín oprcaný. čim dál sou od mazaru, tim mín maj semen..
Ale záhada je že sem nenašel ani jeden samčí květ !?
celý sem to prolezl paličku po paličce a nic..
napadlo mě, že by to mohlo bejt z pilu kterj přilítl zvenku, ale to by byly přece ty kytky oprcaný rovnoměrně ne?
no hlava mi to nebere, ale jediný co vim, je že sem fakt hodně nasra..j
rovnomerne by to nemuselo byt pravdepodobne v dobe kdy te "navstivil pyl" byl mazar ve stadiu "kluci oprcejte mne!" a chronic s harerem se teprve pripravovali.
Hoj kolegáčci,
po druhé za sebou se mi stalo že se mi objevily hermi, v prvním kole tři tak v polovině květu okamžitě šli do věčných lovišť, teď "jenom" dva jednoho sem zlikvidoval a s druhým se peru. Jsem tak dva až tři týdny před kosou a zatím se mi ještě neoprcaly aspoň doufám. Tranzvestita začal dělat pylové váčky v paličkách (jen lehce, za týden sem našel tak 15 váčků) V těch paličkách už to asi moc dlouho neuhlídám. Otázka zní, za jak dlouho jsou schopny oprcané samyčky vytvořit semena. Dík