Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
předevčírem se mi povedla taková kravina. strašlivě sme kalili a i sme hulili a dostali sme se po cestě k pískovišti kde ležela lopatka. a řiká. hele dokonce tam leží i lopatka a já na to. to neni lopatka, to je.............Lopatka . he. než mi to došlo chvíli to trvalo. a pak sem se hafo nasmála njn. komická chvilka
no..dnes jsem zase něco vymyslela......
já:>> KULATÝ A PODLOUHLÝ..HMMM..TAK BY SE MOHLA JMENOVAT NĚJAKÁ POHÁDKA..TO JE NÁŠUP..KULATÝ A PODLOUHLÝ<<
kámoška: >>MYSLÍŠ NĚCO JAKO ŠIROKÝ A DLOUHÝ?? <<
a já nejvíc poklesle a smutně>>JÉÉ NO ...ONO UŽ NĚCO TAKOVÝHO VLASTNĚ JE..TAK TO JSEM ZASE NIC NEVYMYSLELA( <<
Jak to tu tak citam, napada ma secko co som povedal ja, alebo kamos:
Pozerali sme 101 Dalmatincov(to bolo bodiek) a hovorim kamosovi: ,,Podivaj sa, tam je Cruela!" a on sa pomaly otoci: ,,Kto? Ja?"
Nebo mi raz zacal hovorit jeden vtip a skoncil pri prvej vete: ,,Vo Francuzsku vymreli vsetky kraliky a....." Valali sme sa 10 minut po zemi na chodbe medzi topankami.... =)
To my sme se s kamosem chytli debaty vo nasich pěstirnach...mluvili sme tak nejak o provedeni ventilace...(ani snad nemusim podotykat, ze je proste nutna)....no a tak rikam kamosovi, no hele ja mam odtah normos vod lampy pres flexo, pak tam mam vetrak na michani....no a v tom mi skoci do kecani kamos (takovej hnupik) a řekne: no, to ja mam tak vychytanou pestirnu, ze ani nepotrebuju vetrat.... a to me v tu rano tak dostalo, ze sem chytil zachvat smichu... vono by ste tu skrin museli videt!...šilenost...
Alebo dalsie: Sedeli sme vsetci u mna doma na gauci, len kamoska bola na zemi a kukala na nas zpoza stola ako sa fotime. Upne zkaprena sa bradou oprela o stol a po chvile krici: ,,Odfot ma! Ja nemam telo! Aha!" Mam teda fotku s kamoskinou hlavou na stole...
sedel sem ve skole v hodince Konstrukce a máme na ni takového maníka...a začal nám tvrdit že elektrony v tunelové didodě tečou rychleji než světlo..tak sem mu řekl že to v praxi nefunguje a že s takovou by si mohl postavit hvezdnou bránu a on mi na to řekl:"Však v rusku už to funguje nevím kolik let" ..teda řeknu vám ttakové jatka jako v jeho hodinách sem nikde nezazil..:-D a když už sme byli u hvezdné brány tak sme se szeptal jak funguje "Zakňaktel"(znáte z TV)..a říkal:"To je pustý výmysl",ale pozor..Star Gate funguje8-):-D:punk
Minule som bol sam doma a kricim: Eva stoj! Eva nebez! Eva stoj, ved nemas nohy! Prestan robit pi******! Mozno sa to nezda vtipne, ale ja som sa na to kosil dobre dlho....