Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 28 29 30 31 32 »
Autor
Téma 
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

Teď mi napsal jeden obchodní partner začátek mailu:

"Dobrý den. Děkuji předem za předešlé odpovědi...."

- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -

Old Post 07-12-2005 v 13:45 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 466

předevčírem se mi povedla taková kravina. strašlivě sme kalili a i sme hulili a dostali sme se po cestě k pískovišti kde ležela lopatka. a řiká. hele dokonce tam leží i lopatka a já na to. to neni lopatka, to je.............Lopatka . he. než mi to došlo chvíli to trvalo. a pak sem se hafo nasmála njn. komická chvilka

my first time

Old Post 07-12-2005 v 17:51 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 467

no..dnes jsem zase něco vymyslela......
já:>> KULATÝ A PODLOUHLÝ..HMMM..TAK BY SE MOHLA JMENOVAT NĚJAKÁ POHÁDKA..TO JE NÁŠUP..KULATÝ A PODLOUHLÝ<<
kámoška: >>MYSLÍŠ NĚCO JAKO ŠIROKÝ A DLOUHÝ?? <<
a já nejvíc poklesle a smutně>>JÉÉ NO ...ONO UŽ NĚCO TAKOVÝHO VLASTNĚ JE..TAK TO JSEM ZASE NIC NEVYMYSLELA( <<

Old Post 07-12-2005 v 19:40 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 468

Ja som jedneho dna zakrical nakamosa: ,,Neruš ma šuchotaním jazyka o podnebie!"

Old Post 07-12-2005 v 19:41 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Příspěvek č. 469

to kattenka: Dobraaa hlaska! =)

Old Post 07-12-2005 v 19:45 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Příspěvek č. 470

Jak to tu tak citam, napada ma secko co som povedal ja, alebo kamos:

Pozerali sme 101 Dalmatincov(to bolo bodiek) a hovorim kamosovi: ,,Podivaj sa, tam je Cruela!" a on sa pomaly otoci: ,,Kto? Ja?"

Nebo mi raz zacal hovorit jeden vtip a skoncil pri prvej vete: ,,Vo Francuzsku vymreli vsetky kraliky a....." Valali sme sa 10 minut po zemi na chodbe medzi topankami.... =)

Old Post 07-12-2005 v 20:08 PM
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 471

To my sme se s kamosem chytli debaty vo nasich pěstirnach...mluvili sme tak nejak o provedeni ventilace...(ani snad nemusim podotykat, ze je proste nutna)....no a tak rikam kamosovi, no hele ja mam odtah normos vod lampy pres flexo, pak tam mam vetrak na michani....no a v tom mi skoci do kecani kamos (takovej hnupik) a řekne: no, to ja mam tak vychytanou pestirnu, ze ani nepotrebuju vetrat.... a to me v tu rano tak dostalo, ze sem chytil zachvat smichu... vono by ste tu skrin museli videt!...šilenost...

Old Post 07-12-2005 v 20:22 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelda.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Zelda.cz - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 472

Tak třeba moje : Popíchaly mě kopřivy, byl jsem znásilněn...

Old Post 08-12-2005 v 08:22 AM
Zelda.cz je offline   Profil uživatele Zelda.cz   Find more posts by Zelda.cz   Foto galerie člena Zelda.cz   Click here to Send Zelda.cz a Private Message   Add Zelda.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Příspěvek č. 473

Alebo dalsie: Sedeli sme vsetci u mna doma na gauci, len kamoska bola na zemi a kukala na nas zpoza stola ako sa fotime. Upne zkaprena sa bradou oprela o stol a po chvile krici: ,,Odfot ma! Ja nemam telo! Aha!" Mam teda fotku s kamoskinou hlavou na stole...

Old Post 08-12-2005 v 19:19 PM
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 474

sedel sem ve skole v hodince Konstrukce a máme na ni takového maníka...a začal nám tvrdit že elektrony v tunelové didodě tečou rychleji než světlo..tak sem mu řekl že to v praxi nefunguje a že s takovou by si mohl postavit hvezdnou bránu a on mi na to řekl:"Však v rusku už to funguje nevím kolik let" ..teda řeknu vám ttakové jatka jako v jeho hodinách sem nikde nezazil..:-D a když už sme byli u hvezdné brány tak sme se szeptal jak funguje "Zakňaktel"(znáte z TV)..a říkal:"To je pustý výmysl",ale pozor..Star Gate funguje8-):-D:punk

Old Post 10-12-2005 v 10:46 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 475

chuck53 :
Ta brana uz prece neni v rusku ale USA, rusove s nima udelali dohodu o vymene mimozeskych technologii....

Old Post 10-12-2005 v 11:15 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

prxer:jsou to jatka

Old Post 13-12-2005 v 14:38 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Příspěvek č. 477

to hej

Old Post 13-12-2005 v 20:16 PM
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

Hláška týdne:
"Su nadrženej jak plejtvák!!!"

Viva México!

Old Post 13-12-2005 v 20:28 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ilek
Nový Člen

Karma uživatele Ilek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

Jdeme někoho vošukat nebo zbit:

Old Post 14-12-2005 v 02:09 AM
Ilek je offline   Profil uživatele Ilek   Find more posts by Ilek   Foto galerie člena Ilek   Click here to Send Ilek a Private Message   Add Ilek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Příspěvek č. 480

Minule som bol sam doma a kricim: Eva stoj! Eva nebez! Eva stoj, ved nemas nohy! Prestan robit pi******! Mozno sa to nezda vtipne, ale ja som sa na to kosil dobre dlho....

Old Post 14-12-2005 v 21:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 28 29 30 31 32 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás