Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dvě g? To je dost malé množství. Normálně si je dej ve stahovací folii do úst a při nejhoršim je polkni...někdo to řeší i jinými otvory, ale na to ja nejsem stavěnej...
Ale u dvou g bych to moc neřešil, kor pokud tam jsi s cestovkou a ne solo s báglem na zádech
No tak to je fakt.2g je dosť malé množstvo na to aby si sa mal niečoho obávať.Ja by som to strčil do topánky a hotovo Alebo ho nadrtiť(alebo ani nie) ,dať to do sačku a ten sačik dať do kávy(káva zakríva voňu hašišu,teda aspoň som to niekde počul ) Už ma nič nenapadá ,ale tých možností je fakt veľa,na to,že to je len 2g
Zdar, těch možností je fakt hafooooo, můžeš to nacpat třeba do prupisky, do mobilu, zašít to do batohu-odpáráš někde kousek a poté to zašiješ, popřemýšlej těch možností je fakt hodně, neřeknu kdybys měl těch gramů třeba 100 to už by byla teda zapeklitá otázka, kde to schovat a při takovém množství se nemusíš bát odhalení
zadar dvojku bych moc nehrotil normalne si ji dej do kufru nekam ji tam ukryj nebo ja to prevazim v nejakym gelu nebo zubni pasta ale dvojku ti nenajdou
no myslim ze 2 ge jsou tak akorat minimalni mnozstvi na tech 6 dni co ti zbyva a ze to spalis jeste pred odjezdem.
gely a pod jsou imho provarene kava asi nejvic;
...to jsou mi ale nápady....
Jsem provážel hašík ze španělska a měl jsem ho zabalenej v origo obalu od bonbonu,hnedka v první řadě těch bonbonů byl právě ten který skrýval kus hovínka stejného objemu jako zbytek v pytlíku.....Projdu přes rám,v poho,osobní prohlídka,v poho,teď přišla na řadu prohlídka zavazadel...v poho....při osobní prohlídce roštěnka na přepášce chtěla vidět bonbony... opět v poho jsem ji nabídnul jestli si nechce vzít-byla docela hezká-jako španělky dokážou být....pěkné postavy,široké plodné pánve,dlouhé černé vlasy a oči tak hluboké, že by jste se v nich utopily...no prostě něco parádního...Nabídnutý bonbon odmítla stejně rychle jako mé tel.číslotakže jsem si to opět v poho vykračoval do letadla.....
Takže já doporučuju flirtovat a mít hašík a vše kolem hezky pěkně pod kontrolou.....
drakchen: A nemůže ti ta želva za dobu pobytu pod žárovkou přerůst ten pytlík?
Mě se jeví jako nejlepší volba zde už zmiňovaný gel - nepropouští žádný vzduch (tudíž si myslím, že i pachy by měl zadržet). Jen by mě zajímalo, jestli by v něm hash našli, při projížďce zavazadla rentgenem .... Nevíte někdo?
Mě už se párkrát podařilo převézt hulení jen v tabáku, prostě normální Drum, hašiš pěkně na dně a při kontrole si v klidu balit cigárko...
Operace procesoru trvá 0.000000001 sec, během mrknutí 80.000.000krát přesune registry, pětatřicetkrát překreslí 995.328 bodů obrazovky a ...- tak se ptám: Co ten word doprdele už minutu dělá???