Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau,už jsem nad tím uvažoval,ale nakonec jsem to zamitnul..Měl bych tam 4 stříšky a už bych se nedostal do foliovníku,zbytečný bordel a taky kvuli sousedum,jsou sice vklidu,ale vypadalo by to blbě 😃..taky jsem uvažoval,ze budu pri desti zakrývat jen zem kolem stonku aby to stihlo vysychat..
Pořad jsem na tom ale v porovnani s kamosi dobre,jeden měl vytopeny sklenik asi 10km ode me a druhemu vsechno ocesaly kroupy,že mu zbyly jen stonky s vetvema 😃..
Doufam ze uz se to pocasi dost vykurvilo a bude o to peknejsi podzim..
Čau, tak už můžu říct že se to zlepšuje a kytky zřejmě chytly druhý dech . Rostou nové zdravé listy,tak se budu snažit to do začátku květu dohnat ať jsou v co nejlepší kondici.
Mohan Ram jsem začal hnojit růstovým hnojivem a líbí se mu to. Hnojivo je sice minerální Powderfeeding od GHS nic jiného tady na růst nemám,tak to bude bio 50/50..hlavně že to roste.
GSC S1 x CK - no tak jako trochu to porostlo,ale nic závratného že.. dostala taky hnojivo,ale s nižším EC 1,6 ať to pak nedoháním.
GSC S1 x CK - taky jsem poohýbal větve. Výška 80cm
GG#4 x CK - je na tom cca stejně jako GSC,dostala stejné hnojky a ohyb větví.
GG#4 x CK - výška taky 80cm.
Bohužel na to,že je léto v plném proudu tady jsou teploty 15 - 24°C přes den a v noci kolem 10-12°C a to jsem kolem 450m.n.m 😀.
To je jeden z důvodů proč je většina velká jako automaty, už se tomu musím smát 😀 Přijde mi to jako bychom šli z jara rovnou do podzimu 😀
Čus takže hnojím už vše růstovým hnojivem,ale cca od 2.týdne v srpnu začnu dávat to guanokalong. Vlastně už teď zalívám 1x týdně tím extractem (proto jsem kupoval 2 flašky).
Počasí vypadá na příští dva týdny kurňa dobře,škoda,že to nepřišlo už o měsíc dřív 😀...
Mohan Ram už jsem musel přivázat k tyčce protože se mi v pátek po bouřce vybulil.
Black Jack hnojím stejně jak Mohan Ram snad poroste ještě co nejvíc
GSC S1 x CK dostává menší koncentraci hnojiva než ti dva nahoře,zatím dobrý
GG#4 x CK (pheno 14) stále to stejné jako GSC.
Poslední fotka jsou ty "pro jistotu" řízky je to GG#4 x CK (pheno 1) z Moje 2. selekce
Čus,takže dneškem premiéra s Guanokalong na květ.
Zalil jsem jen mírně, protože hlína byla ještě vlhká z dešťů ze začátku týdne.
Docela porostly ale nevím jestli je to přicházejícím kvetením nebo tím jak bylo 2 týdny léto 😀..
Pozoruju větvičky,prodlužující se internody a vyrůstající preflowers.
Hnojící plán je používat Kalong Bloom s Batboost nastřídačku s vodou,kterou budu míchat stím Extractem..snad to půjde podle mých představ tak držte palce.
Čau chlape. Už je to fajné..... teplo pomáha..... Chrobák neviem ako sa ofiko volá, ale ja ho volám smaragďák. Sú suprový. Občas si ich pomýlim so sršňom keď letí okolo mňa a počujem najprv zvuk. Majú vcelku podobný zvuk počas lietania.
Stále ale keď dáš UP, najviac obdivujem tvoj či Váš hnedý plot. Veľmi pekný. Jednoduchý a efektívny. Robili ste svojpomocne? NIečo také chcem aj ja zmastiť.
Čau jo toho brouka tady potkávám často, je to krasavec..
Jo dík za pochvalu za ten plot 😁...jinak krome dřeva,které mi z okorů nařezali a ohoblovali u nás na pile jsem si dělal vše sám,vlastně kámoši mi trochu pomáhali natírat než jsem to začal sestavovat (ta barva stála paradoxně nejvíc)...
Jinak trubky jsem posbíral u rodiču ze starého plotu,které chtěly vyhodit do šrotu..jsou to silnostěnne 3m trubky,takze nesmrtelne😀 akorat jsem je zabetonoval a natrel a packy mi vyrobil kamos co ma zamecnickou dilnu akorat jsem si je tam pak navařil..vse drzi pokupě vruty takze je to lehce rozebiratelne a drevo vymenitelne podle potreby...jednoduchost a ucelnost byla priorita,hlavne kvuli psovi,protoze ten stary plot uz se zacinal rozpadat a byl nizky😁(mozna je nekde ve starsich vlaknech k videni jeste)
cau
vzdycky se tesim na tvoje updaty! na to jak si se v cervnu bal to vali dobre)) pocasi se ted ma smad zlepsit tak se uz jen modlit v suchej podzim..
na gsc kros se tes, jedu to v light depu(i kross gg4 tam mam jen ten je o 2 tydny pozadu) a sem v tusim 24 dnu zatmivani, vali to poctive.. hodne sladka vune u vsech..
btw: na ukazku muj kross gsc s1
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."